Spåtant

Är du i behov av vägledning? En spåtant kan hjälpa dig att se nya möjligheter och ge dig guidning

Spåtant

När man behöver råd så vänder man sig ofta till de som står en nära. Ett samtal med vänner och familj kan hjälpa till en viss nivå och man kan få utlopp för sina tankar och känslor. Ibland kan man behöva mer och att kontakta en utomstående kan hjälpa att se ens situation ur ett helt annat perspektiv. En spåtant kan göra just det för dig, de har möjlighet utifrån sina förmågor kunna hjälpa dig att få konkreta svar på dina frågor. Kontaktar du oss så kan du få vägledning kring ditt liv, råd och tips på vad du kan förbättra samt få svar på frågor som tynger dig. Hos oss får du prata med begåvade människor som kommer att ge dig professionell rådgivning.

bloggar
 
Simon
LEDIG
 

Simon är medium som hjälper dig med spirituell healing eller rådgivning. Han svarar...

bloggar
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du...

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina är en spådam av högsta klass som finns redo på den här spålinjen för din...

bloggar
 
Laura
LEDIG
 

Laura har mediala förmågor som gått i arv i många generationer i släkten. Hon använder...

Förr var det vanligt att spåtanter också kallades häxor. Häxor är personer som använder sig av magi, spiritualism eller naturens energier för att förutse framtiden. Häxor hade i medeltidens Europa ett negativt rykte. Det sades att de använde magi och förbannelser för att sprida ondska i världen, vilket ledde till de berömda häxjakterna. Häxorna anklagades för att samarbeta med djävulen och förföljdes på grund av detta. Idag är häxor en viktig del av spiritualismen och wicca, med fokus på naturen, växtlighet och balans. Våra moderna häxor använder sig ofta av magiska cirklar för att spå och utöva olika ritualer.

Spännande artiklar

 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_