Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-7575 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Spå dig!

0939-7575

19.90 kr/min

Även för dig med Comviq/Tele2

 

 
Therese, Andra Sidan, Healing, Klarhörande, Klarseende, Medium, Synsk, spådom, spådam, spå, tarotguiderna, sierska, medial vägledning, spåkvinna

Therese

Andra Sidan, Healing, Klarhörande, Klarseende, Medium, Synsk

Välkommen med ditt samtal för att få en spådom online av therese som arbetar som medium här på tarotlinjen.

Även för dig med Comviq/Tele2

 
Klicka här för att ringa nu!
 

Jag arbetar som spådam och sierska och har många års erfarenhet av medial vägledning. Ända sedan jag var barn har jag varit öppen inför det mediala genom gåvor som gått i arv från min mamma och min mormor. Jag har en direktkanal till andevärlden och både ser och hör det andarna förmedlar till mig. Till min hjälp har jag också tarotguiderna och mina skyddsänglar. Sedan många år tillbaka utövar jag även healing och ger min experthjälp till dig som behöver få healing på distans. Jag är en duktig och säker spåkvinna som lyssar till dig och dina frågor när du får en spådom av mig. Jag kan ge dig dina framtidsmöjligheter och berätta om det finns något mönster i ditt liv du behöver bryta för att komma vidare och uppfylla dina drömmar och mål. Varmt välkommen med ditt samatal. Kram från Therese

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Den spökande munken

Den spökande munken

6293 visningar
Jag har välsignats med olika gåvor. En av gåvorna är att jag är ett medium. Om någon behöver hjälp med att rena sitt hem erbjuder jag experthjälp.
 
Reningsritual för hemmet

Reningsritual för hemmet

7631 visningar
Jag arbetar som medium, sierska, spåkvinna samt synsk och har många gånger fått frågan om jag kan rena ett hem från negativa energier.
 
Ceasar den talande hunden

Ceasar den talande hunden

7209 visningar
En gåva som inte är speciellt vanlig är just förmågan att tala med djur. Här berättar ett medium om denna gåva och om hennes upplevelser.
 
3 Energihealingmetoder

3 Energihealingmetoder

517 visningar
Energi healing är en alternativ medicinpraxis som behandlar akut smärta, kronisk smärta och andra hälsoproblem genom att lösa upp blockeringar samt få igång flödet av energi.
 
Hur du vet att ditt hus är hemsökt

Hur du vet att ditt hus är hemsökt

4448 visningar
När det händer saker i ditt hus som inte kan förklaras på ett naturligt sätt kan du ha en närvaro där från andra sidan. Omfattningen av händelserna kan vara stora.
 
Ett mjau från andra sidan

Ett mjau från andra sidan

5904 visningar
Även en sierska som jag kan bli ordentligt överraskad ibland. Det här är en berättelse om en liten katt som visade sig i form av en ande.
 
 
 
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-7575 19.90 kr/min