KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Spå dig!

0939-1147148  

29.90 kr/min. (18 år)  

 

 
Silla, Spådam, Healing, Tarot, Pendel, Spåkvinna,
Språk jag talar/förstår

Silla Ny!

Spådam, Healing, Tarot, Pendel, Spåkvinna 

Silla upptäckte sin mediala sida när hon var ungdom. Hon har utvecklat den och blivit en duktig rådgivare. Hon använder sig även av tarotkort och pendel. Hon arbetar även med änglahealing. Vill du ha en spådam som är tydlig och ärlig men även har förståelse och medkänsla, då ska du ringa Silla

0939-1147148
29.90 kr/min. (18 år)
 
 
Klicka här för att ringa nu!
 

Jag upptäckte min mediala gåva när jag var ungdom. Sedan har jag utvecklat den och blivit duktig på att förmedla det människor önskar svar på. Har hjälpt många vänner och klienter i deras relationer. Kan känna hur det varit, hur det är idag och vad framtiden kommer med. Jag har en förmåga att känna hur en person känner sig och mår. Jag är tydlig och ärlig med mina svar. Jag har ett stort hjärta och är en empatisk person, som har både förståelse och medkänsla. Mina arbetsredskap förutom min medialitet är pendel och tarotkort. Arbetar även med änglahealing. Ring mig så ska jag hjälpa dig att få svar på det du funderar på. Din spådam Silla

Språk jag talar/förstår
 

Kundomdömen:

Om du har varit i samtal med den här rådgivaren är vi mycket tacksamma om du vill lämna ett omdöme.
Klicka här för att lämna omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Tre energihealing metoder

Tre energihealing metoder

8009 visningar

Energi healing är en alternativ medicinpraxis som behandlar akut smärta, kronisk smärta och andra hälsoproblem genom att lösa upp blockeringar samt få igång flödet av energi.

 
Kontakt med andar

Kontakt med andar

3159 visningar
Även om många människor kanske inte har sett spöken fysiskt, men fortfarande vet de om dem och har sin tro på andlig existens. Det är lite som att vara ett medium. Så en person, som blir en väg eller en kommunikatör mellan andarna och den verkliga världen, förvärvar ett mediums färdigheter.
 
Allt har en tid och en plats

Allt har en tid och en plats

16199 visningar
Mitt liv har inte alltid varit lätt att leva. Jag har varit en väldigt negativ människa, fylld av hat, förakt, sorg och negativitet.
 
Attrahera lycka

Attrahera lycka

11861 visningar
Du har en viss kontroll över ditt eget öde kan man säga, känns inte det kraftfullt? Att genom att vara en proaktiv deltagare i ditt eget liv så kan du locka din egen lycka till dig?
 
Andlig vägledning

Andlig vägledning

11345 visningar
Under en andlig vägledning tittar vägledaren på din dåtid, nutid och framtid. De ger dig information om budskapen de får och låter dig ställa frågor.
 
De fruktade och vördade Aghoris

De fruktade och vördade Aghoris

10569 visningar
Det finns människor som lever i annorlunda samhällen och på annorlunda sätt än oss själva. Här får du en inblick i vilka Aghoris är.
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 29.90 kr/min. (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 29.90 kr/min. (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar