Omdömen

Inget gör oss gladare än nöjda kunder. Ta gärna del av våra kunders omdömen innan du väljer vem du vill tala med

Dwin tycker så här om Angelica:

Jag är så tacksam för Angelica. Hon är som ängel som kom och räddade mig. Tusen tack för ditt hjälp, stöd & tröst underbara Angelica. Det var ett stor nöje att prata med dig. tack för att du gjorde min dag så bra. 

Jeanette tycker så här om Kari:

En mycket bra och träffsäker kvinna som är direkt och trevlig att prata med. Hon är så himla bra och det är bara att ringa till henne. Hon har en känsla för hur saker blir och sanningen är det som kommer. Rekommenderar henne varmt.

Christina Engborg tycker så här om Ronald:

Upplyftande, varmt och insiktsfullt hjälper han mig och skapar ordning i det kaos jag var i! Tack!! Rekommenderas varmt!

Ylva tycker så här om Dan:

Är jättenöjd! Jag upplever att Dan är Lugn, förtroendeingivande, pricksäker och lösningsfokuserad. Känns väldigt bra att kontakta honom med utmaningar och funderingar.Tack!

Sanna tycker så här om Karolina:

Wow! Vill varmt rek Karolina som är enormt pricksäker och hjälpte dessutom mig att justera obalanser! När hon hjälpte mig med mina obalanser så kände jag av det direkt mao fick lite hjärtklappning för en stund och blev enormt trött, och vaknade dagen efter med ett otroligt lugn och med mycket påfylld energi! Tack fina ängel!

Siri tycker så här om Jannike:

Superduktig spådam och mycket trevlig! Fick jättebra vägledning i mina frågor. Tack så mycket / Siri

Najwa tycker så här om Iris:

Hej! Pratade med dig den 19/9 och det känndes bra. Nu är det bara vänta o se om de händer det du sa ja hoppas det. Tack Iris! 

Sandra tycker så här om Dan:

Beskrev situationen kring mig och mannen i mitt liv väldigt bra, inget prat utanför situationen utan raka svar, Vissa saker återstår att se om det sker. Rekommenderar.

Niondeseptemberkl11,09 tycker så här om Viola:

Mycket godhjärtad person. Får in mycket på kort tid. Träffsäker. Hon har troligtvis en stark helingförmåga för man blir varm och lugn i kropp och själ. Kram G

Sandra tycker så här om Aurorah:

Otrolig på att få in detaljer kring situationen. Sade saker som jag har varit med om och bara jag vet. Väldigt trevlig att prata med och ödmjuk men lindar inte in något utan säger som det är. Tack för samtalet sist fick upp ögonen på ett helt annat sätt, det var en väckarklocka som jag behövde.

Marie Pineur tycker så här om Annika:

Jag vill varmt rekommendera Annika

Ann-Christin Persson tycker så här om Therese:

Kändes bra att prata med Therese. Gav mig hopp

Ulrika tycker så här om Kristina:

En fantastisk person att prata med! Ringt till henne flera ggr då det visat sig att hon har rätt i det hon säger. Väldigt lättsam att prata med. Rekommenderas varmt

Nahid tycker så här om Karolina:

Helt fantastisk. Jag har ringt henne fler gånger och kommer att göra det även i fortsättningen.

Lisbeth tycker så här om Peder:

Tusen tack för ditt stöd och samtalet med dig. Allt du har sagt tidigare har du haft rätt i. Det blev som vanligt harmoniskt och bra samtal. Återkommer gärna fler gånger. Kram lisa

Fredrik tycker så här om Marica:

Mycket trovärdigt gav mig hopp och tro på min framtid, tack

Lisa tycker så här om Vanja:

Tack så enormt mycket för din hjälp. Healingen du gav mig har fått mig att känna mig mycket lättare inombords. Du var även väldigt ödmjuk och det var lätt att öppna upp mig för dig. Tack!

Sara tycker så här om Peder:

Tack för ett givande och lättande samtal. Fick svaren jag sökte på mina funderingar. Rekomenderas verkligen!!

Sara tycker så här om Peder:

Tack snälla för ett väldigt givande och lättande samtal. Fick svaren jag sökte och är väldigt nöjd. Rekommenderas!!

Miriam Larsson tycker så här om Jannike:

Tack Jannike för din hjälp. Jag var så ledsen och deprimerad när jag ringde till dig. Din röst var så varmt, glad och mild. Jag blev förvånad över att du kunde tala om om platser, människor och saker från mitt förflutna och barndom. Namn, beskriva rummet jag var i. Allt var ju korrekt. Du hade rätt i allt du sa. Jag fick tillbaka hoppet om ett bra liv, och nu kan jag göra allt jag vill i framtiden. Din röst hade något som stoppade smärtan jag fysiskt haft i kroppen under många år.  Jag kommer att ringa dig igen. Tack! Kram Miriam

Sandra tycker så här om Karolina:

Tack för samtalet igår, det gav mig energi och mod att fortsätta på min väg. Du sänder ut så bra energier och insikt. Otroligt hur du prickade in våran situation och känslorna kring det. Du är sannerligen en väldigt bra spådam, rekommenderar dig och återkommer igen.

Christian Ljung tycker så här om Jessica:

Vill tacka Jessica för ett otroligt givande samtal. Utan att överdriva så var det som om att hon kopplade samman med min själ då hon hade rätt i allt som hon läste om mig. Dessutom så stämde allt hon läste i korten och dom saker som låg i framtiden har nu alla hänt/slagit in. Och som grädde på moset kände jag mig väldigt upplyft, glad och positiv efter samtalet. Jag rekommenderar varmt att ringa Jessica om ni vill veta något, Jag säger detta för att jag vet att jag definitivt kommer att göra det. Ljus och kärlek!!

Iz tycker så här om Peder:

Tack! Rysningar var vad ja kände när din pricksäkerhet talade till mig! Tack för dina råd, att ja återkommer inom kort är nog något ja bestämt mig för redan nu! Tack mvh Iz

Sofie tycker så här om Dan:

Otroligt kärnfull och träffsäker! Det andra medium/siare kan ha rört ihop och tyckt varit svårt att tyda, satte Dan på 5 min utan att tveka. Jag vet att allt stämmer. Jag kommer definitivt att återkomma som kund till Dan! 

Kimberly tycker så här om Maria:

Maria, är en varm och fin person tycker jag! Fick mig på andra tankar, och kände att jag kan slappna av. Det var några saker hon redan visste om mig, utan att jag ens behövde säga något till henne! Så glad att jag ringde! Fick mycket känsla av lugnhet, och att jag fick känslan av att jag inte behöver oroa mig så mycket hela tiden. Tusen tack Maria :D

Kattis tycker så här om Evelina:

Utav alla spådamer jag ringt på denna sida så har jag känt mig mest bekväm med Evelina. Ödmjuk, självsäker och varm som person och en del mer. Igen även trygghet.

Hannah tycker så här om Jessica:

Jessica är mycket träffsäker och jag blev väldigt rörd. Mycket av det hon berörde var sånt jag djupt inom mig förstod, men som hon kunde sätta ord på åt mig. Om jag känner behovet av att vända mig till en spådam igen så kommer jag inte tveka om att det blir till henne.

Ines tycker så här om Peder:

Jag är väldigt nöjd och vill tacka Peder otroligt mycket för vägledningen som du gav mig. Jag kommer garanterat ringa tillbaka för mer hjälp. TACK!

Ann tycker så här om Axel:

Helt fantastisk upplevelse. Han beskrev mig från första sekunden. Jag hoppas hans spådomar är rätt nu och att jag kan blicka framåt och få må så bra som jag gör nu men de här orden från axel bär jag i hjärtat.

Anastasia tycker så här om Kristina:

Tack Kristina. Det kändes väldigt harmoniskt och avslappnat för mig som kund att få vägledning utav dig. Du är väldigt lugn och ger raka och snabba svar, det uppskattas. Ett extra plus i kanten får du för healingen :) Rekommenderas absolut!

Karro tycker så här om Cilia:

Cilia är en rationell spådam som ger raka enkla svar som är spot on. Väldigt jordnära och trygg. Hon jobbar snabbt och effektivt. Rekommenderar henne!

