Magic circle

Med en magisk ring (magic circle) kan en rådgivare hjälpa dig och svara på dina frågor

Magic circle

Någon gång i livet så händer det något som man inte är beredd på, något som man absolut inte väntat sig. Det kan vara en liten eller en stor händelse som påverkar vårt mående och välbefinnande. När man väl ska tackla händelsen eller problemet så kan frågorna bli stora: varför hände detta? Vad kommer att hända nu? Hur ska jag lösa detta? Många gånger är det bra att skaffa hjälp, att kunna prata ut om det du undrar över och hur du känner. Våra rådgivare kan hjälpa dig med vägledning, råd och ge stöd. De kan kolla närmre på ditt liv som det ser ut just nu samt på din framtid och guida dig så du kommer in på rätt väg igen.

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina är en spådam av högsta klass som finns redo på den här spålinjen för din...

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda får till sig bilder och siffror som kan vara en hjälp när du söker svar på...

bloggar
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du...

 
Thomas
LEDIG
 

Genom åren har Thomas specialiserat sig på precisa och snabba svar. Med en djup...

Många spirituella traditioner som är centrerade kring jorden använder sig av en magisk cirkel. Det vanligaste är att cirkeln innehåller fem riktningar som representerar olika saker. Öst står för vind, klarhet och visdom. Norr står för jord och styrka. Väst står för vatten och empati. Syd står för eld och passion. Centern står för intuition och ceremoni. Amerikanska urinvånare gjorde cirklar som innehöll olika färger beroende vilken stam det var. Cirklarna gjordes ofta av buffel- eller älghud. De användes bland annat för ceremonier, dekorationer och medicinska syften. De äldsta magiska cirklarna man hittat i Nordamerika beräknas vara åtminstone 5000 år gamla.

Spännande artiklar

 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_