KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Spå dig!

0939-1147147  

29.90 kr/min (18 år)  

 

 

Spå framtiden

Varför lösningen på dina problem inte är att spå framtiden och söka mediala vägledning.

Spå framtiden
Spå framtiden

Det finns många olika verktyg för att spå framtiden. Man kan spå med kort, kaffesump, kristaller, runor och i händer. Ja man kan praktiskt taget spå i det mesta. Många tror att det bara är få förunnat att känna av andliga förmågor, men så är inte riktigt fallet. Utan det är istället så att det bor en andlighet i alla människor då andligheten är ett av våra sinnen. 

Men märk väl, med detta menas inte att alla är mediala men alla kan koppla sig samman med sina andliga rådgivare och skyddsänglar. Detta går att förklara med att din ängel försöker göra sig mottaglig och försöker ta kontakt. Ängeln bara väntar på att du skall stanna och andas in, känna in och ta emot kontakten.

Ett tips är att man lägger lite av sin tid åt att rikta all sin uppmärksamhet mot sin ängel. Men bli inte rädd det krävs nämligen inga komplicerade ritualer av något slag utan prata ut i luften som om du pratade med en god vän och tacka för dennes närvaro och vakande över dig. Be om hjälp med saker du för tillfället har besvärligt med. Då sätter din ängel igång att lätta upp ditt sinne genom att ge dig energi, precis lagom mycket så att du med lätthet tar dig igenom dina svårigheter. 

Men vissa håller sig envist kvar i sina problem och svårigheter och glömmer att framtiden står och väntar runt hörnet. Dessa olyckliga varelser söker och är riktiga sökare, som i sitt desperata sökande kommer förr eller senare i kontakt med någon som sysslar med medial rådgivning där dom vill spå framtiden. Men något har dom missar är att det är i nuet man har chansen att förändra sin framtid.

De som ber de mediala rådgivarna att spå framtid och förväntar sig att medium är den som skall förändra framtiden och bygga upp och trolla bort saker som inte känns bekväma, dessa personer är fel ute, för en förändring kan man bara göra själv och medium är ju inga andar eller änglar, utan helt vanliga människor som fått gåvan att ha en vidöppen kanal och rätt frekvens för att användas av energier och andar, ja hela universum.

Medium är universums verktyg för att nå ut med sina budskap till människorna. Om man ber någon att spå framtiden, så är en viktig sak hur du hanterar din spådom. Den spådom man får till sig är ju något som bara angår dig och skall helst stanna hos dig. Man skall alltså inte berätta det man har fått berättat för någon annan. Man bör hålla sin spådom för sig själv därför att det är lätt att annars att prata sönder den.

Spå framtid är inte riktigt vad många tror, för även om ditt medium kan spå och se in i framtiden så handlar det ändå om ett medvetet val. Ett val om vilka vägar just du vill vandra. I en spådom ser man vad som ligger framför och vilka alternativ som finns. Det viktigaste vid spådom är att man har kontakten öppen till de guider, andar och änglar samt universum eftersom det är från andevärlden och universum vägledningen kommer.

 

Lär dig mer om Spå framtiden. Ring till:

 
Amanda
Ledig
 
Tarot, Tarotguiderna, Spådam, Experthjälp, Drömtydning, Häxa, Spådom, Medial vägledning, Medium, Healing

Amanda har lång erfarenhet med att jobba på spålinje. Hon får till sig bilder och...

 
Alma
Ledig
 
Tarot, Pendel, Medium, Synsk, Medial vägledning, Spådom, Experthjälp, Spådam, Spådamer, Tarotguiderna

Alma är en sierska som kan hjälpa dig att spå dig själv. Med ljuset och änglarna på...

Bloggare
 
Magdalena
Ledig
 
Drömtydning, Spåkvinna, Tarot, Medium, Häxa, Healing, Synsk, Medial vägledning, Experthjälp, Spådam

Magdalena är en andlig vit häxa här på tarotlinjen. Tarotguiderna hjälper henne finna...

Bloggare
 
Laura
Ledig
 
Medium, Experthjälp, Drömtydning, Healing, Synsk, Spåkvinna, Medial vägledning, Sierska, Spådom, Spådam

Laura har mediala förmågor som gått i arv i många generationer i släkten. Hon använder...

 
 

Förslag på andra artiklar för dig

Det okända medium

Det okända medium

3175 visningar

Det okända medium, hur hon/han arbetar med andarna och det mediala arbetet på ett lättfattat sätt.

 
Hjälp av medium

Hjälp av medium

2493 visningar

Det är en god idé att ta hjälp av medium när man känner att man vill komma vidare i livet men inte vet hur. Ett medium kan ge vägledning och komma med goda råd men även titta lite på vilka möjligheter som dyker upp framåt i tiden. Ibland kan man behöva den hjälpen.

 
Bli spådd om kärlek

Bli spådd om kärlek

3827 visningar

Att bli spådd om kärlek kan underlätta att få dina pusselbitar på plats och hjälpa dig att lättare sätta dina mål i livet.

 
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar