Andliga tecken från himlen

Har du fått andliga tecken från himlen? Döden är en process genom vilken en persons ande förlorar sin kropp

Andliga tecken från himlen
Andliga tecken från himlen

Efter att ha gått bort vill de kommunicera med oss ​​och vill att vi ska veta att de är okej och vi borde inte behöva oroa oss för dem. De vill att vi ska veta att de fortfarande är med oss, kan se oss och styra oss i rätt riktning när vi behöver. De försöker kommunicera genom flera tecken, genom andliga tecken från himlen. Tecknen kan vara i form av bilder, låtar, siffror, datum eller bara en tanke i våra sinnen. Vi måste fokusera och förstå de förbryllade tecknen för att upprätta en kommunikation med våra nära och kära. På detta sätt kan vi känna den ledande närvaron och få våra älskades välsignelser. Så här är några andliga tecken från himlen i olika former som våra nära och kära kan skicka oss.

Fotografisk närvaro

Våra nära och kära som avled, visar högst intresse mot oss när familj och vänner förenar sig tillsammans med att fira vid speciella tillfällen. Deras närvaro kan lätt kännas av vid dessa händelser. Flytande klot (s.k orbs) kan ses i bilder som tas vid speciella tillfällen. Dessa klot uppstår på grund av energin i andarna hos våra nära och kära. Det är deras sätt att berätta för oss att de fortfarande är med oss.

Möte i drömmar

Den andra sidan består av energi. Vi går också in i ett energiutrymme medan vi sover. Det gör att våra nära och kära lättare kan nå oss medan vi sover. De kan använda detta energiutrymme för att prata med oss ​​eller förmedla ett meddelande, ge andliga tecken från himlen. Det är därför som drömmen om en älskad ibland verkar så verklig som det faktiskt hade hänt.

Meddelanden skrivna på mynt

Andar kommunicerar ofta genom siffror. Ibland kan siffror som skrivs på mynt också användas för att kommunicera med våra nära och kära. När du står inför en svår situation i livet, tänk bara på en älskad som inte längre finns i den fysiska världen och be om hjälp från dem. Sedan väljer du ett slumpmässigt mynt ur fickan och försöker att räkna ut om det finns något meddelande i de datum som skrivits på myntet.

Elektriska signaler från andar

Efter att vår älskade gått bort, kan vi inom en vecka se ovanliga skeenden med saker som går på el. Flimmer av ljus och tv-apparater som sätts på automatiskt är några av de relaterade exemplen på det. Det beror på att anden i vår älskade är en slags energi som fortfarande vänjer sig vid den andra sidan. Detta är en väldigt vanlig process efter dödsfallet som gör att vi kan känna närvaron av våra nära och kära.

Naturens tecken

Det finns flera gånger i våra liv när våra nära och kära försöker visa att de är med oss ​​genom att använda varelserna eller naturens skönhet. Att se en färgstark fjäril, eldflugor som börjar lysa, regnbågar etc. är några av tecknen på deras närvaro.

Aromatiska tecken

Ibland skickar våra kära tecken i form av doft för att få oss att känna deras närvaro omkring oss. Dessa dofter kan vara av olika slag. Det kan vara doft av parfym som våra kära brukade ha på sig, vi kan uppleva lukten av rök om den älskade var en rökare eller det kan vara doft av kosmetika som de använde.

Minnen spenderade ihop

Våra älskade vill inte att vi ska glömma dem. De vill komma bli ihågkomna av oss och det är därför de skickar oss slumpmässiga minnen som vi tidigare har spenderat med dem. Denna plötsliga ankomst av ett slumpmässigt minne är ett hej från din älskade som kommer att få dig att inse hur uppskattad den tiden var.

Himmelsk musik

Det vanligaste tecknet vi kan få från våra nära och kära är i form av låtar. Du måste märka om en låt plötsligt dyker upp i ditt sinne eller en sång som du hör fortlöpande utan anledning. Det kan vara en sång som din älskade tyckte om att höra och som skickat den till dig från himlen för att njuta av den. Det kan också vara en möjlighet att det finns ett dolt meddelande i den sången.

Vaknar vid samma tid

Våra nära och kära kan väcka oss på samma gång på natten för att upprätta deras andliga närvaro. Våra älskade använder denna typ av tecken när vi inte kan räkna ut och förstå de andra tecknen som skickas från dem. Det kan vara ett minne i samband med denna upprepade tid att vakna eller det kan vara den tid då din älskade gick bort.

Se samma nummer på klockan

Att se samma typ av nummer på klockan som 10:10 eller 09:09 kan vara ett tecken från våra nära och kära. Sådana tecken kan upplevas när vi möter problem i vårt liv eller när vårt liv kommer att förändras plötsligt. Detta är deras sätt att berätta att du gör rätt i ditt liv. 

Det kan ta tid att få tecknen från våra nära och kära men vi borde inte förlora hoppet. Vi måste vara känslomässigt i stånd att förstå deras tecken när våra nära och kära skickar dem. Det kommer definitivt att bli en fantastisk upplevelse att få och förstå dessa tecken.

 
 

 
Ingrid
LEDIG
 

Ingrid är ett certifierat medium. Hon förmedlar budskap från dina nära och kära från...

 
Anki
LEDIG
 

Ankis långa erfarenhet av att ta emot energier gör att hon kan hjälpa dig med vilka...

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina är en spådam av högsta klass som finns redo på den här spålinjen för din...

bloggar
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du...

 

Spännande artiklar

Spå mig

Spå mig

Jag ville spå mig och tog tag i saken. Läs om min upplevelse när jag besökte en väldigt duktig spådam
 
Seriösa spålinjer

Seriösa spålinjer

Vill du ringa till seriösa spålinjer? Här hittar du lite tips på hur du kan hitta seriösa spålinjer online
 
Spå framtiden

Spå framtiden

Ska du spå framtiden och söka medial vägledning? Här kan du läsa om vad det innebär att spå framtiden
 
Spålinje

Spålinje

Spålinje, om vad som görs, hur det görs och vad du kan göra. Du kan även läsa om vad medium kan och gör på en...
 
 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_