KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Spå dig!

0939-1147148  

29.90 kr/min (18 år)  

 

 
Nya kunder ringer 10 min gratis

Spålinje

Denna text handlar om spålinjer och om vad som görs, hur det görs och vad du kan göra. Vi behandlar även vad mediumet kan och gör på en spålinje samt skeptikers kritik, och vår förklaring på varför en spålinje gör så stor nytta. Häng med i en spännande läsning.

Spålinje
Spålinje

Om du känner dig vilsen och inte finner på råd så kan ju en möjlighet vara att ringa en spålinje, där ofta riktigt pålitliga och erfarna medium arbetar, de har haft sin medialitet och starka intuition med sig i minst tjugo år eller ännu längre, de har också för det mesta gått mediala och självutvecklande utbildningar och kurser som gör dom trygga i sin kontakt med den andra sidan, dom har också en vana att sia via telefon på en spålinje och du lär upptäcka att du får snabb respons. De flesta medium på en spålinje använder sig av tarotkort som de använder till din fråga med samarbete med de budskap som guiderna ger.

Så de spådamer/män som jobbar på en spålinje har ofta en stor kunskap och en väl utvecklad intuition och alla måste genom gå tester innan det är tal om anställning. Alla har tystnadsplikt som arbetar på en spålinje. Några skeptiker finns det ju alltid och dom brukar som oftast ifrågasätta just spålinjer online, de hävdar i sin enfald att det bara fungerar om man träffar klienten fysiskt, men det är ju absolut inte sant då de som jobbar på spålinjer och är andliga arbetare bara tonar in på energier.(När medium kommunicerar så tonar de in på frekvenser och energier, dessa frekvenser är mycket högre än de jordiska frekvenser, så på så sätt blir det ett verktyg, (en så kallad kanal): Och detta har inget som helst med avstånd att göra och dess utom så finns det fler som hävdar att det fungerar utmärkt.

Det finns ett ökat behov av spålinjer och behovet finns i alla arbetskategorier och samhällsgrupper. En spännande trend är att fler och fler män hör av sig och söker svar. Så du har mycket att vinna om du kör fast, till att börja med kan du kontakta ett medium på en spålinje. Lycka till med detta. På en spålinje sitter det siare, medium, spåmän, spåkvinnor, djurkommunikatörer, drömtydare och en hel del andra med olika gåvor och dessa kan hjälpa dig i dina funderingar och ge klarhet i de situationer du kört fast i. Om du undrar över kärleken? Om du har hittat den rätta/rätte? Om relationen är värd att kämpa för? Eller om du kommer träffa någon? Olika funderingar runt arbete och ekonomi. Eller du kanske förlorat eller tappat en nyckel, smycke, väska eller något annat viktigt?

Du kanske behöver hjälp med att tolka en dröm eller kanske en återkommande person i en dröm? Allt står på de olika mediumens profiler, så du ringer rätt person om rätt sak, alla kan ju lite om allt, men några är säkrare på de olika sakerna så läs igenom noga. Tänk på att du måste vara arton år och psykiskt stabil när du ringer en spålinje och tänk på att de som spå inte är några läkare, så är du sjuk kontakta då en läkare, de är inga barnmorskor heller så inget om graviditeter heller tack och inga frågor om död och katastrofer besvaras, annars är du välkommen att ringa till vilken spålinje du vill. Ett tips till, det är mycket viktigt att du inte lägger hela ditt liv i mediumets händer, utan att du fattar dom viktiga beslut du behöver göra i ditt liv och i förbigående vägleds av mediumet men fatta besluten och gå vägen på dina egna villkor.

 

Lär dig mer om Spålinje. Ring till:

 
Ylva
Ledig
 
Spådam, Sierska, Tarot, Spådom, Medial vägledning, Medium
Ylva kan ge dig en spådom online eller medial vägledning av professionell klass. Hon...
 
Irina
Ledig
 
Medium, Medial vägledning, Spådom, Spådam, Tarot, Synsk

Presentasjon kommer snart

 
Ella
Ledig
 
Spådam, Tarot, Spådom, Medial vägledning, Experthjälp, Drömtydning

Ella har sedan hon var liten haft kommunikation med andevärlden. Hon är en empatisk...

 
Briana
Ledig
 
Medium, Spådom, Experthjälp, Spådam, Medial vägledning, Synsk

presentation kommer snart

 
 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar