Spå

Vilken metod skulle vara mest intressant för dig? Att spå sig kan ske på olika sätt

Spå

När en medial person ska ge dig en spådom så kan de använda sig av olika verktyg. Tarotkort har du säkert hört talas om eftersom de är ett av de mest kända verktygen, men det finns väldigt många andra tekniker och metoder den mediala kan utnyttja. Att använda sin intuition, känna in din energi och läsa av din aura, bruka en pendel, ta hjälp utav kristaller eller runor är några exempel. De kan också använda sig utav mer vanliga och vardagliga saker de har hemma såsom tärningar, salt, spelkort, teblad eller kaffesump. Om man träffar en medial person via ett fysiskt möte så kan spå i händer också vara ett alternativ.

 
Ingrid
LEDIG
 

Ingrid är ett certifierat medium. Hon förmedlar budskap från dina nära och kära från...

 
Anki
LEDIG
 

Ankis långa erfarenhet av att ta emot energier gör att hon kan hjälpa dig med vilka...

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina är en spådam av högsta klass som finns redo på den här spålinjen för din...

bloggar
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du...

Att spå är att genom en övernaturlig förmåga eller andra medel kunna förutse vad som ska hända eller se vad som hänt i det förgångna. Schamaner i Sydamerika tror att naturen har en själ och samlar information därifrån genom att försätta sig i trans och därigenom kunna spå. Schamanismen beräknas ha existerat i över tjugotusen år och finns över hela världen. Den skiljer sig lite åt i varje världsdel och utövas lite annorlunda på varje plats. Detta beror på att den skapats på olika platser men grundprincipen är densamma. Det närmaste man kommer schamanismen i Sverige är nåjden hos det samiska folket.

Spännande artiklar

Spå mig

Spå mig

Jag ville spå mig och tog tag i saken. Läs om min upplevelse när jag besökte en väldigt duktig spådam
 
Spå framtiden

Spå framtiden

Ska du spå framtiden och söka medial vägledning? Här kan du läsa om vad det innebär att spå framtiden
 
 
 
 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_