KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Spå dig!

0939-1147148

29.90 kr/min. 18 år 

 

 

Bästa spådamen i Stockholm

Den bästa spådamen i Stockholm fanns inte på plats längre, hon hade bytit till att vara spådam online!


Bästa spådamen i Stockholm
Bästa spådamen i Stockholm

Jag reste till Stockholm för att kontakta den bästa spådamen i Stockholm enligt min åsikt och erfarenhet. Hon har lång erfarenhet, är professionell och vet vad hon gör. Det är en spådam med bred kunskap, hon ger svar på alla frågor man har som gäller ens liv. För några år sedan så åkte jag till henne ganska regelbundet för det dyker ju alltid upp nya frågor och tiden går. Hon sa alltid att det var roligt att även hon fick bekräftelse på att det hon spådde stämde och det var alltid spännande att bli spådd hos den bästa spådamen i Stockholm. Jag blev grymt besviken när jag inte fick tag i henne så jag började kolla runt på nätet efter andra som kanske kunde vara lika bra som hon.

Träffsäkerheten och tryggheten jag kände hos den bästa spådamen i Stockholm ville jag ju ha igen eftersom jag blev bortskämd med hennes förmågor. Hon kunde inte bara spå min framtid utan hon kände av mina energier och hur jag mådde. Vi brukade ofta sluta våra möten med att hon gav mig healing. Det är en fantastisk känsla och efteråt blir man liksom fylld med positiv energi och blir piggare. Så jag kollade runt och chattade i olika forum för att försöka hitta någon som var lika bra som henne.

Dröm om min förvåning och glädje när jag såg hennes namn nämnas där! Hon hade inte slutat jobba som spådam, hon hade bara slutat att ta emot folk hemma. Hon jobbar online på spålinjen så allt man behöver göra är att ringa. Jag blev så himla glad över att få kontakt med henne igen och det spelar verkligen ingen roll eller gör någon skillnad, det är ju lika klockrent per telefon. Jag ringde upp henne och först var det upptaget en lång stund men till slut fick jag äntligen tag i henne. Hon svarade, presenterade sig och jag började ställa mina frågor. Det kändes som att hitta hem efter att man varit vilse! Hon la en tarot läggning för mig och tittade framåt i tiden som vanligt. Men plötsligt så fick hon fram information om mina tidigare liv och vad det kunde betyda för det här livet. Det var otroligt spännande, jag hade hört talas om sån såklart men aldrig kollat på mig själv. Några av mina vänner brukar gå på seanser och sådant och kurser där man lär sig om andra dimensioner. Men det har aldrig riktigt varit min grej att gå kurser och så vidare, kanske någon mässa här och där men inte mer än så. Därför blev det som en spännande historia när hon började berätta om det här.

Det är fantastiskt att hon finns tillgänglig online tycker jag, allting blev mycket lättare för mig nu eftersom jag flyttade ifrån Stockholm för en tid sedan. Hon finns ett samtal bort och absolut att hon kan vara upptagen ibland men det är ju jättebra att hon finns tillgänglig per telefon. En gång för ganska längesedan så tappade jag bort mina dörrnycklar och kunde för mitt liv inte hitta dem, jag letade igenom hela min bostad.

Nästa gång jag besökte henne så frågade jag henne om det och hon blev tyst en liten stund. Så började hon beskriva hur det såg ut där nycklarna fanns och hon pratade om kakel, vatten och något som hon upplevde som tvättmaskin eller liknande. När jag kom hem gick jag ner i tvättstugan men hittade inget. Jag skulle precis gå därifrån så jag vänder mig om för att gå ut och vad hänger på väggen, jo mina nycklar. Någon vänlig själ hade hängt dem på kroken bredvid tavlan där man bokar in sina tider när man ska tvätta. En härlig upplevelse, den här spådamen kommer jag fortsätta att ringa till!

 

Vill du prata om Bästa spådamen i Stockholm ring till:

 
Laura
Ledig
 
Medium, Experthjälp, Drömtydning, Healing, Synsk, Spåkvinna
Laura har mediala förmågor som gått i arv i många generationer i släkten. Hon...
Bloggare
 
Rebecca
Ledig
 
Medium, Drömtydning, Medial vägledning, Tarotguiderna, Spådam, Tarot
Rebecca är en sierska med stark intuition som vägleds av änglakort och...
 
Anita
Utloggad
 
Experthjälp, Healing, Medium, Spådam, Synsk, Medial vägledning

Anita är ett av våra norska medium här på linjen. Hon är väldigt duktig och erfaren....

 
Cleo
Utloggad
 
Medial vägledning, Spådam, Tarot, Tarotguiderna, Spåkvinna, Experthjälp

Cleo ger experthjälp när man står i ett vägskäl och behöver hjälp för att gå vidare i...

 
 

Förslag på andra artiklar för dig

Medial rådgivning - är du född medial?

Medial rådgivning - är du född medial?

18951 visningar
Medium är födda med sin intuition, men ibland kan något trigga igång gåvan. Här är några tecken på att du är född spåkvinna.
 
Andliga tecken från himlen

Andliga tecken från himlen

5075 visningar
Ja, det är sant att det finns ett liv efter döden. Döden är bara en process genom vilken en persons ande förlorar sin kropp. Våra älskade startar sitt nya liv i himlen efter att ha gått bort.
 
Avslappningstips för mediala

Avslappningstips för mediala

3024 visningar
Du måste ha märkt och upplevt att ibland är du högkänslig utan att du vet själva orsaken bakom din humörsvängning. Precis som i mitten av festen eller mitt bland folk där du njöt av vänner och familj men plötsligt börjar du känna dig negativ och utmattad.
 
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 29.90 kr/min. 18 år. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 29.90 kr/min. 18 år
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar