Spå dig!

0939-1147148

19.90 kr/min 

 

 
Sandra, Medium, Healing, Spådam, Sierska,

Sandra

Medium, Healing, Spådam, Sierska

Ring Sandra när du vill prata med ett medium som både lägger tarotkort och ger dig healing på distans. Hon ger dig professionell vägledning och är pricksäker.
 
Klicka här för att ringa nu!
 

Hej jag heter Sandra! Känn dig välkommen att ringa mig när du vill bli spådd om din framtid eller bara känner att du vill ha medial vägledning. Ibland kan man ju behöva det för att ta reda på hur man kan ta nästa steg i livet. Om du har ett beslut du ska ta eller undrar över hur ditt kärleksliv kommer att se ut så kan jag hjälpa dig att ställa dina frågor till tarotkorten och universum. Jag har lång erfarenhet och är ett utbildat medium och det innebär att jag har lärt mig att uppmärksamma budskapen som kommer. Jag möter dig med ödmjukhet och tar dig på allvar. Om du vill ha distanshealing så ger jag dig det direkt i samtalet. Nuet är också viktigt att titta på i livet och jag tillsammans med min intuition och tarotkorten ger dig pricksäkra svar. Välkommen att ringa till mig!

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Hur du vet att ditt hus är hemsökt

Hur du vet att ditt hus är hemsökt

9626 visningar
När det händer saker i ditt hus som inte kan förklaras på ett naturligt sätt kan du ha en närvaro där från andra sidan. Omfattningen av händelserna kan vara stora.
 
Allt har en tid och en plats

Allt har en tid och en plats

13617 visningar
Mitt liv har inte alltid varit lätt att leva. Jag har varit en väldigt negativ människa, fylld av hat, förakt, sorg och negativitet.
 
Tre Energihealing metoder

Tre Energihealing metoder

5472 visningar
Energi healing är en alternativ medicinpraxis som behandlar akut smärta, kronisk smärta och andra hälsoproblem genom att lösa upp blockeringar samt få igång flödet av energi.
 
Attrahera lycka

Attrahera lycka

8777 visningar
Du har en viss kontroll över ditt eget öde kan man säga, känns inte det kraftfullt? Att genom att vara en proaktiv deltagare i ditt eget liv så kan du locka din egen lycka till dig?
 
Den gudomliga dvärgen

Den gudomliga dvärgen

13903 visningar
Vår värld är full av så mycket mystik. Det finns energier i vår värld som inte ens den mest erfarna sierska eller spåkvinna har kunskap om.
 
Berättelse om rökelse

Berättelse om rökelse

15712 visningar
Här berättar jag om hur olika rökelser används idag, hur känsliga våra hjärnor är för just dofter, samt hur rökelser användes förr i tiden.
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar