Sierska

Kan ditt förflutna påverka din framtid? Fråga en sierska och hör vad denna har att berätta

Sierska

En person som kan se det förflutna, se nutida händelser och skåda in i framtiden kallas för sierska. Denna kan hjälpa dig att få en bättre förståelse över din livsresa och din situation. Att titta bakåt i tiden görs för att se över dina mönster, vanor och den bana du var inne på just då. Detta ger dig en möjlighet till att bryta, ändra och ta ett kliv i en annan riktning som kommer hjälpa dig i din nuvarande situation. Alla förändringar som sker och beslut du tar gör också så att din framtid ändras, därför kan det vara bra att då och då få en ny spådom kring din framtid. Slutmålet kan vara detsamma, men vägen dit kan förändras under resans gång.

 
Ingrid
LEDIG
 

Ingrid är ett certifierat medium. Hon förmedlar budskap från dina nära och kära från...

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina är en spådam av högsta klass som finns redo på den här spålinjen för din...

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda får till sig bilder och siffror som kan vara en hjälp när du söker svar på...

 
Annie
LEDIG
 

Annie använder sig av tarotkort för att ge vägledning åt dig. Låt henne ge dig hjälp...

En sierska är en person som kan se vad andra inte ser. Det kan röra sig om dåtid, nutid och framtid. En känd svensk sierska i Sverige var Ulrica Arfvidsson (1734-1801). Under sin karriär var hon känd som Mamsell Arfvidsson, och hon spådde med kort men främst genom att läsa i kaffesump vilket också gav henne smeknamnet "Kaffepytissan". Hon var känd i Stockholm under en tid när siare var extra populära. Detta ledde till att hon anlitades av människor från alla delar av samhället, inklusive hertig Karl som senare blev kung Karl XIII och kung Gustav III när han låg i krig 1788-1790. Hennes popularitet bidrog till att hon nämns i både operor och romaner.

Spännande artiklar

 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_