KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Spå dig!

0939-1147147  

29.90 kr/min (18 år)  

 

 

De fruktade och vördade Aghoris

De fruktade och vördade Aghoris. Det finns människor som lever i annorlunda samhällen och på olika sätt. Läs om de fruktade och vördade Aghoris här.

De fruktade och vördade Aghoris
De fruktade och vördade Aghoris

Ibland känner jag för att sjunka in i en indisk Bollywoodfilm. Färgerna, musiken och kulturer som presenteras i dessa filmer kan vara riktigt fascinerande och spännande att se. Vid ett tillfälle kom jag över en indisk skräckfilm om magi, demoner, häxkraft och healing. Filmen hade det där lilla extra inom medial vägledning, och till min förvåning visade sig filmen vara både spännande och lärorik.

I filmen får man vid flera tillfällen möta en grupp som kallas för Aghori. De är mästare inom svart magi, ockulta krafter och spådom. Jag hade inte tidigare hört talas om dem och trodde att de var endast filmkaraktärer. Min nyfikenhet väcktes till liv så jag sökte mer information om dem. Det visade sig att Aghoris inte bara var ett folkslag påhittat för en spännande film, utan att Aghoris faktiskt fanns i verkligheten och fortfarande levde och praktiserade sin kult i Indien.

Själva ordet Aghori härstammar från sanskrit och betyder ”förskräcklig och avsaknad av mörker”. Aghoris är indiska, heliga män som kallas för ”Sadhus”. Det finns många olika sekter av indiska präster och män som kan spå, men Aghoris tillhör en av de mest extrema och mest fruktade sekterna.

De flesta Aghoris träffar man i nordöstra Indien, i trakterna av Varanasi på och runt kremeringsplatser. De dyrkar lord Shiva som är skaparen och förstöraren av världar. Gud är, enligt Aghoris, omnipotent och lever i olika former, levande som död, färsk som rutten. En Aghoris främsta mål är att uppnå Nirvana och att avsluta återfödelsens cykel. För att kunna nå Nirvana måste man bryta alla band med denna värld (som för dem bara är en illusion och spådom). Aghoris lever i denna värld men åtrår den inte.

Att känna sig äcklad av olika ting skapar, enligt Aghoris, hat i hjärtat och genom att utföra saker och ting som skulle orsaka en äckelkänsla, befriar de sig från hat och band till allt jordeliv. Men det är inte lätt för en man att bli en Aghori. Först måste han finna en lärare/mästare som kommer att leda honom under de kommande 12 åren. 

Sedan måste han hitta ett människokranium från vilket lärlingen kommer att inta all sin dryck och föda ifrån. En blivande Aghori följer blint sin mästares direktioner. De följande tolv åren tillbringas på kremeringsplatser med meditation, många olika former av ritualer, spådom, medial vägledning och en total försakelse av världsliga ägodelar.

Ingen av ritualerna som utförs får påverka en blivande Aghori och om man, mot all förmodan skulle bli påverkad, har man ännu inte nått upp till målet. För varje ritual växer personens andliga- och ockulta krafter - Personen blir synsk och får experthjälp och healing från sin mästare. Ritualerna kan både innehålla blodsoffer och kannibalism. Meditation kan utföras insmord i kremeringsaska sittandes ovanpå ett ruttnande människolik.

När man valt att bli en av dessa extrema Sadhus måste man bryta alla band till sitt tidigare liv genom medial vägledning, spådom, experthjälp och healing. Man får inte ha kontakt eller besöka personer från sitt tidigare liv, varken familj eller vänner. Inte heller får man besöka platsen man var uppväxt på, då detta skulle kunna medföra att man blev distraherad från det levnadsätt Aghori följer. Inte förrän de tolv åren har gått och man uppfyllt mästarens direktiv och tagit emot hans experthjälp, kan man slutligen bli antagen som en riktig Aghori.

En Aghori äcklas inte av något, de äter vad dem hittar. Sopor, ruttna lik av både djur och människor, avföring och urin men även det som människor skänker dem. Gud finns ju i allt. De smörjer in sina kroppar med aska från människor som kremerats. Denna aska är för dem helig då den ger healing och är ett sätt att likna Shiva. Dem utför magiska ritualer och åkallar andar, spöken, spådom och demoner. För en äkta Aghori finns inga tabun utan ju mer de tänjer på gränserna mellan rent och orent desto närmare kan de uppnå den totala befrielsen från denna världs band.

En av metoderna till att få en större inlevelse, medial vägledning och känsla av samhörighet med gudomen är att inta alkohol och röka olika narkotiska växter. När de är under kraftigt inflytande av dessa blir det lättare att släppa kontrollen och uppfyllas av det andliga.

Även om Aghoris levnadsätt anses som motbjudande och orent av samhället, erhåller de stor respekt och vördnad från lokalbefolkningen. Har man problem med andar och demoner, besatthet, en obotlig sjukdomsbild, spådom, hämndlystnad eller något annat högst personligt problem kan en sista utväg vara att söka hjälp hos denna grupp av Sadhus. Aghoris kan även spå dig men använder sig inte av tarotguiderna.

 

Lär dig mer om De fruktade och vördade Aghoris. Ring till:

 
Alma
Ledig
 
Tarot, Pendel, Medium, Synsk, Medial vägledning, Spådom, Experthjälp, Spådam, Spådamer, Tarotguiderna

Alma är en sierska som kan hjälpa dig att spå dig själv. Med ljuset och änglarna på...

 
Liza
Ledig
 
Synsk, Pendel, Medium, Healing, Tarot, Tarotguiderna, Experthjälp, Medial vägledning, Spådam, Spådamer

Liza vill spå dig och ge dig budskap från andra sidan. Har du funderingar kring livet...

Bloggare
 
Irina
Ledig
 
Medium, Medial vägledning, Spådom, Spådam, Tarot, Synsk, Experthjälp, Healing, Pendel, Spådamer

Irina är en klarsynt spådam som även använder tarotkort när hon ger dig en spådom. Hon...

 
Anki
Ledig
 
Medial vägledning, Tarotguiderna, Medium, Häxa, Spådom, Experthjälp, Spådam, Spådamer, Tarot, Spåman, Drömtydning

Ankis långa erfarenhet av att ta emot energier gör att hon kan hjälpa dig med vilka...

 
 

Förslag på andra artiklar för dig

Tio anledningar till att kontakta ett medium

Tio anledningar till att kontakta ett medium

14469 visningar

Tio anledningar till att kontakta ett medium. Är du osäker? Nyfiken? Vill ha råd och svar? Här får du tio anledningar till att kontakta ett medium.

 
Kontakt med andar

Kontakt med andar

4492 visningar

Vill du ha hjälp med att få kontakt med andar? Ring ett medium så kan de hjälpa dig att få kontakt med andar då de kan få budskap från andra sidan.

 
Gratis spådom om framtiden

Gratis spådom om framtiden

324 visningar

Gratis spådom om framtiden? Få reda på hur du går tillväga och vilka frågor du kan ställa när du ringer in och ska få en gratis spådom om framtiden.

 
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar