Tarotlinjen

På tarotlinjen hittar man duktiga rådgivare som kan hjälpa till på ens resa framåt i livet

Tarotlinjen

Är du i behov av vägledning så kan du ta kontakt med tarotlinjen. Här hittar du begåvade rådgivare och duktiga tarotläsare. När du befinner dig i en knepig situation och du har en mängd frågor du behöver svar på, kan det vara en bra idé att be om råd. Att ta emot en tarotläggning kan hjälpa dig att få förklaringar, upplysningar, samt ge dig en glimt in i vad för spännande saker som väntar dig i framtiden. Du kan ställa alla sorters frågor till en rådgivare, exempelvis frågor kring ditt arbetsliv. Finns det möjlighet att klättra på karriärstegen eller är det en god idé att kanske söka ett nytt arbete? Ställ dina frågor och se vad korten har att berätta för dig.

bloggar
 
Simon
LEDIG
 

Simon är medium som hjälper dig med spirituell healing eller rådgivning. Han svarar...

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina är en spådam av högsta klass som finns redo på den här spålinjen för din...

bloggar
 
Laura
LEDIG
 

Laura har mediala förmågor som gått i arv i många generationer i släkten. Hon använder...

 
Annie
LEDIG
 

Annie använder sig av tarotkort för att ge vägledning åt dig. Låt henne ge dig hjälp...

Att använda tarotkort är en konst och ingen rak linje. Grunderna är enkla att lära sig men endast övning, erfarenhet och intuition kan få en att bemästra tarotkorten och deras budskap. En tarotlinje har just sådana personer som är erfarna och bevandrade. Många väljer att använda sina egna tarotlekar för att bättre ta emot och förmedla information. Man väljer då syftet med leken, en konststil samt vilka läggningar man vill göra med den. Antalet kort är 78 stycken totalt som den gemensamma nämnaren i alla tarotlekar, och dessa är uppdelade i lilla och stora arkanan. Vissa gör helt tvärtom och använder en vanlig kortlek vilket då helt enkelt bara kallas för att spå i kort.

Spännande artiklar

 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_