KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Spå dig!

0939-1147147  

29.90 kr/min (18 år)  

 

 

Information

Pris & information

För att bli spådd på vår spålinje ringer du 0939-1147147. Kostnaden läggs på din telefonräkning. Spålinjen kostar 29.90 kr/min (18 år). Vanlig samtalstaxa tillkommer i det fall din operatör normalt debiterar vanlig samtalstaxa.

Tiden du debiteras för börjar att räknas då du ringer telefonnumret och räknas fram till att du lägger på telefonluren. Samtalet avbryts av telefonbolaget efter ungefär 50 minuter och då kan du om du vill välja att ringa spålinjen på nytt. Vill du under samtalet gå tillbaka till huvudmenyn så kan du göra det genom att trycka 9 på din telefon.

Alla samtal med våra rådgivare är konfidentiella. Alla rådgivare har testats och godkänts. Vi kan garantera att du får bästa möjliga service och skickliga tolkningar i vår telefontjänst. Våra rådgivare arbetar empatiskt och med respekt gentemot dig. Rådgivarna utför tolkningar som ska hjälpa och stödja dig i livet, men erbjuder inte färdiga svar till livet. Vi tror på att du själv är ansvarig för ditt liv och din framtid och i varje stund kan påverka hur din framtid kommer att se ut. Våra rådgivare hjälper dig att hitta rätt väg, så att du kan leva det liv som är menat för dig. Tolkningarna bör inte ses som alternativ till ekonomisk, juridisk, medicinsk eller psykologisk hjälp. Du kan tryggt vända dig till våra rådgivare, som alla arbetar etiskt korrekt och med dina intressen i centrum.

Synskonline följer Etiska rådets etiska regler för betalsamtal samt övriga aktuella regler och lagar. För att spå dig på spålinjen måste du ha fyllt 18 år. Telefonabonnemanget behöver vara ditt, alternativt måste du ha tillstånd av innehavaren av telefonabonnemanget att ringa denna spålinje.

Om du vill få SMS när vi har gratiskampanjer, klicka HÄR. Får du redan SMS, men vill avregistrera dig från framtida SMS, då klickar du HÄR. Gratisminuter vid kampanjer kan inte nyttjas av dig som är kontantkortkund eller som är kund hos Comviq. Övriga abonnemangskunder kan nyttja gratisminuter.

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar