Stjärnregn

Är du en av dem som följer den gamla traditionen att önska sig något när de ser ett stjärnregn?

Stjärnregn

Alla människor önskar sig något. Att vilja ha saker är bra, det ger en något att sträva efter och hjälper en att skapa positiva förändringar som hjälper en på vägen dit man vill komma. Man måste jobba på att få det man vill ha, sätta upp delmål och ha sitt slutmål i sikte. Sätt inte för höga krav på dig själv eller för stora mål, skulle man misslyckas så kan motivationen svikta och man väljer att ge upp. Att kontakta en medial vägledare kan ge dig en inblick i framtiden. De kan hjälpa dig att se vad du kan förbättra och ge dig information kring din situation, på så vis kan du få en vägvisning så du kommer på rätt bana igen.

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina är en spådam av högsta klass som finns redo på den här spålinjen för din...

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda får till sig bilder och siffror som kan vara en hjälp när du söker svar på...

bloggar
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du...

 
Pia
LEDIG
 

Pia är en pålitlig intuitiv vägledare som med sin andliga insikt och djupa förståelse...

Om du är en av dem som önskar dig något när du ser ett stjärnregn, även känt som stjärnfall, följer du en tradition som funnits sedan ungefär år 150. Då skrev den grekiske astronomen Ptolemaios att stjärnfall kommer när gudarna tittar ner på jorden från rymden. Därför skulle det innebära extra stor tur att be eller önska något just då, eftersom gudarna lyssnade lite extra. I Sverige fanns det olika variationer av vad stjärnfall innebar under 1800-talet. I Lappland visade stjärnfall vilket håll det skulle blåsa åt, och i Småland sades det att en person dog i samma ögonblick som ett stjärnfall syntes.

Spännande artiklar

 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_