Spå dig!

0939-1147148

19.90 kr/min 

 

 
Ulla, Spådamer, Häxa, Healing, Sierska, Experthjälp, Spåkvinna,

Ulla

Spådamer, Häxa, Healing, Sierska, Experthjälp, Spåkvinna 

Ulla kan med hjälp av sin starka intuition och långa erfarenhet ta kontakt med dina guider och förmedla dess budskap till dig.
 
Klicka här för att ringa nu!
 

Hejsan! Vad trevligt att du har hittat hit. Jag heter Ulla och jag har varit synsk sedan jag var liten. Jag har därför hunnit utveckla min mediala gåva genom åren. Under ett samtal med mig kan du känna dig helt trygg. Jag brinner för att hjälpa andra människor och jag är övertygad om att det är därför jag fått min gåva. Jag använder mig av mina allseende ögon för att få budskap och känna energier. Jag kan även ge dig healing, eller använda mig av mina tarotkort för att få klarare besked. Vad du än står inför för fråga eller utmaning i ditt liv kan vi tillsammans hitta en väg. Min förmåga tillåter mig ofta också att se vart saknade föremål befinner sig. Välj gärna att ringa till mig, jag är alltid ärlig och rak. Tillsammans kan vi lyfta dina blockeringar och se på dagen i nytt ljus.

 

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Vad kan ett medium hjälpa mig med?

Vad kan ett medium hjälpa mig med?

12399 visningar
När jag började titta på medium och andliga vägledare, visste jag inte att det fanns en skillnad mellan dem. Jag känner att man behöver dem båda även om medium också kan spå om framtiden.
 
Medial rådgivning - är du född medial?

Medial rådgivning - är du född medial?

15641 visningar
Medium är födda med sin intuition, men ibland kan något trigga igång gåvan. Här är några tecken på att du är född spåkvinna.
 
Attrahera lycka

Attrahera lycka

10073 visningar
Du har en viss kontroll över ditt eget öde kan man säga, känns inte det kraftfullt? Att genom att vara en proaktiv deltagare i ditt eget liv så kan du locka din egen lycka till dig?
 
Hjälp av medium

Hjälp av medium

62 visningar
Det är en god idé att ta hjälp av medium när man känner att man vill komma vidare i livet men inte vet hur. Ett medium kan ge vägledning och komma med goda råd men även titta lite på vilka möjligheter som dyker upp framåt i tiden. Ibland kan man behöva den hjälpen.
 
Den gudomliga dvärgen

Den gudomliga dvärgen

15827 visningar
Vår värld är full av så mycket mystik. Det finns energier i vår värld som inte ens den mest erfarna sierska eller spåkvinna har kunskap om.
 
Ceasar den talande hunden

Ceasar den talande hunden

13619 visningar
En gåva som inte är speciellt vanlig är just förmågan att tala med djur. Här berättar ett medium om denna gåva och om hennes upplevelser.
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar