Spådam

Välj den spådam som tilltalar dig mest, de finns till för att vägleda och besvara dina frågor

Spådam

Spänningen av att bli spådd av en spådam kan vara nervkittlande. Vad kommer denna att ta in och känna om dig? Vad för bilder, ljud och meddelande kommer att mottas? Vad visar framtiden? När kommer en romantisk relation att komma in i ditt liv? Finns där något som du bör undvika eller förändra för att du ska må bättre? Behöver du hjälp med hur du renar ditt hem från dålig energi eller tips på vad du kan göra för att sova bättre? Har du en specifik fråga du behöver svar på så var inte rädd för att ställa den. En spådam kan ge dig svar, tips, övningar, healing, spådomar och en karta över din livsväg så att du lättare kan navigera dig framåt.

 
Ingrid
LEDIG
 

Ingrid är ett certifierat medium. Hon förmedlar budskap från dina nära och kära från...

 
Anki
LEDIG
 

Ankis långa erfarenhet av att ta emot energier gör att hon kan hjälpa dig med vilka...

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina är en spådam av högsta klass som finns redo på den här spålinjen för din...

bloggar
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du...

Romer är ett folk med en lång tradition av spådamer. De utvandrade från Indien för ca 2000 år sedan och kom till Europa via handelsvägar. För att försörja sig var romska spådamer vanligt förekommande på marknader och tivolin. De spådde oftast i tenn, händer och kaffesump, och sedan 1900-talets början främst med tarotkort. En känd romsk spådam i Sverige hette Sebyllan. Hon hade en hästdragen vagn där hon tog emot besökare på de största marknaderna under 1950-talet. På den tiden var Kivik och Sjöbo marknad i Skåne de största och Sebyllan var flitigt besökt där. Spådamer kunde också anlitas för att spå gäster under större privata sammankomster.

Spännande artiklar

Spådam Stockholm

Spådam Stockholm

Spådam Stockholm, kan man prata med dem? Detta är det bästa sättet att få kontakta med en spådam Stockholm
 
Bästa spådamen i Stockholm

Bästa spådamen i Stockholm

Den bästa spådamen i Stockholm fanns inte på plats längre, hon hade bytt till att vara spådam online
 
 
 
 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_