Spå dig!

0939-1147148

19.90 kr/min 

 

 
Thommas, Drömtydning, Synsk, Spåman, Tarot, Tarotguiderna, Spådom,

Thommas

Drömtydning, Synsk, Spåman, Tarot, Tarotguiderna, Spådom

Thommas är en vägledare med lång erfarenhet och stark intuition som han föddes med. Han lägger gärna kort för dig.
 
Klicka här för att ringa nu!
 

Känn dig varmt välkommen till mig! Jag kan hjälpa dig med att tyda dina drömmar som du inte förstår. Mina mediala gåvor gör att jag kan ge dig råd inom alla områden, även berätta för dig om ditt tidigare liv. Jag använder spelkort som verktyg tillsammans med min starka intuition. För mig så finns det inga dumma frågor eller konstiga frågor heller för den delen, så fråga på bara. Jag har ett öppet sinne och är en god lyssnare, jag ger dig budskap om hur du kan ta nästa steg i ditt liv. Min livsuppgift är att förmedla budskap till dig som jag får till mig genom min andliga förmåga. Välkommen att ringa mig!

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Avslappningstips för mediala

Avslappningstips för mediala

2227 visningar
Du måste ha märkt och upplevt att ibland är du högkänslig utan att du vet själva orsaken bakom din humörsvängning. Precis som i mitten av festen eller mitt bland folk där du njöt av vänner och familj men plötsligt börjar du känna dig negativ och utmattad.
 
Kontakt med andar

Kontakt med andar

1333 visningar
Även om många människor kanske inte har sett spöken fysiskt, men fortfarande vet de om dem och har sin tro på andlig existens. Det är lite som att vara ett medium. Så en person, som blir en väg eller en kommunikatör mellan andarna och den verkliga världen, förvärvar ett mediums färdigheter.
 
Spår i snön

Spår i snön

12310 visningar
Min treåriga son försvann på en sekund. Det börjar bli mörkt, vinden viner, och det är flera minusgrader ute. Jag fick hjälp på ett oväntat sätt.
 
Den magiska kitteln

Den magiska kitteln

11057 visningar
En kittel har varit en symbol för häxor i många generationer. Här får du en informativ förklaring till varför kitteln har den symboliken.
 
Andliga tecken från himlen

Andliga tecken från himlen

1322 visningar
Ja, det är sant att det finns ett liv efter döden. Döden är bara en process genom vilken en persons ande förlorar sin kropp. Våra älskade startar sitt nya liv i himlen efter att ha gått bort.
 
Den gudomliga dvärgen

Den gudomliga dvärgen

15751 visningar
Vår värld är full av så mycket mystik. Det finns energier i vår värld som inte ens den mest erfarna sierska eller spåkvinna har kunskap om.
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar