Spå framtiden

Ska du spå framtiden och söka medial vägledning? Här kan du läsa om vad det innebär att spå framtiden

Spå framtiden
Spå framtiden

Det finns många olika verktyg för att spå framtiden. Man kan spå med kort, kaffesump, kristaller, runor och i händer. Ja man kan praktiskt taget spå framtiden i det mesta. Många tror att det bara är få förunnat att känna av andliga förmågor, men så är inte riktigt fallet. Utan det är istället så att det bor en andlighet i alla människor då andligheten är ett av våra sinnen. 

Men märk väl, med detta menas inte att alla är mediala men alla kan koppla sig samman med sina andliga rådgivare och skyddsänglar. Detta går att förklara med att din ängel försöker göra sig mottaglig och försöker ta kontakt. Ängeln bara väntar på att du skall stanna och andas in, känna in och ta emot kontakten.

Ett tips är att man lägger lite av sin tid åt att rikta all sin uppmärksamhet mot sin ängel. Men bli inte rädd det krävs nämligen inga komplicerade ritualer av något slag utan prata ut i luften som om du pratade med en god vän och tacka för dennes närvaro och vakande över dig. Be om hjälp med saker du för tillfället har besvärligt med. Då sätter din ängel igång att lätta upp ditt sinne genom att ge dig energi, precis lagom mycket så att du med lätthet tar dig igenom dina svårigheter. 

Men vissa håller sig envist kvar i sina problem och svårigheter och glömmer att framtiden står och väntar runt hörnet. Dessa olyckliga varelser söker och är riktiga sökare, som i sitt desperata sökande kommer förr eller senare i kontakt med någon som sysslar med medial rådgivning där dom vill spå framtiden. Men något har dom missar är att det är i nuet man har chansen att förändra sin framtid.

De som ber de mediala rådgivarna att spå framtiden förväntar sig att medium är den som skall förändra framtiden och bygga upp och trolla bort saker som inte känns bekväma, dessa personer är fel ute, för en förändring kan man bara göra själv och medium är ju inga andar eller änglar, utan helt vanliga människor som fått gåvan att ha en vidöppen kanal och rätt frekvens för att användas av energier och andar, ja hela universum.

Medium är universums verktyg för att nå ut med sina budskap till människorna. Om man ber någon att spå framtiden, så är en viktig sak hur du hanterar din spådom. Den spådom man får till sig är ju något som bara angår dig och skall helst stanna hos dig. Man skall alltså inte berätta det man har fått berättat för någon annan. Man bör hålla sin spådom för sig själv därför att det är lätt att annars att prata sönder den.

Spå framtid är inte riktigt vad många tror, för även om ditt medium kan spå framtiden så handlar det ändå om ett medvetet val. Ett val om vilka vägar just du vill vandra. I en spådom ser man vad som ligger framför och vilka alternativ som finns. Det viktigaste vid spådom är att man har kontakten öppen till de guider, andar och änglar samt universum eftersom det är från andevärlden och universum vägledningen kommer.

 
 

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda får till sig bilder och siffror som kan vara en hjälp när du söker svar på...

bloggar
 
Rebecca
LEDIG
 

Rebecca är en sierska med stark intuition som vägleds av änglakort och...

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina är en spådam av högsta klass som finns redo på den här spålinjen för din...

 
Eila
LEDIG
 

Eilas gåvor är att hon är ger synsk vägledning. Hon ser dåtid, nutid och framtid....

 

Spännande artiklar

Spå mig

Spå mig

Jag ville spå mig och tog tag i saken. Läs om min upplevelse när jag besökte en väldigt duktig spådam
 
Seriösa spålinjer

Seriösa spålinjer

Vill du ringa till seriösa spålinjer? Här hittar du lite tips på hur du kan hitta seriösa spålinjer online
 
Spålinje

Spålinje

Spålinje, om vad som görs, hur det görs och vad du kan göra. Du kan även läsa om vad medium kan och gör på en...
 
Spådam Stockholm

Spådam Stockholm

Spådam Stockholm, kan man prata med dem? Detta är det bästa sättet att få kontakta med en spådam Stockholm
 
 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer