Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-7575 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Spå dig!

0939-7575

19.90 kr/min

Comviq/Tele2 (även kontant) 0939-1600222

 

 
Sofie, Synsk, Spådam, Klarseende, Medium, Sierska, Medial Rådgivning,

Sofie

Synsk, Spådam, Klarseende, Medium, Sierska, Medial Rådgivning

Vill du prova healing? Eller kanske behöver du hjälp i livet? Sofie är ett medium som använder sina förmågor på bästa sätt så du kan få hjälp!

Comviq/Tele2 (även kontant): 0939-1600222

 
Klicka här för att ringa nu!
 

Hejsan! Jag heter Sofie och du är varmt välkommen. Vi kan börja med att jag berättar lite om mig själv. Jag är som sagt ett medium och har haft mina förmågor ända sen jag var liten. Jag har alltid haft god kontakt med andevärlden. Och jag är nu här för att använda mig av mina kunskaper för att hjälpa dig med dina problem. Du kan alltid prata ut med mig och vara säker på att det du säger stannar hos mig. Du kan höra av dig om du behöver hjälp och söker svar. Jag finns här för att ge dig svaren du söker efter. Jag använder mig utav healing också. Världen har negativa energier och våran kropp suger åt sig energin som en svamp. Så det är bra att rensa ur kroppen då och då. Hoppas att du hör av dig till mig. Kram.

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 
 
 
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-7575 19.90 kr/min