KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Spå dig!

0939-1147147  

29.90 kr/min (18 år)  

 

 

Kundomdömen

Läs vad kunder tycker om våra tjänster


Edde skriver:

Sarah gjorde en fantastisk insats och hjälpte mig enormt mycket när jag stod i för ett vägval i livet. Hon var mycket insiktsfull och fick mig att inse i vilken riktning som jag skulle röra mig. Tack Sarah!

Anneli skriver:

Stort tack bästa Liv för en jättetrevlig pratstund kan verkligen rekommendera att ringa till dig...

Andrea Löf skriver:

Är så tacksam för Almas hjälp igenom den kris jag hade i själen, för alla råd och för att hon även lyft mig från min sorg. Tack Alma för din healing och framför allt för att du lyssnade till mig, du har hjälpt mig med ditt underbara ljus att hitta en ny väg i mitt liv och känner att du ger mig sådan energi och kraft när jag pratar med dig. Tack fina du.

Sandra skriver:

Tack för ett trevligt samtal och goda svar. Jag kommer att ringa tillbaks till dig! Kram Sandra

Sanna skriver:

Sa väldigt kloka ord och fick fram mycket på kort tid. Tacksam !

Vigdis skriver:

Ulva är pricksäker. Speciellt de, stora, dragen med ekonomi, karriär och jobbyte. Tid är knepigt och vissa saker har tagit tid, men vissa av de mest osannolika av hennes förutsäger har slagit in. Ingen sierska har rätt i minsta detalj, men Ulva är den mest pricksäkra jag träffat på.

Densi skriver:

Spot on. Seriös och vänlig. Ett av de bästa medium någonsin

Soso skriver:

Jag har pratat med många olika men han är bäst .... klockrent allt och jag rekommenderar starkt till alla ..jag ger honom 100 procent bäst

David skriver:

Tack Maria för all hjälp och kloka råd! Kommer ringa dig igen!

Bo skriver:

Mitt i prick!!! Fick bra hjälp och Maria är mycket trevlig och lätt att prata med Tack

Anna skriver:

Hejsan! Maria hjälpte mig ur en svår livssituation. Hon hjälpte mig att se saker från ett annat perspektiv. Gav mig hopp om framtiden och att förändringen börjar här och nu. Fick råd om hur jag skulle hantera allt för att komma vidare. Hon visste vad jag kände och jag fick bekräftelse på att andevärlden faktiskt existerar. Klockrena budskap! Tack

Agneta skriver:

Maria är otroligt duktigt inkännande medium! Hon hjälpte mig att se klart över vilka beslut jag behövde ta för att komma vidare i livet. Tack från hjärtat.

Ullis skriver:

Underbar person att prata med och känner in situationen . Hjälpt mig mycket !

Olivia skriver:

Jag fick ett mycket givade samtal av och ånga goda råd av Rebecca

Sofia skriver:

Bäste Leon. På rekommendation av en en väninna ringde jag dig när allt var som jobbigast för mig. Jag VAR väldigt skeptisk till att ringa och trodde inte på det här med medialitet. Eftersom jag fick ringa 10 min gratis tänkte jag ändå att jag inte hade något att förlora. Jag erkänner att jag är djupt imponerad, tacksam och glad att jag lyssnande både på min väninna och dig. Dina råd hjälpte mig verkligen i en väldigt tuff situation. Allt är bra nu i mitt liv. Jag kommer ringa dig igen. Stor kram från Sofia som hade kärlekstrassel!

Annica Andersson skriver:

Tack. Fina. Du har ett hjärta av guld! Och det du tala om för mig. Är mycket trovärdigt. Annica.

Mikael Björk skriver:

Denna kvinna är verkligen medial. Hon såg hur mitt liv varit bakåt i tiden och hur det skulle bli i framtiden. Allting stämde och har slagit in! Hon fick mej att se mitt liv ur en annan synvinkel och gav mej livsglädjen tillbaka. Jag återkommer gärna flera gånger till Tilda!

Maria skriver:

Bra och snabba svar, har ringt många olika medium men Sarah är bäst och mycket seriös. En unik gåva som hon använder med ärlighet och träffsäkerhet. Jag ringer Sarah när jag behöver vägledning och stöd. Tack kära Sarah för allt du gett mig och min familj.

Anonym skriver:

Helen är underbar att prata med. Hon bara vet. Trovärdig. Tack för dina fina svar på mina frågor.

Kicki skriver:

Så klockrent! Han vet vad han gör❤️ Väldigt duktigt o träffsäker. Tydliga budskap. Får in mycket på kort tid. Tack för den fina samtalet. Jag kommer apsålut rekommendera dig. Stor tack till Joshua.

Marju skriver:

Anneli är snabb och duktig,direkt känner man att hon får in det jag frågar,du har hjälpt mig enormt mycket,varm och kärleksfull är du!Din gåva är fantastisk.

Sara skriver:

Jag har pratade med honom idag , han är otroligt duktigt . Han förklara så bra och han hade svar på alla mina frågor , jag har pratat med andra men ingen kunde vara så tydligt som han, jag blev jätte glad och fick svar på alla mina frågor som jag har funderar hela tiden, jag rekommendera honom till alla ,

Jesper skriver:

Jättebra och otroligt vad mycket information jag fick om mitt liv och framtid. Allt stämde jättebra.

Marju skriver:

Ulva,du fångade in det viktiga och gåtfulla denna tidiga morgon,du är snabb och säker,jag blev trygg och lugn

Maria skriver:

Tack Roland, Samtalet bröts men vill tacka dig för hjälp med insikt till att våga lita på allt jag får till mig. Det är starkt och ovant men samtidigt väldigt genuint. Som jag sa så är det svårt att våga lita på allt när man är känslomässigt involverad men jag ska fokusera på kärlek, ljus och styrka. Jättefint samtal, Tack!

eva skriver:

Tack❤️ Ett fantastiskt samtal. Hon beskrev min situation väl och gav mig inre ro och framtidshopp. Kommer ringa fler gånger.

Lena skriver:

Fantastisk person. ’Klockren’ som medium. Beskriver och uttrycker sig väl. Rekommenderas.

Karin Bolund skriver:

Kan inte vara utan dig, Leha.

Gun skriver:

Tack Ronald för att jag fick prata med dig mitt i natten! Du är grym. Helt enkelt bäst❤️❤️❤️

Elsa skriver:

Annikki är toppen på att se det som har varit, det som är och det som kommer! Hon får in detaljer kring händelser. Jag har ringt henne ett par gånger och är jättenöjd!

Sanna skriver:

Väldigt öppen och förstående personen. Kan verkligen rekommendera Wilma

Hanna skriver:

Riktigt bra..kommer ringa igen!

Elisabet skriver:

Hon har gåvan. Hon kunde läsa in situationen och personen som jag frågade om. Fick även superbra tips i hur jag ska gå framåt. Tack Nora! Dig kommer jag att ringa igen!

Arwa skriver:

Det var så härligt att prata med dig att jag grät och mådde jätte bra bara en kort stund efter jag har pratat med dig! Tack så mycket för en underbar samtal.

Mina skriver:

Jätteduktig, ger snabba svar och är supervänlig. Får fram så mycket under kort tid. Kommer alltid att ringa dig. Kram

Leah skriver:

Tusen taack för samtalet igår!! Du lyckades verkligen få in situationen och satte ord på mina känslor. Jag ser framemot det som du berättade om och kommer att ringa dig framöver. Precis som de andra här, så rekommenderar jag också Ulva!

Gerry skriver:

Träffsäker och mycket ärlig Rekommenderas verkligen

Ulrika skriver:

Viola är helt underbar och duktig !! Pejlar in läget utan en massa frågor

Anita skriver:

Tack Annie! En varm och god person. Du gav mig hoppet att se framåt i en svår situation. Jag hade gett upp men du bekräftade mig och gav mig verktyg att använda. Och även hopp om förändring till det bättre.

Agneta skriver:

STORT TACK ANNELIE!- hos Dig blir man alltid lugn + man får klara snabba svar som stämmer! + man blir Glad trygg & avslappnad! + STORT TACK ALL HEALING! SOM ÄR MYYCKET STÄRKANDE! + TACK ÄVEN ALLT HOPP MAN KÄNNER !!+ FÅR HOS DIG! STOR KRAM VÄNNEN från Agneta!

Agneta skriver:

Tack Fiina Liza Alltid för så Mycket!!!

Silvi skriver:

Wow vilken härlig och harmonisk energi Joshua har! Han ser snabbt och tydligt situationen som den är och reder ut olika möjligheter den kan ta en till. Så djupt tacksam för din vägledning Joshua! Din gåva är stor! ❤

Rebecka skriver:

Ulva är helt fantastisk, pratat med många men Ulva är så säker och tydlig i sina budskap. Inga frågor är dumma att ställa och hon ger väldigt snabba svar. I den kris jag går igenom har ulva varit helt avgörande för att jag ska kunna ha tålamod och må bättre under tiden. Hon är en ängel och jag lär ringa henne fler gånger när jag behöver.

Hanna skriver:

Otroligt duktig!

Demi skriver:

Hon var så trevlig och hennes sätt att prata var så fint! Jätte duktig och gav mig verkligen bra råd!

Ingela skriver:

TACK Josuha för samtalet i morse i min frustration just då. Du var oerhört duktig och mitt i prick i det du delade med dej.. kommer att kontakta dig igen

Ulrika Johnsson skriver:

Hej! Mitt samtal med dig var helt suveränt, var så tydligt och rakt, exakt vad jag behövde höra. Tack , återkommer gärna.

Gerry Andersson skriver:

Jannike är väldigt duktig och träffsäker Uppfattar Jannike som väldigt ärlig och rak Kan varmt rekommendera Janniike

Gerry Andersson skriver:

My är riktigt grym på det hon gör Otroligt träffsäker och har ett behagligt sätt att kommunicera

Ann-cathrin skriver:

Tack Annie! Du har räddat min dag. Fick svar på dom frågorna som jag funderade på hela natten. Nu kan man koppla av.

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar