KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Spå dig!

0939-1147147  

29.90 kr/min (18 år)  

 

 
Gratis spådom om framtiden

Gratis spådom om framtiden

324 visningar

Gratis spådom om framtiden? Få reda på hur du går tillväga och vilka frågor du kan ställa när du ringer in och ska få en gratis spådom om framtiden.

 
Att spå sig

Att spå sig

438 visningar

Att spå sig ska vara enkelt! Är du nyfiken och vill testa på det? Lyft på luren, att spå sig är bara några knapptryckningar bort.

 
Seriösa spålinjer

Seriösa spålinjer

935 visningar

Hur hade du gjort om du vill ringa till seriösa spålinjer? Här hittar du lite tips på hur du kan hitta seriösa spålinjer online!

 
Spådom kärlek

Spådom kärlek

2056 visningar

En text om spådom kärlek, om varför det är svårt att sia om tid, och vad är äkta fin kärlek kontra ful kärlek. Läs om spådom kärlek här.

 
Spå mig online

Spå mig online

1502 visningar

Vad jag behöver veta för att inte välja fel spålinje när jag vill spå mig online. Det är enkelt, ring en spådam och jag kan spå mig online.

 
Spå med kort

Spå med kort

1745 visningar

Att spå med kort är ett alldeles speciellt verktyg i en otroligt spännande process. Att spå med kort kan ge dig till exempel en inblick i framtiden.

 
Spå i händer

Spå i händer

2203 visningar

Kiromanti, den uråldriga läran om förmågan att kunna spå i händer. Är du nyfiken på hur det går till när och hur man kan spå i händer?

 
Spå framtiden

Spå framtiden

1955 visningar

Spå framtiden och söka medial vägledning? Här kan du läsa om vad det innebär att spå framtiden och tips och råd på vad du bör tänka på.

 
Spålinje

Spålinje

2274 visningar

Denna text handlar om spålinje, om vad som görs, hur det görs och vad du kan göra. Du kan även läsa om vad medium kan och gör på en spålinje.

 
Dra ett tarotkort

Dra ett tarotkort

1567 visningar

Att dra ett tarotkort och se vad dagen har att erbjuda är ju en stor möjlighet och något vi bör tillämpa i vissa situationer. Dra ett tarotkort idag!

 
Tarotkortens betydelse

Tarotkortens betydelse

3020 visningar

Till och från har människor ofta ifrågasatt tarotkortens betydelse. Här tittar vi lite närmare på just ämnet; tarotkortens betydelse!

 
Det okända medium

Det okända medium

3490 visningar

Det okända medium, hur hon eller han arbetar med andarna och det mediala arbetet på ett lättfattat sätt. Läs om det okända medium och hur de jobbar.

 
Runa

Runa

2684 visningar

Detta handlar om hur man gör sina egna runor/runa och hur man laddar dem med universella energier. Läs här hur du kan göra din egen runa.

 
Divination

Divination

3104 visningar

Spådom, divination - ett intressant ämne som kommer få dig att förstå de inre krafter som du bär på. Läs hur du kan utvecklas inom divination.

 
Hjälp av medium

Hjälp av medium

2837 visningar

Det är en god idé att ta hjälp av medium när man känner att man vill komma vidare men inte vet hur. Hjälp av medium kan ge vägledning och goda råd.

 
Spådam Stockholm

Spådam Stockholm

3838 visningar

Spådam Stockholm? Bästa sättet att kontakta spådam Stockholm är att ringa spålinjen. Det finns fler seriösa och erfarna spådamer online!

 
Bästa spådamen i Stockholm

Bästa spådamen i Stockholm

8475 visningar

Den bästa spådamen i Stockholm fanns inte på plats längre, hon hade bytt till att vara spådam online! Nu kan du ringa den bästa spådamen i Stockholm!

 
Bli spådd om kärlek

Bli spådd om kärlek

4187 visningar

Att bli spådd om kärlek kan underlätta att få dina pusselbitar på plats och hjälpa dig att lättare sätta dina mål i livet. Bli spådd om kärlek online!

 
Bli spådd i tarot

Bli spådd i tarot

2199 visningar

Är du nyfiken på att bli spådd i tarot? Ring in till en spådam eller spåman så kan du bli spådd i tarot och få reda på till exempel din framtid.

 
Var förändringen för att förändra din värld

Var förändringen för att förändra din värld

4164 visningar

Var förändringen för att förändra din värld! Med hjälp av dina tankar kan du skapa positivitet. Var förändringen för att förändra din värld!

 
Andliga tecken från himlen

Andliga tecken från himlen

10421 visningar

Andliga tecken från himlen? Döden är en process genom vilken en persons ande förlorar sin kropp. Ett medium kan tyda andliga tecken från himlen.

 
Inga fler dåliga drömmar

Inga fler dåliga drömmar

3567 visningar

Inga fler dåliga drömmar! Drömmar är hallucinationer som uppstår under sömnen. Andligt skydd kan hjälpa dig så inga fler dåliga drömmar sker.

 
Avslappningstips för mediala

Avslappningstips för mediala

4671 visningar

Här kan du få avslappningstips för mediala. Ibland kan man uppleva humörsvängningar utan att veta varför. Läs om avslappningstips för mediala!

 
Kontakt med andar

Kontakt med andar

4492 visningar

Vill du ha hjälp med att få kontakt med andar? Ring ett medium så kan de hjälpa dig att få kontakt med andar då de kan få budskap från andra sidan.

 
En domedagsprofetia

En domedagsprofetia

3973 visningar

Denna artikel handlar om år 2012, en domedagsprofetia. Tror du på en domedagsprofetia? Om någon av dess hypoteser är sanna tåls att tänka på!

 
Medial överlevnad tips

Medial överlevnad tips

4464 visningar

Medial överlevnad tips, det finns vissa saker du kan göra för att ändra en situation. Läs och få råd här om medial överlevnad tips.

 
Tre energihealing metoder

Tre energihealing metoder

9279 visningar

Här kan du läsa om tre energihealing metoder. Dessa tre energihealing metoder kan hjälpa mot akut smärta, kronisk smärta och andra hälsoproblem.

 
Vad kan ett medium hjälpa mig med?

Vad kan ett medium hjälpa mig med?

20017 visningar

Vad kan ett medium hjälpa mig med? Tarotläggning, kontakt med nära och kära? Titt på min framtid? Läs här om vad ett medium kan hjälpa mig med.

 
Andlig vägledning

Andlig vägledning

12439 visningar

Under en andlig vägledning tittar rådgivaren på din dåtid, nutid och framtid. Andlig vägledning ger dig information och tolkade budskap.

 
Hur du vet att ditt hus är hemsökt

Hur du vet att ditt hus är hemsökt

22068 visningar

Hur vet du att ditt hus är hemsökt? Händer det saker som inte kan förklaras på ett naturligt sätt? Hur vet du att ditt hus är hemsökt, få hjälp här.

 
 
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar