Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-7575 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Spå dig!

0939-7575

19.90 kr/min

Comviq/Tele2 (även kontant) 0939-1600222

 

 
Sylvia, Tarot, Synsk, Sierska, Medium, Healing, Klarseende, spådom, spådam, spå

Sylvia

Tarot, Synsk, Sierska, Medium, Healing, Klarseende

Här på vår spålinje kan du hitta Sylvia som är en god häxa. Hon kan ge dig de verktygen du behöver för att styrka dig själv i din vardag.

Comviq/Tele2 (även kontant): 0939-1600222

 
Klicka här för att ringa nu!
 

Välkommen in! Jag är en professionell spådam som kan hjälpa dig att hitta dina svar. Jag har haft kontakt med andra sidan sedan jag var liten, och jag kan använda flera verktyg under vår spådom. Jag är certifierad handledare inom sorg bearbetning och har till och med diplom i en fördjupningskurs. Jag säkrar ofta mina svar genom tarotkort och jag ser det som min uppgift att leda dig rätt på din väg. Varje person är unik och när du ringer till just mig kan jag hjälpa dig att meditera dig fram till dina svar. Mina expertområden är healing, personlig utveckling och sorgbearbetning. När du känner dig nere eller ensam ska du komma ihåg att du inte är det. Varmt välkommen med ditt samtal

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 
 
 
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-7575 19.90 kr/min