Telefonbyrå

Kontakta vår telefonbyrå när du behöver vägledning. Det finns hjälp att få när det än passar dig

Telefonbyrå

Hos oss hittar du rådgivare som alla älskar att vägleda och hjälpa människor. När du bestämmer dig för att kontakta någon av dessa så kan du vara säker på att du kommer mötas av ljus, kärlek och respekt. Du behöver aldrig känna att dina frågor är konstiga att ställa och du kan få rådgivning inom alla områden och ämnen. Relationer, karriär, framtid, resor, vardagsliv, husrensning eller olika ritualer som kan utföras, du kan få rådgivning inom allt. Välj ut en rådgivare du vill prata med eller låt slumpen välja åt dig. Vägledning finns att få dygnet runt, alla dagar i veckan. Ta kontakt när det passar dig.

bloggar
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du...

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda får till sig bilder och siffror som kan vara en hjälp när du söker svar på...

bloggar
 
Rebecca
JOBBAR INTE
 

Rebecca är en sierska med stark intuition som vägleds av änglakort och...

 
Clair
JOBBAR INTE
 

Clair kan ge dig experthjälp med en lång och bred erfarenhet som spåkvinna. Hon är...

En telefonbyrå är ett företag specialiserat på olika telekommunikationstjänster. Det kan vara allt ifrån små, privata företag med en väldigt specifik inriktning till stora statliga företag såsom Televerket vi hade förr i Sverige. Det kan också vara ett företag som på uppdrag av andra bedriver marknadsundersökningar och/eller försäljning över telefon. Förr, innan mobiltelefonen hade uppfunnits, var det vanligt i privata hushåll att man hade en bokstavlig telefonbyrå, en möbel med syftet att ha sin telefon på. De lite lyxigare varianterna hade även en matchande stol, samt plats för en telefonkatalog, ett register eller en anteckningsbok.

Spännande artiklar

 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_