Spå dig!

0939-1147148

19.90 kr/min 

 

 
Ulla, Spådamer, Häxa, Healing, Sierska, Experthjälp, Spåkvinna,

Ulla

Spådamer, Häxa, Healing, Sierska, Experthjälp, Spåkvinna

Ulla kan med hjälp av sin starka intuition och långa erfarenhet ta kontakt med dina guider och förmedla dess budskap till dig.
 
Klicka här för att ringa nu!
 

Hejsan! Vad trevligt att du har hittat hit. Jag heter Ulla och jag har varit synsk sedan jag var liten. Jag har därför hunnit utveckla min mediala gåva genom åren. Under ett samtal med mig kan du känna dig helt trygg. Jag brinner för att hjälpa andra människor och jag är övertygad om att det är därför jag fått min gåva. Jag använder mig av mina allseende ögon för att få budskap och känna energier. Jag kan även ge dig healing, eller använda mig av mina tarotkort för att få klarare besked. Vad du än står inför för fråga eller utmaning i ditt liv kan vi tillsammans hitta en väg. Min förmåga tillåter mig ofta också att se vart saknade föremål befinner sig. Välj gärna att ringa till mig, jag är alltid ärlig och rak. Tillsammans kan vi lyfta dina blockeringar och se på dagen i nytt ljus.

 

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Vad kan ett medium hjälpa mig med?

Vad kan ett medium hjälpa mig med?

11955 visningar
När jag började titta på medium och andliga vägledare, visste jag inte att det fanns en skillnad mellan dem. Jag känner att man behöver dem båda även om medium också kan spå om framtiden.
 
Bli spådd om kärlek

Bli spådd om kärlek

221 visningar
Att bli spådd om kärlek kan underlätta att få dina pusselbitar på plats och hjälpa dig att lättare sätta dina mål i livet.
 
De fruktade och vördade Aghoris

De fruktade och vördade Aghoris

8561 visningar
Det finns människor som lever i annorlunda samhällen och på annorlunda sätt än oss själva. Här får du en inblick i vilka Aghoris är.
 
Hur du vet att ditt hus är hemsökt

Hur du vet att ditt hus är hemsökt

12027 visningar
När det händer saker i ditt hus som inte kan förklaras på ett naturligt sätt kan du ha en närvaro där från andra sidan. Omfattningen av händelserna kan vara stora.
 
Den gudomliga dvärgen

Den gudomliga dvärgen

15751 visningar
Vår värld är full av så mycket mystik. Det finns energier i vår värld som inte ens den mest erfarna sierska eller spåkvinna har kunskap om.
 
Medial rådgivning - är du född medial?

Medial rådgivning - är du född medial?

15147 visningar
Medium är födda med sin intuition, men ibland kan något trigga igång gåvan. Här är några tecken på att du är född spåkvinna.
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar