Distanshealing

Distanshealing kan hjälpa dig till ett bättre mående både fysiskt, mentalt och känslomässigt

Distanshealing

Funderingar, drömmar, framtidsplaner, vardaglig stress och önskningar. Har du många tankar som far rundor och känner att du behöver hjälp med att få klarhet i dina tankegångar? Att ha en balans mellan kroppen, själen och huvudet är viktigt för att man ska må bra. En session med en av våra rådgivare kan hjälpa dig på rätt bana. Att motta healing gör så att din energinivå i kroppen förbättras, och att ställa dina frågor och få vägledning gör så att ditt sinne kommer till ro. Distanshealing, tarotläggning eller en auraläsning, dessa är några exempel av metoderna våra rådgivare kan använda för att hjälpa dig till ett bättre välmående.

bloggar
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du...

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda får till sig bilder och siffror som kan vara en hjälp när du söker svar på...

 
Annie
LEDIG
 

Annie använder sig av tarotkort för att ge vägledning åt dig. Låt henne ge dig hjälp...

bloggar
 
Magdalena
I SAMTAL
 

Magdalena är en andlig vit häxa här på tarotlinjen. Tarotguiderna hjälper henne finna...

Målet med distanshealing är att återställa energibalansen i kroppen och därigenom stötta mentalt, fysiskt och känslomässigt välmående. All healing går inte att göra på distans men här är några metoder som är lämpliga. Reiki är en välkänd typ av healing. Den kommer från Japan och går ut på att stimulera energier och vibrationer inuti kroppen för att skapa balans. En annan metod är chakra-healing som kommer från Indien. Där använder man bland annat kristaller och andningstekniker för att läka kropp och själ. Att rena sin aura är även det en metod med ursprung i Indien. Auran är ett energifält som omsluter kroppen. Genom att meditera, andas rätt och använda vissa ljud renar man sin aura och skapar välmående.

Spännande artiklar

Energihealing

Energihealing

Här kan du läsa om tre energihealingsmetoder. Dessa metoder kan hjälpa mot akut smärta och andra hälsoproblem
 
 
 
 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_