Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Spå dig!

0939-1147148

19.90 kr/min

Även för dig med Comviq/Tele2

 

 

Ny linje!

Ring äkta guru på
0939-1600222
Indiska gurus svarar 16.30-24.00

Läs mer »

Information

Pris & information

För att bli spådd på vår spålinje ringer du 0939-1147148. Kostnaden läggs på din telefonräkning. Spålinjen kostar 19.90 kr/min utöver normal samtalstaxa. Tiden du debiteras för börjar att räknas då du ringer telefonnumret och räknas fram till att du lägger på telefonluren. Samtalet avbryts av telefonbolaget efter ungefär 75 minuter och då kan du om du vill välja att ringa spålinjen på nytt. Vill du under samtalet gå tillbaka till huvudmenyn så kan du göra det genom att trycka 9 på din telefon.

Alla samtal med våra rådgivare är konfidentiella. Alla rådgivare har testats och godkänts. Vi kan garantera att du får bästa möjliga service och skickliga tolkningar i vår telefontjänst. Våra rådgivare arbetar empatiskt och med respekt gentemot dig. Rådgivarna utför tolkningar som ska hjälpa och stödja dig i livet, men erbjuder inte färdiga svar till livet. Vi tror på att du själv är ansvarig för ditt liv och din framtid och i varje stund kan påverka hur din framtid kommer att se ut. Våra rådgivare hjälper dig att hitta rätt väg, så att du kan leva det liv som är menat för dig. Tolkningarna bör inte ses som alternativ till ekonomisk, juridisk, medicinsk eller psykologisk hjälp. Du kan tryggt vända dig till våra rådgivare, som alla arbetar etiskt korrekt och med dina intressen i centrum.

Synskonline följer Etiska rådets etiska regler för betalsamtal samt övriga aktuella regler och lagar. För att spå dig på spålinjen måste du ha fyllt 18 år. Telefonabonnemanget behöver vara ditt, alternativt måste du ha tillstånd av innehavaren av telefonabonnemanget att ringa denna spålinje.

Om du använder dig av våra tjänster kan det hända att vi skickar SMS som innehåller information eller erbjudanden. Om du inte längre vill få gratis SMS-notifikationer gå in HÄR och avregistrera dig. 

Vi använder endast stockbilder/arkivbilder som vi köpt på licens av bildbyråer. Köpta stockbilder används både i vår grafiska design på webbsidan, och i förekommande fall då personen på andra sidan luren av olika privata skäl valt att vara anonym. Det kan exempelvis röra sig om fall då personen lever under skyddad identitet eller då personen bedöms utsätta sig för risk för trakasserier eller förföljelse vid händelse av röjd identitet.

 
 
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 19.90 kr/min