Bli spådd

Att bli spådd över telefon är smidigt, bara lyft luren och kontakta den du gillar mest

Bli spådd

Att motta en spådom kan vara både upplysande, intressant och lite pirrigt. Att veta vad framtiden innehåller kan ge dig en fördel och ett försprång när du gör olika val och ska fatta beslut. Att få en spådom om framtiden kan ske på olika sätt, du gör det som du tycker passar dig bäst. Man kan besöka en spådam på plats, alltså genom att ett fysiskt möte sker. Du kan göra olika quiz och fylla i formulär på internet och då får du upp din spådom direkt på skärmen. Du kan även få spådomar över telefon genom att ringa upp en spådam. Fördelen med kontakt över telefon är att man kan först hitta information om spådamerna och sedan välja fritt vem man kontaktar.

 
Ingrid
LEDIG
 

Ingrid är ett certifierat medium. Hon förmedlar budskap från dina nära och kära från...

 
Anki
LEDIG
 

Ankis långa erfarenhet av att ta emot energier gör att hon kan hjälpa dig med vilka...

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina är en spådam av högsta klass som finns redo på den här spålinjen för din...

bloggar
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du...

Att bli spådd kan ske på en rad olika sätt, över internet, vid ett fysiskt besök eller via telefon för att ge några exempel. Några olika metoder för att spå är genom användandet av tarotkort där man gör en läggning och tolkar kortens betydelser i en följd, med en pendel där man svarar på enkelt ställda ja- eller nej-frågor, eller med änglakort som ger meddelanden via intuition eller en ängel som guidar. Änglakort som även kallas orakelkort, bygger på en liknande princip som tarotkort. Tarotkort och pendel är populärt inom New Age-rörelsen. New Age syftar på en tidsålder som varar mellan år 2000-4000 i vattumannens tecken.

Spännande artiklar

 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_