Spåtant

Är du i behov av vägledning? En spåtant kan hjälpa dig att se nya möjligheter och ge dig guidning

Spåtant

När man behöver råd så vänder man sig ofta till de som står en nära. Ett samtal med vänner och familj kan hjälpa till en viss nivå och man kan få utlopp för sina tankar och känslor. Ibland kan man behöva mer och att kontakta en utomstående kan hjälpa att se ens situation ur ett helt annat perspektiv. En spåtant kan göra just det för dig, de har möjlighet utifrån sina förmågor kunna hjälpa dig att få konkreta svar på dina frågor. Kontaktar du oss så kan du få vägledning kring ditt liv, råd och tips på vad du kan förbättra samt få svar på frågor som tynger dig. Hos oss får du prata med begåvade människor som kommer att ge dig professionell rådgivning.

 
Ingrid
LEDIG
 

Ingrid är ett certifierat medium. Hon förmedlar budskap från dina nära och kära från...

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina är en spådam av högsta klass som finns redo på den här spålinjen för din...

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda får till sig bilder och siffror som kan vara en hjälp när du söker svar på...

 
Annie
LEDIG
 

Annie använder sig av tarotkort för att ge vägledning åt dig. Låt henne ge dig hjälp...

Förr var det vanligt att spåtanter också kallades häxor. Häxor är personer som använder sig av magi, spiritualism eller naturens energier för att förutse framtiden. Häxor hade i medeltidens Europa ett negativt rykte. Det sades att de använde magi och förbannelser för att sprida ondska i världen, vilket ledde till de berömda häxjakterna. Häxorna anklagades för att samarbeta med djävulen och förföljdes på grund av detta. Idag är häxor en viktig del av spiritualismen och wicca, med fokus på naturen, växtlighet och balans. Våra moderna häxor använder sig ofta av magiska cirklar för att spå och utöva olika ritualer.

Spännande artiklar

 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_