Sabina tycker så här om Viola:

Kan varmt rekommendera. Tack för snabba svar! Kram

Maida tycker så här om Luzia:

Läskigt bra! Hon visste precis hur det låg till! Rekommenderas starkt!

Ema tycker så här om Dan:

Tack Dan! Mitt första samtal och det gav mig fortsatt hopp!

Camilla tycker så här om Lilith:

Jag uppskattade samtalet otroligt mycket. Hon hade inblick från början och gav mig bra vägledning och hjälp inför framtiden. TACK!

Josefin tycker så här om Melissa:

När jag tog upp telefonen och ringde dig hade jag en klump i halsen. När vi la på var den klumpen borta. Tack så otroligt mycket för dina fina ord och för den kärlek och omtanke du ger. Du har garanterat rätt jobb. All kärlek till dig fina Melissa.

Heidi tycker så här om Christine:

Tack för ett mycket fint samtal. Jag känner att jag fick själslig ro och ny energi att våga tro. Kommer att återkommer framöver!

Kerstin tycker så här om Karolina:

Helt fantastisk!

Kerstin tycker så här om Jessica:

Har pratat med henne flera gånger. Hon är väldigt träffsäker och haft rätt i allt hon spått mig i. Dessutom är hon väldigt glad och överför sin härliga positiva entusiasm under samtalet. Rekommenderar henne varm!

Nilla tycker så här om Peder:

Super bra! Raka och snabba svar. Rekommenderas!

Maritza tycker så här om Markus:

Har precis pratat med Markus. Han gav mig hopp och konkreta råd, en sak som jag verkligen uppskattade. Tack Markus. Må universums vita ljus ge dig en välsignelse för att du har hjälpt att ge tröst och vägledning till en vilsen skäl.

Gun tycker så här om Dan:

Trevligt att prata med Dan. Känns äkta. Tydliga svar. Ringer honom gärna igen. Mvh G

Mikael tycker så här om Vanja:

Kan varmt rekommendera Vanja. Hon visste vad hon pratade om och hjälpte mig verkligen. Tack vare dig är mina tvivel på mig själv borta. Jag återkommer igen.

Jossan tycker så här om Rahkel:

Dig kommer jag ringa igen. Jag är så glad att jag fick pratat med just dig. En sten har lyft från mitt hjärta. Tack snälla du!

Inger tycker så här om Jessica:

Tack. Du träffade rätt var mitt onda sitter och healingen kändes bra. Dessutom kändes du trevlig att prata med. Jag var ledsen men inte längre,tack. Behöver jag, så blir det dig jag ringer.

Lise-Lotte Pihlqvist tycker så här om Dan:

En som jag varmt rekommenderar. Han kunde berätta hur min lite komplicerade situation såg ut. Hur mannen var och allt var klockrent så här långt. Får se om sedan det blir som jag hoppas. Men mycket ligger på mig också. Tack Dan. Jag kommer absolut att kontakta dig mer. Lotta

Barbro E tycker så här om Dan:

Känner bara att jag måste kommentera hur bra Dan är! Han har hjälpt mig så otroligt mycket i kärlekslivet. Det han berättar om mig är så på pricken att det är nästan skrämmande. Och den vägledning han ger i våra samtal är gudomlig. Efter ett samtal med Dan så känns det verkligen i kropp & själ att han skickat positiva energier. Rekommenderas varmt!!

Karolina tycker så här om Anki:

Super mysig, ger massor av information riktigt charmig och vi skrattade mycket. Stor kram till dig fina Anki!

Felicia tycker så här om Jessica:

Jag har ringt till många spådamer i mitt liv. Men Jessica är den som verkligen har fått mig att få se sanningen om mig och livet, hon hjälpte mig på rätt väg och hon är superskicklig! Så tacksam!

Heidi tycker så här om Peder:

Tack för ett fint samtal. Kände att jag återfick ett inre lugn efter att ha talat med dig. Peder är tydlig, trygg och jag kan varmt rekommendera ett samtal till honom.

 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_