KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Spå dig!

0939-1147147  

29.90 kr/min (18 år)  

 

 

Bästa spådamen i Stockholm

Den bästa spådamen i Stockholm fanns inte på plats längre, hon hade bytit till att vara spådam online!

Bästa spådamen i Stockholm
Bästa spådamen i Stockholm

Jag reste till Stockholm för att kontakta den bästa spådamen i Stockholm enligt min åsikt och erfarenhet. Hon har lång erfarenhet, är professionell och vet vad hon gör. Det är en spådam med bred kunskap, hon ger svar på alla frågor man har som gäller ens liv. För några år sedan så åkte jag till henne ganska regelbundet för det dyker ju alltid upp nya frågor och tiden går. Hon sa alltid att det var roligt att även hon fick bekräftelse på att det hon spådde stämde och det var alltid spännande att bli spådd hos den bästa spådamen i Stockholm. Jag blev grymt besviken när jag inte fick tag i henne så jag började kolla runt på nätet efter andra som kanske kunde vara lika bra som hon.

Träffsäkerheten och tryggheten jag kände hos den bästa spådamen i Stockholm ville jag ju ha igen eftersom jag blev bortskämd med hennes förmågor. Hon kunde inte bara spå min framtid utan hon kände av mina energier och hur jag mådde. Vi brukade ofta sluta våra möten med att hon gav mig healing. Det är en fantastisk känsla och efteråt blir man liksom fylld med positiv energi och blir piggare. Så jag kollade runt och chattade i olika forum för att försöka hitta någon som var lika bra som henne.

Dröm om min förvåning och glädje när jag såg hennes namn nämnas där! Hon hade inte slutat jobba som spådam, hon hade bara slutat att ta emot folk hemma. Hon jobbar online på spålinjen så allt man behöver göra är att ringa. Jag blev så himla glad över att få kontakt med henne igen och det spelar verkligen ingen roll eller gör någon skillnad, det är ju lika klockrent per telefon. 

Jag ringde upp henne och först var det upptaget en lång stund men till slut fick jag äntligen tag i henne. Hon svarade, presenterade sig och jag började ställa mina frågor. Det kändes som att hitta hem efter att man varit vilse! Hon la en tarot läggning för mig och tittade framåt i tiden som vanligt. Men plötsligt så fick hon fram information om mina tidigare liv och vad det kunde betyda för det här livet. Det var otroligt spännande, jag hade hört talas om sån såklart men aldrig kollat på mig själv. 

Några av mina vänner brukar gå på seanser och sådant och kurser där man lär sig om andra dimensioner. Men det har aldrig riktigt varit min grej att gå kurser och så vidare, kanske någon mässa här och där men inte mer än så. Därför blev det som en spännande historia när hon började berätta om det här.

Det är fantastiskt att hon finns tillgänglig online tycker jag, allting blev mycket lättare för mig nu eftersom jag flyttade ifrån Stockholm för en tid sedan. Hon finns ett samtal bort och absolut att hon kan vara upptagen ibland men det är ju jättebra att hon finns tillgänglig per telefon. En gång för ganska längesedan så tappade jag bort mina dörrnycklar och kunde för mitt liv inte hitta dem, jag letade igenom hela min bostad.

Nästa gång jag besökte henne så frågade jag henne om det och hon blev tyst en liten stund. Så började hon beskriva hur det såg ut där nycklarna fanns och hon pratade om kakel, vatten och något som hon upplevde som tvättmaskin eller liknande. När jag kom hem gick jag ner i tvättstugan men hittade inget. Jag skulle precis gå därifrån så jag vänder mig om för att gå ut och vad hänger på väggen, jo mina nycklar. Någon vänlig själ hade hängt dem på kroken bredvid tavlan där man bokar in sina tider när man ska tvätta. En härlig upplevelse, den här spådamen kommer jag fortsätta att ringa till!

 

Lär dig mer om Bästa spådamen i Stockholm. Ring till:

 
Mirinda
Ledig
 
Drömtydning, Experthjälp, Spådom, Synsk, Spåkvinna, Spåman, Tarot, Sierska, Spådam, Spådamer

Presentasjon kommer snart!

 
Alma
Ledig
 
Tarot, Pendel, Medium, Synsk, Medial vägledning, Spådom, Experthjälp, Spådam, Spådamer, Tarotguiderna

Alma är en sierska som kan hjälpa dig att spå dig själv. Med ljuset och änglarna på...

 
Amanda
Ledig
 
Tarot, Tarotguiderna, Spådam, Experthjälp, Drömtydning, Häxa, Spådom, Medial vägledning, Medium, Healing

Amanda har lång erfarenhet med att jobba på spålinje. Hon får till sig bilder och...

 
Britt
Ledig
 
Spådom, Spåkvinna, Medial vägledning, Medium, Experthjälp, Healing, Spådamer, Sierska, Spådam, Tarotguiderna

När du ringer Britt möter du en trygg spådam som förmedlar tydliga svar. Hon ger dig...

 
 

Förslag på andra artiklar för dig

Att spå sig

Att spå sig

179 visningar

Att spå sig ska vara enkelt! Är du nyfiken och vill testa på det? Lyft på luren, att spå sig är bara några knapptryckningar bort.

 
Spå mig online

Spå mig online

1331 visningar

Vad du behöver veta för att inte välja fel spålinje när jag vill spå mig online.

 
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar