Spådam Stockholm

Spådam Stockholm, kan man prata med dem? Detta är det bästa sättet att få kontakta med en spådam Stockholm

Spådam Stockholm
Spådam Stockholm

För några år sedan ville jag få kontakt med spådam Stockholm, eller, egentligen i vilken stad som helst men just då befann jag mig i det området. Jag tänkte på det sättet att det skulle vara en enkel match att hitta någon bra spådam Stockholm dels för alla förorter men även inne i själva staden. 

När jag började söka så blev det lite för mycket att välja på och till slut visste jag inte hur jag skulle göra. Jag ville ju vara säker på att jag fick tag i någon som var erfaren och duktig på det så att säga. Jag hade hamnat i en relation där mycket kändes fel och jag behövde vägledning av någon professionell spådam Stockholm.

Någon som kunde hjälpa mig att förstå hur saker och ting hände ihop liksom, det var en period när det kändes som att allt gick fel för mig eller att jag blev hindrad från att göra saker som jag ville och så vidare. Till slut bestämde jag mig för en spådam Stockholm som fanns ganska centralt och som verkade ha ett bra rykte. Men när jag kom dit så kändes allt helt fel. Spådam Stockholm verkade inte lyssna så mycket på mina frågor eller på vad jag hade att säga. Spådam Stockholm sa att korten berättar det du ska veta just nu så det är ingen idé att du försöker styra det.

Visst, hon sa saker som jag tyckte stämde in lite i alla fall men jag kände mig inte nöjd när jag gick därifrån. Jag ville ju få svar på mina frågor. Så kollade jag runt på olika hemsidor ett tag och till slut hittade jag en som helt enkelt kändes rätt. 

Det var en upplevelse som jag sent ska glömma. När jag berättade vad jag hade frågor om så sa spådamen ”Du behöver inte berätta om den här mannen, tänk bara på honom så ska vi se vad vi får fram”. Det hon sa slog mig med häpnad för hon talade om hur läget var just då med mig och min partner. Hon kunde se vissa blockeringar hos både mig och honom, vad de berodde på och hur det skulle kunna bli framåt. Hon var noga med att säga att jag kunde påverka mitt eget öde och liksom ta olika vägar och då skulle utgången se lite olika ut beroende på vilken väg jag valde.

Spådamen sa också att vi två hade en fin kärlek som skulle kunna räcka hela livet om vi bara vårdade relationen. ”Om jag tolkar det här rätt så kommer ni ändå att hålla ihop när det gäller och stanna hos varandra. Du har funderat på om det är bäst att gå åt varsitt håll men om du tar det beslutet så blir det bara som förra gången, att du inte känner dig hel”. Jag bara häpnade, jag hade inte berättat för henne att jag faktiskt hade gjort precis det som hon sa. 

Det gick inte lång tid förrän vi blev tillsammans igen och även om det kanske inte är en dans på rosor alla gånger så håller vi ihop än idag. En god vän till mig fick hjälp med ett annat bekymmer hon hade. Då fick hon prata med en spåman som var lika klockren som spådamen jag pratat med. Det finns verkligen bra mediala vägledare där ute.

 
 

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda får till sig bilder och siffror som kan vara en hjälp när du söker svar på...

bloggar
 
Simon
LEDIG
 

Simon är medium som hjälper dig med spirituell healing eller rådgivning. Han svarar...

bloggar
 
Ylva
LEDIG
 

Ylva är en jordnära sierska som älskar att hjälpa och vägleda människor till lycka och...

bloggar
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du...

 

Spännande artiklar

Spå mig

Spå mig

Jag ville spå mig och tog tag i saken. Läs om min upplevelse när jag besökte en väldigt duktig spådam
 
Seriösa spålinjer

Seriösa spålinjer

Vill du ringa till seriösa spålinjer? Här hittar du lite tips på hur du kan hitta seriösa spålinjer online
 
Spå framtiden

Spå framtiden

Ska du spå framtiden och söka medial vägledning? Här kan du läsa om vad det innebär att spå framtiden
 
Spålinje

Spålinje

Spålinje, om vad som görs, hur det görs och vad du kan göra. Du kan även läsa om vad medium kan och gör på en...
 
 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_