Omdömen

Inget gör oss gladare än nöjda kunder. Ta gärna del av våra kunders omdömen innan du väljer vem du vill tala med

Catta tycker så här om :

Otroligt träffsäker! Även träffsäker i frågor om framtiden! Rar och trevlig o prata med! Kan varmt rekommendera Sally då jag pratat med henne flera ggr

Marita tycker så här om :

Jag måste varmt rekommendera Sally för ett gott bemötande och god lyssnare och goda råd, allt stämde om mitt förflutna och mycket på här och nu, och även på kommande händelser har allt stämt, jag känner att jag har fått en bra vägledning nu när händelser dyker upp i livet. Marita

Mia tycker så här om :

Mycket nöjd med Sally då hon är pricksäker på allt. Mycket kunnig och mycket trevlig. Allt har och stämmer det hon får fram. Rekommenderas varmt

Malin Widen tycker så här om :

Du är fantastisk❤️ Mycket bra och tillmötesgående att prata med. Känns som att det stämmer det du säger!!

Katarina tycker så här om :

Kunde snabbt känna av mina energier, mkt erfarenhet och stark känsla har hon. Rätt i mkt och kunde ger mig ett lugn vid oro.

Katarina tycker så här om :

Behaglig och stark intuition som alltid stämmer, bra och lugn energi. Många bra tips!

Carina tycker så här om :

Helt fantastisk upplevelse att prata med Jannike. Blev paff på ett positivt sätt hur allt stämde klockrent. När jag ringde kände jag en uppgivenhet, och oro, men efter samtalet fylldes jag av lugn och hopp, kände mig mycket lugnare efter samtalet, stort tack till dig Jannike, du gör en mycket viktig insats i stöd och vägledning. Kommer höra av mig igen. Stort tack

Feraja tycker så här om :

Marica! Du är underbart! Sällan finns någon som har så stark intuition som du. Du ser saker klart. Jag ville skriva om det redan när vi pratade för första gång. Jag rekommenderar Marica. Stor kram

Solan tycker så här om :

Vilken fin samtal vi hade, du är en fantastisk kvinna, lätt att prata med. Du gav mig ro och hopp. Rekommenderar Viola väldigt stark.

Solan tycker så här om :

Tack för så fint samtal, rekommenderas stark.

Solan tycker så här om :

Tack Viola för samtal. Rekommenderas stark :) Tack för fint samtal

Solan tycker så här om :

Väldig trevlig människa, lätt att prata med, fick svar på mina frågor. REKOMMENDERAS STARK!

Sabina tycker så här om :

Så klockren spådam! Rekommenderas starkt!

Veronica Persson tycker så här om :

Tusen Tack för din hjälp och att du gav mig hopp och tro! Det du såg och sa stämde in. Rekomenderas varmt!

Evin tycker så här om :

Tappade bort min 500 lapp och chansade bara genom att ringa upp Ronald och han hittade det åt mig! Blev så chockad. Verkligen stark och duktig!

Milly tycker så här om :

Jättetrevlig och lätt att prata med! Inte dömande, utan gav positiva tips och råd! Kändes mycket seriös och engagerad. Känner mig hoppfull och positiv nu efter samtalet!

Irma tycker så här om :

En oerhört härlig människa och lätt att prata med. En stor hjälp som jag kommer mer än gärna i kontakt med i fortsättningen. Tack för hjälpen som jag fick! Rekommenderas mer än varmt!

Linda tycker så här om :

Vad behaglig ödmjuk och fin du är. Tack för din klarhet och tack för att du fick mig att känna att det finns hopp. ❤️

Nina tycker så här om :

Det här är på RIKTIGT! Har pratat med flera spådamer och Ulva känner in en på en gång! Inget svammel! Bara klockrena svar precis som det ska vara. :) Hon får faktiskt 5 plus av mig Högsta betyg!

Chra tycker så här om :

Dan är bästa prata med! Han ser allt på engång! Han är trevligt ochtydliga svar på mina frågor. Tack för allt jag blev stark eftar din samtal. Mvh

Sandra tycker så här om :

Jag kan aldrig få tackat dig nog! Du gav mig svar då allt var svart och mitt liv var slut! Jag kommer aldrig få tackat dig nog! Du gav mig livet tillbaks och nu vet jag att du sa sanningen och jag har fått tron på mitt liv och min styrka tillbaks. Om alle vore som du! Jag kommer att ringa igen. Kram Sandra

Kal tycker så här om :

Mest träffsäkra, medium, äkta vara och saker hon spår i känner in slår in, hon känner saker som skall komma som du inte vet om och så slår de in. Äkta medium på alla sätt och en helt fantastisk människa, bästa

Marcus tycker så här om :

Helt underbar person och så klockren i allt hon säger har slagit in för mig. Dessutom en helt otrolig passion att hjälpa människor med hela sitt hjärta och ärlighet

Therese tycker så här om :

Ronald var pricksäker i allt han sa! Både om mina känslor och hur mina hästar mår

Sylvia tycker så här om :

Dan är skön att prata med! Han ser och förmedlar budskap så tydligt och tryggt. Han håller sig lugn och säker i det han säger och visar så mogen förståelse för en situation som jag tappat hoppet på. Det känns verkligen hundra genuint. Och han håller helt fokus på mig och mina frågor och det uppskattar jag stort. Jättekram och stor tack Dan!

