Bästa spådamen i Stockholm

Den bästa spådamen i Stockholm fanns inte på plats längre, hon hade bytt till att vara spådam online

Bästa spådamen i Stockholm
Bästa spådamen i Stockholm

Jag reste till Stockholm för att kontakta den bästa spådamen i Stockholm enligt min åsikt och erfarenhet. Bästa spådamen i Stockholm har lång erfarenhet, är professionell och vet vad hon gör. Hon är bästa spådamen i Stockholm med bred kunskap, hon ger svar på alla frågor man har som gäller ens liv.

För några år sedan så åkte jag till henne ganska regelbundet för det dyker ju alltid upp nya frågor och tiden går. Hon sa alltid att det var roligt att även hon fick bekräftelse på att det hon spådde stämde och det var alltid spännande att bli spådd hos den bästa spådamen i Stockholm. Jag blev grymt besviken när jag inte fick tag i henne så jag började kolla runt på nätet efter andra som kanske kunde vara lika bra som hon.

Träffsäkerheten och tryggheten jag kände hos den bästa spådamen i Stockholm ville jag ju ha igen eftersom jag blev bortskämd med hennes förmågor. Hon kunde inte bara spå min framtid utan hon kände av mina energier och hur jag mådde. Vi brukade ofta sluta våra möten med att hon gav mig healing. Det är en fantastisk känsla och efteråt blir man liksom fylld med positiv energi och blir piggare. Så jag kollade runt och chattade i olika forum för att försöka hitta någon som var lika bra som henne.

Dröm om min förvåning och glädje när jag såg hennes namn nämnas där. Hon hade inte slutat jobba som spådam, hon hade bara slutat att ta emot folk hemma. Hon jobbar online så allt man behöver göra var att lyfta på luren. Jag blev så himla glad över att få kontakt med henne igen och det spelar verkligen ingen roll eller gör någon skillnad, det är ju lika klockrent per telefon. 

Jag ringde upp henne och först var det upptaget en lång stund men till slut fick jag äntligen tag i henne. Hon svarade, presenterade sig och jag började ställa mina frågor. Det kändes som att hitta hem efter att man varit vilse. Hon la en tarotläggning för mig och tittade framåt i tiden som vanligt. Men plötsligt så fick hon fram information om mina tidigare liv och vad det kunde betyda för det här livet. Det var otroligt spännande, jag hade hört talas om sån såklart men aldrig kollat på mig själv. 

Några av mina vänner brukar gå på seanser och sådant och kurser där man lär sig om andra dimensioner. Men det har aldrig riktigt varit min grej att gå kurser och så vidare, kanske någon mässa här och där men inte mer än så. Därför blev det som en spännande historia när hon började berätta om det här.

 
 

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda får till sig bilder och siffror som kan vara en hjälp när du söker svar på...

bloggar
 
Simon
LEDIG
 

Simon är medium som hjälper dig med spirituell healing eller rådgivning. Han svarar...

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina är en spådam av högsta klass som finns redo på den här spålinjen för din...

bloggar
 
Ylva
LEDIG
 

Ylva är en jordnära sierska som älskar att hjälpa och vägleda människor till lycka och...

 

Spännande artiklar

Spå mig

Spå mig

Jag ville spå mig och tog tag i saken. Läs om min upplevelse när jag besökte en väldigt duktig spådam
 
Seriösa spålinjer

Seriösa spålinjer

Vill du ringa till seriösa spålinjer? Här hittar du lite tips på hur du kan hitta seriösa spålinjer online
 
Spå framtiden

Spå framtiden

Ska du spå framtiden och söka medial vägledning? Här kan du läsa om vad det innebär att spå framtiden
 
Spålinje

Spålinje

Spålinje, om vad som görs, hur det görs och vad du kan göra. Du kan även läsa om vad medium kan och gör på en...
 
 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_