Spå dig!

0939-1147148

19.90 kr/min 

 

 
Rebecka, Medium, Synsk, Tarotguiderna, Medial vägledning, Experthjälp, Spådam,

Rebecka

Medium, Synsk, Tarotguiderna, Medial vägledning, Experthjälp, Spådam

Ring Rebecka hon kan analysera dina drömmar och ge dig den rätta mediala rådgivningen för vad just du behöver i ditt liv.
 
Klicka här för att ringa nu!
 

Hej och varmt välkommen till mig jag heter Rebecka! I hela mitt liv så har jag vetat om mina mediala förmågor som jag sedan har utvecklat till någon helt fantastiskt att kunna få hjälpa dig vidare och att kunna stöta och ge dig den rätta styrkan som du behöver för att kunna veta hur du ska välja dina val i ditt liv. Med hjälp utav mitt mediala intuition och universums obegränsande krafter så kan jag både se och höra vad som du behöver hjälp med i livet. Du ställer dina frågor till mig och jag får budskap i från andevärlden som jag förmedlar till dig. Jag fungerar som ett vertyg mellan dom olika dimensionerna och som jag kanaliserar fram för att ge dig den bästa hjälpen som du behöver för dina valmöjligheter i din framtid och även för din livssituation just nu. Med mitt öppna sine och min andliga kontakt så kan du känna dig i goda händer då jag kommer att föra dig vidare i livet. Du kan känna dig helt trygg med mig och det som du säger till mig stannar självklar mellan oss! Ring mig redan idag så kommer jag att kunna hjälpa dig på alla dina valmöjligheter.

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Var förändringen för att förändra din värld

Var förändringen för att förändra din värld

2114 visningar
Ingen dag är samma som den förra. Ibland är det bra, ibland dåligt och ibland ännu värre. Men om vi önskar kan vi förändra sakerna i vår väg.
 
Ceasar den talande hunden

Ceasar den talande hunden

13537 visningar
En gåva som inte är speciellt vanlig är just förmågan att tala med djur. Här berättar ett medium om denna gåva och om hennes upplevelser.
 
Medial överlevnad tips

Medial överlevnad tips

2042 visningar
Det finns vissa saker du kan göra för att ändra en situation.
 
Kontakt med andar

Kontakt med andar

1333 visningar
Även om många människor kanske inte har sett spöken fysiskt, men fortfarande vet de om dem och har sin tro på andlig existens. Det är lite som att vara ett medium. Så en person, som blir en väg eller en kommunikatör mellan andarna och den verkliga världen, förvärvar ett mediums färdigheter.
 
Den magiska kitteln

Den magiska kitteln

11057 visningar
En kittel har varit en symbol för häxor i många generationer. Här får du en informativ förklaring till varför kitteln har den symboliken.
 
Bästa spådamen i Stockholm

Bästa spådamen i Stockholm

918 visningar
Den bästa spådamen i Stockholm fanns inte på plats längre, hon hade bytit till att vara spådam online!
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar