Medium

Med sin breda kunskap inom många områden kan ett medium besvara alla dina frågor

Medium

Ett medium har väldigt bred kunskap och kan hjälpa dig inom de flesta områden. De kan hjälpa dig besvara frågor, ta emot budskap och ge dig olika spådomar kring ditt liv. De kan hjälpa med att tyda meddelanden, tolka tecken du mottagit eller ge dig healing. Du kan även motta olika råd och tips på övningar, metoder och ritualer du kan göra själv i ditt hem. Detta kan vara exempelvis andningsövningar och meditation för att du ska känna ro i ditt sinne. Olika ritualer och reningar av ditt hem kan hjälpa dig att känna harmoni. Att känna av bra energi i sin kropp och i sin omgivning, det är då man mår som bäst.

 
Ingrid
LEDIG
 

Ingrid är ett certifierat medium. Hon förmedlar budskap från dina nära och kära från...

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina är en spådam av högsta klass som finns redo på den här spålinjen för din...

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda får till sig bilder och siffror som kan vara en hjälp när du söker svar på...

 
Annie
LEDIG
 

Annie använder sig av tarotkort för att ge vägledning åt dig. Låt henne ge dig hjälp...

Ett medium är en spirituell person som kan få eller skapa kontakt med andar genom exempelvis seanser. Ett känt svenskt medium var Astrid Gilmark (1922-2009) som var en frontfigur inom spiritualismen. Hon var som mest känd på 1960- och 1970-talen. Hon höll en mängd föredrag runt hela Sverige, anordnade seanser i hemmet, framträdde i TV, och släppte flera böcker i ämnet, varav hennes första bok som kom ut 1965 trycktes i sju upplagor och även översattes till andra språk. Gilmark trodde på reinkarnation och var en följare av alternativmedicin. Hon hade även under många år en frågespalt i en stor svensk veckotidning.

Spännande artiklar

Ett mjau från andra sidan

Ett mjau från andra sidan

Det här är en berättelse om en liten katt som visade sig i form av en ande, ett mjau från andra sidan
 
 
 
 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_