Spå mig

Jag ville spå mig och tog tag i saken. Läs om min upplevelse när jag besökte en väldigt duktig spådam

Spå mig
Spå mig

Jag har länge velat gå och spå mig hos en professionell spådam men aldrig haft tid till det. Nu känner jag att det är dags att ta tag i det. Min väninna rekommenderade en spådam som hon och hennes man hade varit och fått en läsning av. De var väldigt nöjda när de gick därifrån och kände att de fick bra svar på sina frågor. Denna spådam tar emot besök hemma hos sig och det går bra att kontakta henne över telefon om man vill träffa henne. Väninnan gav mig telefonnumret och jag bokade ett möte med spådamen två dagar senare. I bilen på väg dit så kände jag mig väldigt upprymd och jag var väldigt nyfiken på hur det hela kommer att gå.

Välkommen

Väl framme hos spådamen kände jag mig välkommen med detsamma. Atmosfären i hennes hus kändes väldigt lugn och harmonisk. Jag bjöds in i köket där det fanns mycket krimskrams på väggarna och jag kunde känna lukten av rökelse. Jag fick sitta ner vid köksbordet och jag kände mig lite nervös. Detta var ju första gången jag var hemma hos en vilt främmande människa och som jag skulle ställa frågor till. Spådamen satte sig framför mig och ställde frågan om varför jag var där. Jag förklarade att jag hade frågor angående speciellt mitt arbete, att jag var nyfiken på min framtid och att jag länge velat spå mig hos en erfaren spådam.

Intrycket

Spådamen hade en tarotlek som hon började blanda under tiden jag pratade. Hon lyssnade på allt jag sade och nickade några gånger. Jag fick intrycket av att hon var väldigt lyhörd och intresserad av det jag berättade. Hon sa åt mig att jag inte behövde vara nervös utan att detta skulle gå hur bra som helst. Jag blev lite förvånad men tänkte att det säger hon säkert till alla som kommer. Spådamen lade ut tre kort på bordet och sade att de representerade det som har varit, nutiden och framtiden. Jag fick ställa min fråga och sedan vände spådamen på korten och förklarade vad hon såg och fick in. Hon förklarade också att hon arbetar mycket med sin intuition och med energier.

Förklaring

Svaren på mina frågor var detaljerade och hade djup. Spådamen förklarade på ett sådant sätt att jag förstod att det inte bara var korten hon kunde se detta ifrån. Det var en väldigt spännande situation att befinna sig i. Jag ställde en fråga och jag fick svar på hur jag skulle gå tillväga, vad jag skulle tänka på och hur jag på bästa sätt gick framåt. På min arbetsrelaterade fråga nämnde hon min chef och berättade att denna person inte ville släppa mig, alltså inte ge mig ett nytt ansvarsområde. Det hade inneburit att jag fått flytta till en annan lokal och att min chef då skulle behöva ersätta mig. Jag hade börjat tveka på mig själv och min egen kompetens men fick nu svar på att så inte är fallet.

Halsbandet

Innan jag satte mig i bilen och åkte iväg till denna spådam så lade jag min mammas halsband i fickan. Detta gör jag alltid eftersom jag är rädd för att kedjan ska gå sönder om jag har det på mig. Min mamma gick bort väldigt hastigt för två år sedan och jag önskar att jag fått säga hejdå. Jag valde att inte ställa frågor om min mamma till spådamen, men när vi satt där vid köksbordet så tittade hon på mig och jag kunde se hur hon tänkte. Hon sade att min mamma vill att jag bär halsbandet, och att hon lämnade det till mig för att det var hennes favorithalsband. Det gjorde inget om jag skulle byta ut kedjan, och spådamen sa också att min mamma ville att jag ska veta att hon alltid kommer att finnas hos mig.

Övningar

På väg hem från spådamen kände jag mig lättad på något sätt. Jag vet nu hur jag ska tackla min arbetssituation och direkt utanför dörren satte jag på mig halsbandet. Denna spådam svarade på alla mina frågor och jag fick även tips på hur jag kan varva när jag känner mig stressad. Jag fick meditations- och andningsövningar jag ska testa på. Hon rekommenderade även några kristaller jag kan bära med mig i fickan istället för halsbandet jag haft i två år. Ametist hjälper till mot stress, citrin hjälper en med självkänsla och topas hjälper en med motivationen. Jag kommer att skaffa en av dessa kristaller och kommer garanterat att besöka denna spådam igen. Svaren, tipsen och hela upplevelsen var väldigt positiv.

 
 

bloggar
 
Simon
LEDIG
 

Simon är medium som hjälper dig med spirituell healing eller rådgivning. Han svarar...

bloggar
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du...

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina är en spådam av högsta klass som finns redo på den här spålinjen för din...

bloggar
 
Laura
LEDIG
 

Laura har mediala förmågor som gått i arv i många generationer i släkten. Hon använder...

 

Spännande artiklar

Seriösa spålinjer

Seriösa spålinjer

Vill du ringa till seriösa spålinjer? Här hittar du lite tips på hur du kan hitta seriösa spålinjer online
 
Spå framtiden

Spå framtiden

Ska du spå framtiden och söka medial vägledning? Här kan du läsa om vad det innebär att spå framtiden
 
Spålinje

Spålinje

Spålinje, om vad som görs, hur det görs och vad du kan göra. Du kan även läsa om vad medium kan och gör på en...
 
Spådam Stockholm

Spådam Stockholm

Spådam Stockholm, kan man prata med dem? Detta är det bästa sättet att få kontakta med en spådam Stockholm
 
 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_