KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Spå dig!

0939-1147148 

29.90 kr/min. 18 år 

 

 
Sarah, Medium, Spådam, Tarot, Tarotguiderna, Experthjälp, Spådom,

Sarah

Medium, Spådam, Tarot, Tarotguiderna, Experthjälp, Spådom 

Du ringer till Sarah när du vill prata med ett medium som förmedlar budskap och ger vägledning med sina ärvda gåvor.
0939-1147148
29.90 kr/min. 18 år
 
 
Klicka här för att ringa nu!
 

Hej mitt namn är Sarah, hjärtligt välkommen! Jag är ett certifierat medium idag och är certifierad inom healing också. Du kan få hjälp inom många olika områden när du ringer till mig. Om du upplever att du står vid ett vägskäl kan det vara skönt att ta till professionell andlig hjälp eller om du vill rena energier runt dig så ger jag dig healing. Jag förmedlar budskap från dina nära och kära från andra sidan och hittar borttappade saker. Mina ärvda gåvor var starka redan när jag föddes och jag förstod tidigt att detta är mitt kall. Jag ger vägledning och ger dig styrka om du känner dig lite nere eller ledsen och använder min intuition när jag kopplar upp. Idag är jag professionell, har lång erfarenhet och ger vägledning till dig om din dåtid, nutid och framtid. Ställ dina frågor till mig om allt som berör ditt liv och dina innersta tankar och känslor. Om du har blockeringar och inte vet hur du ska bli av med dem så kan jag hjälpa dig. Det kan vara till exempel att du känner dig lite fångad i en negativ känsla eller ständigt hamnar i situationer där du inte trivs. Säg bara till mig så hjälper jag dig med det.

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Jens skriver:

Mycket bra. Jag fick stor hjälp med många frågor om min livssituation och mycket annat. Fick också kontakt med avlidna närstående som jag önskat länge. Har pratat med många medium men tyckte verkligen Sarah har varit bäst hittills.


Skrivet 25 mars, onsdag 16:29
Edde skriver:
Sarah gjorde en fantastisk insats och hjälpte mig enormt mycket när jag stod i för ett vägval i livet. Hon var mycket insiktsfull och fick mig att inse i vilken riktning som jag skulle röra mig. Tack Sarah!

Skrivet 23 mars, mĺndag 20:06
Maria skriver:

Bra och snabba svar, har ringt många olika medium men Sarah är bäst och mycket seriös. En unik gåva som hon använder med ärlighet och träffsäkerhet. Jag ringer Sarah när jag behöver vägledning och stöd. Tack kära Sarah för allt du gett mig och min familj.


Skrivet 22 augusti, torsdag 12:35
Jesper skriver:

Jättebra och otroligt vad mycket information jag fick om mitt liv och framtid. Allt stämde jättebra.


Skrivet 28 juli, söndag 22:45
Klicka HÄR för att lämna ditt omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Tre energihealing metoder

Tre energihealing metoder

7756 visningar

Energi healing är en alternativ medicinpraxis som behandlar akut smärta, kronisk smärta och andra hälsoproblem genom att lösa upp blockeringar samt få igång flödet av energi.

 
Tarotkortens betydelse

Tarotkortens betydelse

1606 visningar
Till och från har människor ofta ifrågasatt tarotkortens betydelse. Här tittar vi lite närmare på ämnet.
 
Kontakt med andar

Kontakt med andar

2813 visningar
Även om många människor kanske inte har sett spöken fysiskt, men fortfarande vet de om dem och har sin tro på andlig existens. Det är lite som att vara ett medium. Så en person, som blir en väg eller en kommunikatör mellan andarna och den verkliga världen, förvärvar ett mediums färdigheter.
 
Tio anledningar till att kontakta ett medium

Tio anledningar till att kontakta ett medium

12762 visningar

Andlig vägledning kan inte garantera något 100% men kan vara till stor fördel om du vet vilka frågor du ska ställa och orsaken till att du behöver ta hjälp av en andlig vägledare.

 
Medial rådgivning - är du född medial?

Medial rådgivning - är du född medial?

20002 visningar
Medium är födda med sin intuition, men ibland kan något trigga igång gåvan. Här är några tecken på att du är född spåkvinna.
 
Berättelse om rökelse

Berättelse om rökelse

19016 visningar
Här berättar jag om hur olika rökelser används idag, hur känsliga våra hjärnor är för just dofter, samt hur rökelser användes förr i tiden.
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 29.90 kr/min. 18 år. Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 29.90 kr/min. 18 år
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar