Omdömen

Inget gör oss gladare än nöjda kunder. Ta gärna del av våra kunders omdömen innan du väljer vem du vill tala med

Lotta Carlsson tycker så här om Joshua:

Joshua! Du är fantastisk. Du är underbart bra på att förklara och ge vägledning. Jag är så tacksam för ditt stöd, dina förklaringar och vägledning. /kram

Charlotte tycker så här om Ulva:

Detta är något utöver det som jag förväntade sig rak och ärlig och prickar in det mesta med tarotkort och egen känsla över energier detta gillade jag.

Anneli tycker så här om Stefan:

Så trevlig

Sanna tycker så här om Tilda:

Sa väldigt kloka ord och fick fram mycket på kort tid. Tacksam!

Vigdis tycker så här om Ulva:

Ulva är pricksäker. Speciellt de, stora, dragen med ekonomi, karriär och jobbyte. Tid är knepigt och vissa saker har tagit tid, men vissa av de mest osannolika av hennes förutsäger har slagit in. Ingen sierska har rätt i minsta detalj, men Ulva är den mest pricksäkra jag träffat på.

Densi tycker så här om Susanne:

Spot on. Seriös och vänlig. Ett av de bästa medium någonsin

Mmm tycker så här om Susanne:

Så duktig på det hon gör! Ger ärliga svar på allt man undrar. Bäst!

Maria tycker så här om Joshua:

Josuah är en lysande stjärna ser alltid mitt högsta bästa i alla situationer. Kan varmt rekommendera Josuah. Maria

Soso tycker så här om Joshua:

Jag har pratat med många olika men han är bäst. klockrent allt och jag rekommenderar starkt till alla. Jag ger honom 100 procent bäst

David tycker så här om Maria:

Tack Maria för all hjälp och kloka råd! Kommer ringa dig igen!

Bo tycker så här om Maria:

Mitt i prick! Fick bra hjälp och Maria är mycket trevlig och lätt att prata med. Tack

Anna tycker så här om Maria:

Hejsan! Maria hjälpte mig ur en svår livssituation. Hon hjälpte mig att se saker från ett annat perspektiv. Gav mig hopp om framtiden och att förändringen börjar här och nu. Fick råd om hur jag skulle hantera allt för att komma vidare. Hon visste vad jag kände och jag fick bekräftelse på att andevärlden faktiskt existerar. Klockrena budskap! Tack

Sabina tycker så här om Kelly:

Stort tack!

Sabina tycker så här om Susanne:

Stort tack för dina värmande och tröstande ord!

Agneta tycker så här om Maria:

Maria är otroligt duktigt inkännande medium! Hon hjälpte mig att se klart över vilka beslut jag behövde ta för att komma vidare i livet. Tack från hjärtat.

Victoria tycker så här om Maria:

Kan verkligen rekommendera Maria! Mycket klarsynt och hon gav mig förståeligt perspektiv på problemen i mitt liv. Verkligen inkännande och gav mig verktyg till att hantera min svåra situation på ett positivt sätt. Det kändes så mycket bättre efter samtalet och är nu en återkommande kund!

Sabina tycker så här om Joshua:

Joshua har betytt mycket för mig och min utveckling, jag är oändligt tacksam!

Catharina Jansson tycker så här om Sandra:

Tack för all hjäp och stöd. Jag mådde dårlig då jag ringde, men du gav mig klara svar och fick mig att tänka på ett nytt sätt. Jag kommer att ringa dig igen! Kram Catharina

Ullis tycker så här om Nora:

Underbar person att prata med och känner in situationen. Hjälpt mig mycket!

Sofia tycker så här om Leon:

Bäste Leon. På rekommendation av en en väninna ringde jag dig när allt var som jobbigast för mig. Jag var väldigt skeptisk till att ringa och trodde inte på det här med medialitet. Jag erkänner att jag är djupt imponerad, tacksam och glad att jag lyssnande både på min väninna och dig. Dina råd hjälpte mig verkligen i en väldigt tuff situation. Allt är bra nu i mitt liv. Jag kommer ringa dig igen. Stor kram från Sofia som hade kärlekstrassel!

Sara tycker så här om Nora:

Jättenöjd med samtalet fick svar på alla mina frågor! Kommer absolut ringa igen! Till Nora Rekommenderar strakt. Allt hon har sagt till mig stämmer rätt. Snäll och ödmjuk person trevlig att prata med.

Mikael Björk tycker så här om Tilda:

Denna kvinna är verkligen medial. Hon såg hur mitt liv varit bakåt i tiden och hur det skulle bli i framtiden. Allting stämde och har slagit in! Hon fick mig att se mitt liv ur en annan synvinkel och gav mej livsglädjen tillbaka. Jag återkommer gärna flera gånger till Tilda!

Christopher Palmer tycker så här om Leah:

En fantastisk människa att prata med som verkligen har en livserfarenhet som gör att hon har tillgång till ett väldigt stort perspektiv, och därför upplever jag att hon är ödmjuk, empatisk och lyhörd. Utan dömande ger hon goda råd och hjälpte mig att själv komma till insikt och rätt beslut för mig själv. Rekommenderar starkt ett samtal med henne!

Agneta tycker så här om Ylva:

Mycket bra. Tydlig.

