KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Spå dig!

0939-1147147  

29.90 kr/min (18 år)  

 

 

Andliga tecken från himlen

Ja, det är sant att det finns ett liv efter döden. Döden är bara en process genom vilken en persons ande förlorar sin kropp. Ta hjälp av ett medium för att tyda de andliga tecken från himlen.

Andliga tecken från himlen
Andliga tecken från himlen

Efter att ha gått bort vill de kommunicera med oss ​​och vill att vi ska veta att de är okej och vi borde inte behöva oroa oss för dem. De vill att vi ska veta att de fortfarande är med oss, kan se oss och styra oss i rätt riktning när vi behöver. De försöker kommunicera genom flera tecken. Tecknen kan vara i form av bilder, låtar, siffror, datum eller bara en tanke i våra sinnen. Vi måste fokusera och förstå de förbryllade tecknen för att upprätta en kommunikation med våra nära och kära. På detta sätt kan vi känna den ledande närvaron och få våra älskades välsignelser. Så här är några tecken i olika former som våra nära och kära kan skicka oss. Du kan ta hjälp av ett medium för att tolka de andliga tecken du upplever.

Fotografisk närvaro.

Våra nära och kära som avled, visar högst intresse mot oss när familj och vänner förenar sig tillsammans med att fira vid speciella tillfällen. Deras närvaro kan lätt kännas av vid dessa händelser. Flytande klot (s.k orbs) kan ses i bilder som tas vid speciella tillfällen. Dessa klot uppstår på grund av energin i andarna hos våra nära och kära. Det är deras sätt att berätta för oss att de fortfarande är med oss.

Möte i drömmar.

Den andra sidan består av energi. Vi går också in i ett energiutrymme medan vi sover. Det gör att våra nära och kära lättare kan nå oss medan vi sover. De kan använda detta energiutrymme för att prata med oss ​​eller förmedla ett meddelande. Det är därför som drömmen om en älskad ibland verkar så verklig som det faktiskt hade hänt.

Meddelanden skrivna på mynt.

Andar kommunicerar ofta genom siffror. Ibland kan siffror som skrivs på mynt också användas för att kommunicera med våra nära och kära. När du står inför en svår situation i livet, tänk bara på en älskad som inte längre finns i den fysiska världen och be om hjälp från dem. Sedan väljer du ett slumpmässigt mynt ur fickan och försöker att räkna ut om det finns något meddelande i de datum som skrivits på myntet.

Elektriska signaler från andar.

Efter att vår älskade gått bort, kan vi inom en vecka se ovanliga skeenden med saker som går på el. Flimmer av ljus och tv-apparater som sätts på automatiskt är några av de relaterade exemplen på det. Det beror på att anden i vår älskade är en slags energi som fortfarande vänjer sig vid den andra sidan. Detta är en väldigt vanlig process efter dödsfallet som gör att vi kan känna närvaron av våra nära och kära.

Naturens tecken.

Det finns flera gånger i våra liv när våra nära och kära försöker visa att de är med oss ​​genom att använda varelserna eller naturens skönhet. Att se en färgstark fjäril, eldflugor som börjar lysa, regnbågar etc. är några av tecknen på deras närvaro.

Aromatiska tecken.

Ibland skickar våra kära tecken i form av doft för att få oss att känna deras närvaro omkring oss. Dessa dofter kan vara av olika slag. Det kan vara doft av parfym som våra kära brukade ha på sig, vi kan uppleva lukten av rök om den älskade var en rökare eller det kan vara doft av kosmetika som de använde.

Minnen spenderade ihop.

Våra älskade vill inte att vi ska glömma dem. De vill komma bli ihågkomna av oss och det är därför de skickar oss slumpmässiga minnen som vi tidigare har spenderat med dem. Denna plötsliga ankomst av ett slumpmässigt minne är ett hej från din älskade som kommer att få dig att inse hur uppskattad den tiden var.

Himmelsk musik.

Det vanligaste tecknet vi kan få från våra nära och kära är i form av låtar. Du måste märka om en låt plötsligt dyker upp i ditt sinne eller en sång som du hör fortlöpande utan anledning. Det kan vara en sång som din älskade tyckte om att höra och som skickat den till dig från himlen för att njuta av den. Det kan också vara en möjlighet att det finns ett dolt meddelande i den sången.

Vaknar vid samma tid.

Våra nära och kära kan väcka oss på samma gång på natten för att upprätta deras andliga närvaro. Våra älskade använder denna typ av tecken när vi inte kan räkna ut och förstå de andra tecknen som skickas från dem. Det kan vara ett minne i samband med denna upprepade tid att vakna eller det kan vara den tid då din älskade gick bort.

Se samma nummer på klockan.

Att se samma typ av nummer på klockan som 10:10 eller 09:09 kan vara ett tecken från våra nära och kära. Sådana tecken kan upplevas när vi möter problem i vårt liv eller när vårt liv kommer att förändras plötsligt. Detta är deras sätt att berätta att du gör rätt i ditt liv.

Det kan ta tid att få tecknen från våra nära och kära men vi borde inte förlora hoppet. Vi måste vara känslomässigt i stånd att förstå deras tecken när våra nära och kära skickar dem. Det kommer definitivt att bli en fantastisk upplevelse att få och förstå dessa tecken.

 

Lär dig mer om Andliga tecken från himlen. Ring till:

 
Alma
Ledig
 
Tarot, Pendel, Medium, Synsk, Medial vägledning, Spådom, Experthjälp, Spådam, Spådamer, Tarotguiderna

Alma är en sierska som kan hjälpa dig att spå dig själv. Med ljuset och änglarna på...

 
Amanda
Ledig
 
Tarot, Tarotguiderna, Spådam, Experthjälp, Drömtydning, Häxa, Spådom, Medial vägledning, Medium, Healing

Amanda har lång erfarenhet med att jobba på spålinje. Hon får till sig bilder och...

 
Britt
Ledig
 
Spådom, Spåkvinna, Medial vägledning, Medium, Experthjälp, Healing, Spådamer, Sierska, Spådam, Tarotguiderna

När du ringer Britt möter du en trygg spådam som förmedlar tydliga svar. Hon ger dig...

Bloggare
 
Laura
Ledig
 
Medium, Experthjälp, Drömtydning, Healing, Synsk, Spåkvinna, Medial vägledning, Sierska, Spådom, Spådam

Laura har mediala förmågor som gått i arv i många generationer i släkten. Hon använder...

 
 

Förslag på andra artiklar för dig

Spå framtiden

Spå framtiden

1695 visningar

Varför lösningen på dina problem inte är att spå framtiden och söka mediala vägledning.

 
Det okända medium

Det okända medium

3174 visningar

Det okända medium, hur hon/han arbetar med andarna och det mediala arbetet på ett lättfattat sätt.

 
Hjälp av medium

Hjälp av medium

2493 visningar

Det är en god idé att ta hjälp av medium när man känner att man vill komma vidare i livet men inte vet hur. Ett medium kan ge vägledning och komma med goda råd men även titta lite på vilka möjligheter som dyker upp framåt i tiden. Ibland kan man behöva den hjälpen.

 
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar