Spåkvinna

Kontakta en spåkvinna när du behöver hjälp med att tolka det universum försöker säga dig

Spåkvinna

Ser du samma siffror ofta och i olika sammanhang? Det kan vara om du är ute på en promenad och ser en skylt, har återkommande drömmar, om du pausar en film eller tittar på en klocka. Är det ofta samma siffror du ser, till exempel en etta eller flera ettor i följd? Då kan det vara så att universum försöker ge dig ett budskap. Vad siffrorna eller budskapet betyder kan vara svårt att veta om man själv inte har kunskap om detta. Spåkvinnor jobbar med siffror och numerologi och att kontakta en sådan kvinna kan ge dig den information och tolkning du behöver. De kan hjälpa dig att förstå innebörden av det universum försöker säga och visa dig.

 
Ingrid
LEDIG
 

Ingrid är ett certifierat medium. Hon förmedlar budskap från dina nära och kära från...

 
Anki
LEDIG
 

Ankis långa erfarenhet av att ta emot energier gör att hon kan hjälpa dig med vilka...

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina är en spådam av högsta klass som finns redo på den här spålinjen för din...

bloggar
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du...

Om man har intresse för det övernaturliga och ockulta, trollformler och häxeri, eller om man har ett sjätte sinne, så kan man bli spåkvinna. Det krävs inga övernaturliga krafter, utan med rätt mix av erfarenhet, utbildning och kunskap kan de flesta bli en spåkvinna. En bra start är exempelvis att studera numerologi och det ockulta. Numerologi är läran om siffror och tal, och nummer har stor betydelse inom det ockulta. Många spåkvinnor använder dessa nummer för att få insikt i vad som finns gömt ute i universum. Coachning och rådgivning är också bra att kunna så att man lär sig att lyssna aktivt.

Spännande artiklar

 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_