Anna-Lena tycker så här om Ulva:

Jag kan varmt rekommendera Kelly, mycket skicklig kunnig och bra rådgivning för allt hon ger, guld värt. Många kramar Anna-Lena

Anna-Lena tycker så här om Kelly:

Jag kan varmt rekommendera Kelly, mycket skicklig kunnig och bra rådgivning för allt hon ger, guld värt. Många kramar Anna-Lena

Mona tycker så här om Leah:

Vilket fint samtal vi hade. Du är en fantastisk kvinna, lätt att prata med. Du gav mig ro och hopp. Rekommenderar Leah väldigt stark.

Maria tycker så här om Sarah:

Bra och snabba svar, har ringt många olika medium men Sarah är bäst och mycket seriös. En unik gåva som hon använder med ärlighet och träffsäkerhet. Jag ringer Sarah när jag behöver vägledning och stöd. Tack kära Sarah för allt du gett mig och min familj.

Anonym tycker så här om Helen:

Helen är underbar att prata med. Hon bara vet. Trovärdig. Tack för dina fina svar på mina frågor.

Kicki tycker så här om Joshua:

Så klockrent! Han vet vad han gör❤️ Väldigt duktigt o träffsäker. Tydliga budskap. Får in mycket på kort tid. Tack för den fina samtalet. Jag kommer absolut rekommendera dig. Stor tack till Joshua.

Marju tycker så här om Annelie:

Anneli är snabb och duktig, direkt känner man att hon får in det jag frågar, du har hjälpt mig enormt mycket, varm och kärleksfull är du! Din gåva är fantastisk.

Jenny tycker så här om Jesper:

Han kan se allt och träffar mitt i prick, han är verkligen toppen. Han kan se själen och läser av allt. Rekommenderas varmt.

Sara tycker så här om Joshua:

Jag har pratade med honom idag, han är otroligt duktigt. Han förklara så bra och han hade svar på alla mina frågor, jag har pratat med andra men ingen kunde vara så tydligt som han, jag blev jätte glad och fick svar på alla mina frågor som jag har funderar hela tiden, jag rekommendera honom till alla

Jesper tycker så här om Sarah:

Jättebra och otroligt vad mycket information jag fick om mitt liv och framtid. Allt stämde jättebra.

Marju tycker så här om Ulva:

Ulva, du fångade in det viktiga och gåtfulla denna tidiga morgon, du är snabb och säker, jag blev trygg och lugn

Lila tycker så här om Stefan:

Han kanaliserar verkligen rent. Så harmoniskt sätt att leverera budskap ! ✨

Jennie tycker så här om Ulva:

Fantastisk! Ger svar som alltid stämmer och slår in. Jag återkommer till henne om och om igen. Ylva är bäst!

Maria tycker så här om Ronald:

Tack Roland. Samtalet bröts men vill tacka dig för hjälp med insikt till att våga lita på allt jag får till mig. Det är starkt och ovant men samtidigt väldigt genuint. Som jag sa så är det svårt att våga lita på allt när man är känslomässigt involverad men jag ska fokusera på kärlek, ljus och styrka. Jättefint samtal, Tack!

Eva tycker så här om Ulva:

Tack❤️ Ett fantastiskt samtal. Hon beskrev min situation väl och gav mig inre ro och framtidshopp. Kommer ringa fler gånger.

Lena tycker så här om Joshua:

Fantastisk person. ’Klockren’ som medium. Beskriver och uttrycker sig väl. Rekommenderas.

Eliza tycker så här om Stefan:

Han är väldigt bra på det han gör! Han får in både situationer, känslor och personer. Jag kommer att ringa tillbaka!

Kristina tycker så här om Wilma:

Rekommenderar henne starkt, så underbar och trevlig att prata med. Ger mycket positiv energi. Ödmjuk och lättsam. Kommer fortsätta höra av mig till dig. Kram Kristina

Karin Bolund tycker så här om Leah:

Kan inte vara utan dig, Leha.

Ellinor tycker så här om Jesper:

När man pratat med Jesper känner man sig alltid bättre till mods efter, hur illa man än känt angående sin situation. Han får fram klara budskap och är pålitlig. Kan varmt rekommenderas.

Gun tycker så här om Ronald:

Tack Ronald för att jag fick prata med dig mitt i natten! Du är grym. Helt enkelt bäst❤️❤️❤️

Aurora tycker så här om My:

Det känns lätt och roligt att fortsätta nu med det jag behöver, och jag är väldigt nyfiken på det som kommer komma ur det - och full av goda förhoppningar! Tack My, och allt gott! Aurora

Ally tycker så här om Jesper:

Jesper är en väldigt fin och mjuk man som är bra på att lyssna och känna empati. Han får in mycket detaljer på kort tid som stämmer!

Alexandra tycker så här om Stefan:

Denna rådgivare pratade jag med i 45 min. Han är väldig professionell och ärlig. Han svarade på alla frågor och är väldigt duktig i de han säger stämmer väldigt bra. Återkommer igen!

Jenny tycker så här om My:

Hon kan verkligen sin sak och hon är jätte duktig. Prickar in allt till punkt och prickar. Rekommenderas varmt.

Sanna tycker så här om Wilma:

Väldigt öppen och förstående personen. Kan verkligen rekommendera Wilma

 
 
 
0939-1147147

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_