KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Spå dig!

0939-1147148

29.90 kr/min 

 

 
Sandra, Medium, Healing, Spådam, Sierska,

Sandra

Medium, Healing, Spådam, Sierska 

Ring Sandra när du vill prata med ett medium som både lägger tarotkort och ger dig healing på distans. Hon ger dig professionell vägledning och är pricksäker.
 
Klicka här för att ringa nu!
 

Hej jag heter Sandra! Känn dig välkommen att ringa mig när du vill bli spådd om din framtid eller bara känner att du vill ha medial vägledning. Ibland kan man ju behöva det för att ta reda på hur man kan ta nästa steg i livet. Om du har ett beslut du ska ta eller undrar över hur ditt kärleksliv kommer att se ut så kan jag hjälpa dig att ställa dina frågor till tarotkorten och universum. Jag har lång erfarenhet och är ett utbildat medium och det innebär att jag har lärt mig att uppmärksamma budskapen som kommer. Jag möter dig med ödmjukhet och tar dig på allvar. Om du vill ha distanshealing så ger jag dig det direkt i samtalet. Nuet är också viktigt att titta på i livet och jag tillsammans med min intuition och tarotkorten ger dig pricksäkra svar. Välkommen att ringa till mig!

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme. Klicka på texten ovan så kommer en ruta fram där du skriver ditt omdöme. Tack för ditt bidrag.
Klicka HÄR för att lämna ditt omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Hur du vet att ditt hus är hemsökt

Hur du vet att ditt hus är hemsökt

14840 visningar
När det händer saker i ditt hus som inte kan förklaras på ett naturligt sätt kan du ha en närvaro där från andra sidan. Omfattningen av händelserna kan vara stora.
 
Allt har en tid och en plats

Allt har en tid och en plats

15595 visningar
Mitt liv har inte alltid varit lätt att leva. Jag har varit en väldigt negativ människa, fylld av hat, förakt, sorg och negativitet.
 
Kontakt med andar

Kontakt med andar

1998 visningar
Även om många människor kanske inte har sett spöken fysiskt, men fortfarande vet de om dem och har sin tro på andlig existens. Det är lite som att vara ett medium. Så en person, som blir en väg eller en kommunikatör mellan andarna och den verkliga världen, förvärvar ett mediums färdigheter.
 
Attrahera lycka

Attrahera lycka

10649 visningar
Du har en viss kontroll över ditt eget öde kan man säga, känns inte det kraftfullt? Att genom att vara en proaktiv deltagare i ditt eget liv så kan du locka din egen lycka till dig?
 
Den gudomliga dvärgen

Den gudomliga dvärgen

16275 visningar
Vår värld är full av så mycket mystik. Det finns energier i vår värld som inte ens den mest erfarna sierska eller spåkvinna har kunskap om.
 
Berättelse om rökelse

Berättelse om rökelse

18138 visningar
Här berättar jag om hur olika rökelser används idag, hur känsliga våra hjärnor är för just dofter, samt hur rökelser användes förr i tiden.
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 29.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar