KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Spå dig!

0939-1147147  

29.90 kr/min (18 år)  

 

 

Spålinje

Denna text handlar om spålinjer och om vad som görs, hur det görs och vad du kan göra. Vi behandlar även vad mediumet kan och gör på en spålinje samt skeptikers kritik, och vår förklaring på varför en spålinje gör så stor nytta. Häng med i en spännande läsning.

Spålinje
Spålinje

Om du känner dig vilsen och inte finner på råd så kan ju en möjlighet vara att ringa en spålinje, där ofta riktigt pålitliga och erfarna medium arbetar, de har haft sin medialitet och starka intuition med sig i minst tjugo år eller ännu längre, de har också för det mesta gått mediala och självutvecklande utbildningar och kurser som gör dom trygga i sin kontakt med den andra sidan, dom har också en vana att sia via telefon på en spålinje och du lär upptäcka att du får snabb respons. De flesta medium på en spålinje använder sig av tarotkort som de använder till din fråga med samarbete med de budskap som guiderna ger.

Så de spådamer/män som jobbar på en spålinje har ofta en stor kunskap och en väl utvecklad intuition och alla måste genom gå tester innan det är tal om anställning. Alla har tystnadsplikt som arbetar på en spålinje. Några skeptiker finns det ju alltid och dom brukar som oftast ifrågasätta just spålinjer online, de hävdar i sin enfald att det bara fungerar om man träffar klienten fysiskt, men det är ju absolut inte sant då de som jobbar på spålinjer och är andliga arbetare bara tonar in på energier. 

När medium kommunicerar så tonar de in på frekvenser och energier, dessa frekvenser är mycket högre än de jordiska frekvenser, så på så sätt blir det ett verktyg, (en så kallad kanal): Och detta har inget som helst med avstånd att göra och dess utom så finns det fler som hävdar att det fungerar utmärkt.

Det finns ett ökat behov av spålinjer och behovet finns i alla arbetskategorier och samhällsgrupper. En spännande trend är att fler och fler män hör av sig och söker svar. Så du har mycket att vinna om du kör fast, till att börja med kan du kontakta ett medium på en spålinje. Lycka till med detta. 

På en spålinje sitter det siare, medium, spåmän, spåkvinnor, djurkommunikatörer, drömtydare och en hel del andra med olika gåvor och dessa kan hjälpa dig i dina funderingar och ge klarhet i de situationer du kört fast i. Om du undrar över kärleken? Om du har hittat den rätta/rätte? Om relationen är värd att kämpa för? Eller om du kommer träffa någon? Olika funderingar runt arbete och ekonomi. Eller du kanske förlorat eller tappat en nyckel, smycke, väska eller något annat viktigt?

Du kanske behöver hjälp med att tolka en dröm eller kanske en återkommande person i en dröm? Allt står på de olika mediumens profiler, så du ringer rätt person om rätt sak, alla kan ju lite om allt, men några är säkrare på de olika sakerna så läs igenom noga. 

Tänk på att du måste vara arton år och psykiskt stabil när du ringer en spålinje och tänk på att de som spå inte är några läkare, så är du sjuk kontakta då en läkare, de är inga barnmorskor heller så inget om graviditeter heller tack och inga frågor om död och katastrofer besvaras, annars är du välkommen att ringa till vilken spålinje du vill. 

Ett tips till, det är mycket viktigt att du inte lägger hela ditt liv i mediums händer, utan att du fattar dom viktiga beslut du behöver göra i ditt liv och i förbigående vägleds av mediumet men fatta besluten och gå vägen på dina egna villkor.

 

Lär dig mer om Spålinje. Ring till:

 
Alma
Ledig
 
Tarot, Pendel, Medium, Synsk, Medial vägledning, Spådom, Experthjälp, Spådam, Spådamer, Tarotguiderna

Alma är en sierska som kan hjälpa dig att spå dig själv. Med ljuset och änglarna på...

 
Amanda
Ledig
 
Tarot, Tarotguiderna, Spådam, Experthjälp, Drömtydning, Häxa, Spådom, Medial vägledning, Medium, Healing

Amanda har lång erfarenhet med att jobba på spålinje. Hon får till sig bilder och...

 
Britt
Ledig
 
Spådom, Spåkvinna, Medial vägledning, Medium, Experthjälp, Healing, Spådamer, Sierska, Spådam, Tarotguiderna

När du ringer Britt möter du en trygg spådam som förmedlar tydliga svar. Hon ger dig...

 
Mirinda
Ledig
 
Drömtydning, Experthjälp, Spådom, Synsk, Spåkvinna, Spåman, Tarot, Sierska, Spådam, Spådamer

Presentasjon kommer snart!

 
 

Förslag på andra artiklar för dig

Spå i händer

Spå i händer

1910 visningar

Kiromanti, den uråldriga läran om förmågan att kunna spå i händer.

 
Avslappningstips för mediala

Avslappningstips för mediala

4407 visningar

Du måste ha märkt och upplevt att ibland är du högkänslig utan att du vet själva orsaken bakom din humörsvängning. Precis som i mitten av festen eller mitt bland folk där du njöt av vänner och familj men plötsligt börjar du känna dig negativ och utmattad.

 
Medial överlevnad tips

Medial överlevnad tips

4154 visningar

Det finns vissa saker du kan göra för att ändra en situation.

 
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar