Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-7575 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Spå dig!

0939-7575

19.90 kr/min

Även för dig med Comviq/Tele2

 

 
Shelita, Medium, Tarot, Spådam, Sierska, Klarseende, Borttappat, spådam, spå, sierska, spådamer

Shelita

Medium, Tarot, Spådam, Sierska, Klarseende, Borttappat

En positiv och stark sierska som hjälper dig när du behöver det. Besvarar dina frågor om i princip allt med hjälp av mina kort.

Även för dig med Comviq/Tele2

 
Klicka här för att ringa nu!
 

Människor med synsk förmåga och spådamer har nog funnits i alla tider men det är först på senare tid som dessa förmågor har börjat accepteras. Jag är ett medium och sierska som läser av din energi med mitt sjätte sinne och att kunna hjälpa just dig är viktigt för mig. Jag har arbetat länge som sierska och som synsk med tarot som redskap. Jag hjälper dig genom att besvara dina funderingar, prata om dina tankar, vad du känner och upplever eller om du behöver få svar på en fråga. Med en vacker personlig synsk gåva vägleder jag dig på rätt spår. Jag kan spå dig i kärlek, relationer, arbete eller andra viktiga frågor. Tarotkorten ljuger aldrig. Som din sierska hjälper dig få bort negativa tankar eller energier. Behöver du experthjälp från en erfaren spådam ring mig och jag ska vägleda dig.

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Christina skriver:

Mycket träffande. Fick mina misstankar angående mitt otrogna ex. bekräftade. Det mesta har stämt in. Shelita är mycket duktig!


Skrivet 16 juni, torsdag 16:19
Katrin roos skriver:

Helt fantastiskt, katten kom tillbaka exakt när du sagt, hon var lugn som hon haft det bra, som du sa! Så hemskt tacksam och helt otroligt!


Skrivet 16 juni, torsdag 16:06
Jaana skriver:
Jag hade tappat bort min plånbok och ville veta om du kunde se vad som hänt den, allt du sa till mig stämde. Exakt var jag hade tappat den, att jag skulle få tillbaka den och att den hade blivit inlämnad. Samma kväll när jag kom hem, ringde en man som sa att han hade hittat plånboken. Han hade lämnat in den i en affär där jag hade handlat precis innan plånboken försvann och jag kunde med stor glädje hämta den nästa dag. Fantastiskt, tack Shelita

Skrivet 24 oktober, lördag 20:53
Martina skriver:
Tack Shelita! Det tog mig mindre än 5 minuter att hitta min borttappade ring efter att ha blivit vägledd av dig. Helt otroligt! Tusen tack Med vänlig hälsning Martina Augustinson

Skrivet 01 mars, söndag 21:06
Victoria skriver:
Väldigt träffsäker och duktig!

Skrivet 08 oktober, onsdag 22:09
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Berättelse om rökelse

Berättelse om rökelse

11771 visningar
Här berättar jag om hur olika rökelser används idag, hur känsliga våra hjärnor är för just dofter, samt hur rökelser användes förr i tiden.
 
Den gudomliga dvärgen

Den gudomliga dvärgen

10493 visningar
Vår värld är full av så mycket mystik. Det finns energier i vår värld som inte ens den mest erfarna sierska eller spåkvinna har kunskap om.
 
Allt har en tid och en plats

Allt har en tid och en plats

10192 visningar
Mitt liv har inte alltid varit lätt att leva. Jag har varit en väldigt negativ människa, fylld av hat, förakt, sorg och negativitet.
 
Hästskon

Hästskon

8667 visningar
Se dig själv promenera längs en skogsstig under en solig dag. Titta dig omkring och fundera över vad för slags symboler du hittar på stigen?
 
Spår i snön

Spår i snön

8400 visningar
Min treåriga son försvann på en sekund. Det börjar bli mörkt, vinden viner, och det är flera minusgrader ute. Jag fick hjälp på ett oväntat sätt.
 
Drömtydning

Drömtydning

8400 visningar
Drömmar har fascinerat oss människor sedan urminnes tider. Vad är de för något? Vad vill de säga oss?
 
 
 
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-7575 19.90 kr/min