Medial vägledning

Genom medial vägledning kan du få guidning, råd och en inblick i vad som väntar dig i framtiden

Medial vägledning

När dina frågor känns stora och många så kan det vara en bra idé att be om medial vägledning. Dina frågor kan beröra allt mellan himmel och jord, inga frågor är löjliga eller för små. Ska jag byta jobb? Bör jag satsa på denna relationen? Kommer denna flytten vara bra för mig? Detta kan vara frågeställningar man kan behöva svar på. Du kan även ställa frågor som rör framtiden, både på lång och kort sikt. Kanske du vill veta hur månaden kommer se ut eller så kan man få en flerårig insikt framåt. Du kan få den vägledning som passar dig och be om spådomar som gynnar dig på din väg framåt, så att du kan planera, förändra och vara mer förberedd.

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda får till sig bilder och siffror som kan vara en hjälp när du söker svar på...

bloggar
 
Simon
LEDIG
 

Simon är medium som hjälper dig med spirituell healing eller rådgivning. Han svarar...

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina är en spådam av högsta klass som finns redo på den här spålinjen för din...

bloggar
 
Ylva
LEDIG
 

Ylva är en jordnära sierska som älskar att hjälpa och vägleda människor till lycka och...

Vad är egentligen medial vägledning? Ibland kallas det även spirituell guidning, medial rådgivning eller andlig vägledning. Själva ordet vägledning är inte svårt att förstå vad det innebär, men vad betyder medial? Utan onödigt invecklade förklaringar så kan man kort beskriva det som en förmåga att känna sig till och ta kontakt med naturen och det spirituella som finns i den. Det i sig är kopplat med intuition och förmåga hos personen som utför den mediala vägledningen. Att få medial vägledning är som att få en berättelse att ta till sig och använda. Det stärker även kroppen, precis som när man tränar musklerna på gymmet.

Spännande artiklar

De fruktade och vördade Aghoris

De fruktade och vördade Aghoris

De fruktade och vördade Aghoris. Det finns människor som lever i annorlunda samhällen och på olika sätt
 
 
 
 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_