Medium jobb

Är du intresserad av ett medium jobb du sköter hemifrån över telefon när du själv vill?

Var din egen chef

Du väljer själv när du vill arbeta och hur mycket du vill arbeta. Vårt krav är att du ska logga in minst 50 timmar per månad, varav 10 timmar på natten mellan kl 00-06. Vill du arbeta några timmar åt gången, vara inloggad kontinuerligt eller om du vill jobba mer så är det helt upp till dig. I ett medium jobb är du din egen chef. När du är inloggad kopplas kundens samtal automatiskt till din telefon via vår telefonväxel. På detta vis förblir alla parter anonyma.

Meningsfullt arbete

I ett medium jobb använder du dina mediala förmågor för att ge råd och vägleda människor med olika utmaningar, frågeställningar och önskemål. Ett noggrant arbetsprov kommer att genomföras under intervjun. Det är så vi säkerställer att du har de nödvändiga färdigheter och förmågor som vi är ute efter. Jobbet passar bra som extrajobb, där du kan kombinera det med studier eller annan sysselsättning.

Vi söker

Vi söker dig som har mediala förmågor, är bra på att vägleda och ge rådgivning till andra människor, och som är en trevlig och förstående samtalspartner. Vi söker efter alla typer av mediala förmågor och personer som behärskar olika redskap. Vilka redskap du använder när du arbetar är helt upp till dig. I ett medium jobb gillar du att styra din egen tid och du söker ett meningsfullt och givande arbete. Du har erfarenhet av att använda dina förmågor och kan hantera de redskap du använder dig utav för att hjälpa andra, och du talar flytande svenska. Du måste vara minst 18 år gammal för att kunna ansöka.

Lön

Utöver grundlönen i ett medium jobb får du en timlön som bestäms av den faktiska samtalstid du har med kunderna. Vi har även ett bonussystem som innebär att din timlön blir högre ju längre samtalstid du har. Vi betalar ut lön två gånger i månaden. Har du ett intresse av att skriva olika texter om det mediala så finns det möjlighet till detta, mot en betalning. Detta görs genom att du får en blogg av oss och som du publicerar texter på.

Låter det här intressant? Skicka din ansökan till: hr.se@redhatholdings.com.

 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer