Tarotguiderna

Tarotguiderna kan ge vägledning kring ditt liv. En tarotläsare kan ge dig de svar du söker

Tarotguiderna

Ibland kan det vara svårt att se möjligheter och lösningar på våra egna problem. Att be om en tarotläggning från någon av våra duktiga tarotläsare kan hjälpa dig att få svar på dina frågor. Frågor som rör kärlek är oftast det människor vill ha svar på. När, var och hur kommer man att träffa en kille eller tjej som är värd att satsa på? Korten kan hjälpa till för att få en uppfattning om när detta kommer att ske. Under en tarotläggning kan det också komma upp saker som du kanske inte tänkt på att fråga om, men detta kommer tarotläsaren att berätta för dig. Det kan gälla saker som kan vara positivt för dig att veta och som hjälper dig på din livsresa.

 
Ingrid
LEDIG
 

Ingrid är ett certifierat medium. Hon förmedlar budskap från dina nära och kära från...

 
Anki
LEDIG
 

Ankis långa erfarenhet av att ta emot energier gör att hon kan hjälpa dig med vilka...

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina är en spådam av högsta klass som finns redo på den här spålinjen för din...

bloggar
 
Rebecca
LEDIG
 

Rebecca är en sierska med stark intuition som vägleds av änglakort och tarotguiderna....

Tarotlekar används flitigt för att ge vägledning. De kan läggas på olika sätt och innehålla olika kort vilket skapar många möjligheter. De tre vanligaste traditionella läggningarna är keltiska korset, planetarium och tetraktys pyramid. Mer specifika läggningar är exempelvis en relations- eller karriärsläggning. Det finns en uppsjö av tarotguider i form av böcker, instruktionsvideos och online-kurser för att komma igång med läggningar. Att lära sig grunderna är ganska enkelt för de flesta, men att bemästra alla tekniker, träna upp sin intuition och tolka innehållet i budskapen korten förmedlar kräver mycket tid och engagemang.

Spännande artiklar

 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_