Sara tycker så här om :

Super duktig, rekommenderar stark. Du Viola såg verkligen allt som händer i mitt liv just nu. Många röda rosor till dig :)))

Sool tycker så här om :

Lyhörd, lugn och saklig. Känns verkligen som hon besitter en medial gåva och utövar de på ett trovärdigt vis genom sin träffsäkerhet!

Eivor tycker så här om :

Vill tacka dig för allt, jag har vart på gränsen att falla sönder och samman vissa gånger jag ringt upp dig och efter samtalet känner jag att jag fått nya krafter och orkar fortsätta blicka framåt. Du vet att jag återkommer =)

Katarina Abdiu tycker så här om :

Världens bästa! Tack för hoppet jag fick och ett så givande samtal som bekräftade mina misstankar. Kommer definitivt ta till mig råden jag fick! Allt du sa stämmde så otroligt bra. Tack och ha det så jätte bra! Kram. K

Nytt jobb/ny kärlek :) tycker så här om :

Härlig, varm, kärleksfull och förtroendeingivande kvinna med mycket tydlig information. Snabb och äkta. Hade gärna pratat längre om det var möjligt. Kärlek och ljus till och dina änglar Viola.

Therese Kräftan tycker så här om :

Karolina rekommenderas starkt! Hon är kalasbra! Hon läser mig som en öppen bok och förstår mig så väl. Karolina tar orden ur munnen på mig nästan! Träffsäker! Karolina glädje smittar av sig. Man är alltid glad och full av energi när man lagt på!

Dwin tycker så här om :

Jag är så tacksam för Angelica. Hon är som ängel som kom och räddade mig. Tusen tack för ditt hjälp, stöd & tröst underbara Angelica. Det var ett stor nöje att prata med dig. tack för att du gjorde min dag så bra. 

Jeanette tycker så här om :

En mycket bra och träffsäker kvinna som är direkt och trevlig att prata med. Hon är så himla bra och det är bara att ringa till henne. Hon har en känsla för hur saker blir och sanningen är det som kommer. Rekommenderar henne varmt.

Christina Engborg tycker så här om :

Upplyftande, varmt och insiktsfullt hjälper han mig och skapar ordning i det kaos jag var i! Tack!! Rekommenderas varmt!

Ylva tycker så här om :

Är jättenöjd! Jag upplever att Dan är Lugn, förtroendeingivande, pricksäker och lösningsfokuserad. Känns väldigt bra att kontakta honom med utmaningar och funderingar.Tack!

Sanna tycker så här om :

Wow! Vill varmt rek Karolina som är enormt pricksäker och hjälpte dessutom mig att justera obalanser! När hon hjälpte mig med mina obalanser så kände jag av det direkt mao fick lite hjärtklappning för en stund och blev enormt trött, och vaknade dagen efter med ett otroligt lugn och med mycket påfylld energi! Tack fina ängel!

Siri tycker så här om :

Superduktig spådam och mycket trevlig! Fick jättebra vägledning i mina frågor. Tack så mycket / Siri

Najwa tycker så här om :

Hej! Pratade med dig den 19/9 och det känndes bra. Nu är det bara vänta o se om de händer det du sa ja hoppas det. Tack Iris! 

Sandra tycker så här om :

Beskrev situationen kring mig och mannen i mitt liv väldigt bra, inget prat utanför situationen utan raka svar, Vissa saker återstår att se om det sker. Rekommenderar.

Niondeseptemberkl11,09 tycker så här om :

Mycket godhjärtad person. Får in mycket på kort tid. Träffsäker. Hon har troligtvis en stark helingförmåga för man blir varm och lugn i kropp och själ. Kram G

Sandra tycker så här om :

Otrolig på att få in detaljer kring situationen. Sade saker som jag har varit med om och bara jag vet. Väldigt trevlig att prata med och ödmjuk men lindar inte in något utan säger som det är. Tack för samtalet sist fick upp ögonen på ett helt annat sätt, det var en väckarklocka som jag behövde.

Marie Pineur tycker så här om :

Jag vill varmt rekommendera Annika

Ann-Christin Persson tycker så här om :

Kändes bra att prata med Therese. Gav mig hopp

Ulrika tycker så här om :

En fantastisk person att prata med! Ringt till henne flera ggr då det visat sig att hon har rätt i det hon säger. Väldigt lättsam att prata med. Rekommenderas varmt

Nahid tycker så här om :

Helt fantastisk. Jag har ringt henne fler gånger och kommer att göra det även i fortsättningen.

Lisbeth tycker så här om :

Tusen tack för ditt stöd och samtalet med dig. Allt du har sagt tidigare har du haft rätt i. Det blev som vanligt harmoniskt och bra samtal. Återkommer gärna fler gånger. Kram lisa

Fredrik tycker så här om :

Mycket trovärdigt gav mig hopp och tro på min framtid, tack

Lisa tycker så här om :

Tack så enormt mycket för din hjälp. Healingen du gav mig har fått mig att känna mig mycket lättare inombords. Du var även väldigt ödmjuk och det var lätt att öppna upp mig för dig. Tack!

Sara tycker så här om :

Tack för ett givande och lättande samtal. Fick svaren jag sökte på mina funderingar. Rekomenderas verkligen!!

Sara tycker så här om :

Tack snälla för ett väldigt givande och lättande samtal. Fick svaren jag sökte och är väldigt nöjd. Rekommenderas!!

 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_