KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Spå dig!

0939-1147148  

29.90 kr/min (18 år)  

 

 
Nya kunder ringer 10 min gratis
Yrsa, Pendel, Tarot, Experthjälp, Healing, Spådam, Medial vägledning,
Språk jag talar/förstår

Yrsa

Pendel, Tarot, Experthjälp, Healing, Spådam, Medial vägledning 

Yrsa är född med sina gåvor som gått i arv genom generationer och har i vuxen ålder valt att vidareutbilda sig till certifierat medium. Hon är även certifierad reikihealer. Hon har många års erfarenhet så hon rekommenderas när man behöver professionell rådgivning

0939-1147148
29.90 kr/min (18 år)
 
 
Klicka här för att ringa nu!
 

Hej! Jag är Yrsa och jag vill att du ska känna dig varmt välkommen till mig. Jag föddes med de gåvor som gått i arv genom generationer och har i vuxen ålder valt att vidareutbilda mig till att bli certifierat medium. Vid sidan av detta är jag även certifierad reikihealer och studerar nu till att också bli coach. När du vill ha vägledning i livet hjälper jag dig gärna genom min intuition och mångåriga erfarenhet. Jag arbetar med både runor och tarot och känner av de energier som finns i ditt liv. På så sätt kan jag förmedla budskap till dig. Om du behöver svar på specifika frågor eller känner dig lite vilsen i livet i allmänhet så kan jag hjälpa dig genom att visa dig vägen. Arbetet gör du, men jag går bredvid dig så att du aldrig behöver känna dig ensam. Jag delar min styrka med dig och förmedlar vägledning från andra dimensioner. Du kan fråga mig om allt som känns viktigt för dig att få svar på. Ibland kan jag också förmedla budskap från andra sidan. Något som är bra att tänka på när det gäller andekontakt är att man kan inte ge garantier. Det är inte alltid den man frågar efter som kommer fram och det är ingenting som vi människor kan styra över. Jag är professionell och en mycket god lyssnare. Jag ger dig styrka om du känner dig svag och du kan prata i förtroende med mig. Allt vi pratar om stannar hos mig och du är välkommen med alla typer av frågor

Språk jag talar/förstår
 

Kundomdömen:

N. Norberg skriver:

Hade aldrig provat runläggning men Yrsa gav mig svar på mina frågor och jag fick dessutom mer information för att komma vidare från en plats där jag inte borde vara. Runläggningen stämde skrämmande bra och lämnade mig förvånad över det precisa. Jag kommer åter!


Skrivet
Klicka här för att lämna omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Tre energihealing metoder

Tre energihealing metoder

8228 visningar

Energi healing är en alternativ medicinpraxis som behandlar akut smärta, kronisk smärta och andra hälsoproblem genom att lösa upp blockeringar samt få igång flödet av energi.

 
Kontakt med andar

Kontakt med andar

3425 visningar
Även om många människor kanske inte har sett spöken fysiskt, men fortfarande vet de om dem och har sin tro på andlig existens. Det är lite som att vara ett medium. Så en person, som blir en väg eller en kommunikatör mellan andarna och den verkliga världen, förvärvar ett mediums färdigheter.
 
Berättelse om rökelse

Berättelse om rökelse

19656 visningar
Här berättar jag om hur olika rökelser används idag, hur känsliga våra hjärnor är för just dofter, samt hur rökelser användes förr i tiden.
 
Tio anledningar till att kontakta ett medium

Tio anledningar till att kontakta ett medium

13312 visningar

Andlig vägledning kan inte garantera något 100% men kan vara till stor fördel om du vet vilka frågor du ska ställa och orsaken till att du behöver ta hjälp av en andlig vägledare.

 
Allt har en tid och en plats

Allt har en tid och en plats

16338 visningar

Mitt liv har inte alltid varit lätt att leva. Jag har varit en väldigt negativ människa, fylld av hat, förakt, sorg och negativitet.

 
De fruktade och vördade Aghoris

De fruktade och vördade Aghoris

10813 visningar
Det finns människor som lever i annorlunda samhällen och på annorlunda sätt än oss själva. Här får du en inblick i vilka Aghoris är.
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar