KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Spå dig!

0939-1147148 

29.90 kr/min. 18 år 

 

 
Sophia, Spådam, Pendel, Drömtydning, Häxa, Tarotguiderna, Tarot,

Sophia

Spådam, Pendel, Drömtydning, Häxa, Tarotguiderna, Tarot 

Det här är Sophia, hon jobbar med ljus och kärlek och har en nära kontakt med änglarna. vill du ha ärliga svar så är det här rätt rådgivare för dig
0939-1147148
29.90 kr/min. 18 år
 
 
Klicka här för att ringa nu!
 

Hej! Mitt namn är Sophia. Jag använder mig av tarotkort, änglakort, orakelkort, pendel och min intuitiva sida när jag jobbar med mina klienter. Jag är en god lyssnare, och jag har lätt för att prata. Jag är öppen och direkt, ger dig klara konkreta svar så du har en möjlighet att ta de val du står inför i livet med ro. Jag kan hjälpa dig att hitta din väg in i din framtid. Kan hjälpa dig med alla dina frågor rörande kärlek, jobb, ekonomi till andra funderingar du har. Finns här för dig när du behöver någon att prata med, ställa frågor och har svåra beslut att ta i livet. Med mig finns inga frågor som är för små eller för stora. Jag jobbar med ljus och kärlek och har en nära kontakt med änglarna. Om det är något du vill fråga mig så hör av dig, jag ser fram emot ditt samtal. Varma kramar Sophia

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme. Klicka på texten ovan så kommer en ruta fram där du skriver ditt omdöme. Tack för ditt bidrag.
Klicka HÄR för att lämna ditt omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Ett mjau från andra sidan

Ett mjau från andra sidan

11433 visningar
Även en sierska som jag kan bli ordentligt överraskad ibland. Det här är en berättelse om en liten katt som visade sig i form av en ande.
 
Andlig vägledning

Andlig vägledning

11134 visningar
Under en andlig vägledning tittar vägledaren på din dåtid, nutid och framtid. De ger dig information om budskapen de får och låter dig ställa frågor.
 
Attrahera lycka

Attrahera lycka

11499 visningar
Du har en viss kontroll över ditt eget öde kan man säga, känns inte det kraftfullt? Att genom att vara en proaktiv deltagare i ditt eget liv så kan du locka din egen lycka till dig?
 
De fruktade och vördade Aghoris

De fruktade och vördade Aghoris

10168 visningar
Det finns människor som lever i annorlunda samhällen och på annorlunda sätt än oss själva. Här får du en inblick i vilka Aghoris är.
 
Hästskon

Hästskon

14217 visningar
Se dig själv promenera längs en skogsstig under en solig dag. Titta dig omkring och fundera över vad för slags symboler du hittar på stigen?
 
Kontakt med andar

Kontakt med andar

2824 visningar
Även om många människor kanske inte har sett spöken fysiskt, men fortfarande vet de om dem och har sin tro på andlig existens. Det är lite som att vara ett medium. Så en person, som blir en väg eller en kommunikatör mellan andarna och den verkliga världen, förvärvar ett mediums färdigheter.
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 29.90 kr/min. 18 år. Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 29.90 kr/min. 18 år
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar