Spå dig!

0939-1147148

19.90 kr/min 

 

 
Rasmus, Spåman, Häxa, Synsk, Medial vägledning, Experthjälp, Spådom,

Rasmus

Spåman, Häxa, Synsk, Medial vägledning, Experthjälp, Spådom

Spåmannen Rasmus hjälper dig att få svar på dina frågor om livet med sitt inkännande på ett professionellt sätt och är en god lyssnare.
 
Klicka här för att ringa nu!
 

Känn dig välkommen till mig jag heter Rasmus! Jag kommer att hjälpa dig på bästa sätt när du ringer och ställer dina frågor om livet. Det kan handla om små saker i vardagen eller stora viktiga frågor som känns livsavgörande. Jag har ett öppet sinne och är ödmjuk som person och tycker att det finns inga konstiga frågor egentligen. Ingen fråga är för svår därför att det kommer ju alltid budskap om det man frågar universum om. Mina mediala förmågor ger dig vägledning och jag är professionell. Du är viktig för mig och jag är en god lyssnare som ger dig ärliga svar. Jag ger goda råd när du behöver det och ger dig styrka om du känner dig svag. Med hjälp av mina mediala förmågor och budskap från andra dimensioner finner vi svaren du söker. Hjärtligt välkommen att ringa till mig, det ser jag verkligen fram emot!

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Var förändringen för att förändra din värld

Var förändringen för att förändra din värld

38 visningar
Ingen dag är samma som den förra. Ibland är det bra, ibland dåligt och ibland ännu värre. Men om vi önskar kan vi förändra sakerna i vår väg.
 
Medial rådgivning - är du född medial?

Medial rådgivning - är du född medial?

12574 visningar
Medium är födda med sin intuition, men ibland kan något trigga igång gåvan. Här är några tecken på att du är född spåkvinna.
 
Tio anledningar till att kontakta ett medium

Tio anledningar till att kontakta ett medium

10406 visningar
Andlig vägledning kan inte garantera något 100 % men kan vara till stor fördel om du vet vilka frågor du ska ställa och orsaken till att du behöver ta hjälp av en andlig vägledare.
 
Spår i snön

Spår i snön

10936 visningar
Min treåriga son försvann på en sekund. Det börjar bli mörkt, vinden viner, och det är flera minusgrader ute. Jag fick hjälp på ett oväntat sätt.
 
Den gudomliga dvärgen

Den gudomliga dvärgen

13903 visningar
Vår värld är full av så mycket mystik. Det finns energier i vår värld som inte ens den mest erfarna sierska eller spåkvinna har kunskap om.
 
Berättelse om rökelse

Berättelse om rökelse

15712 visningar
Här berättar jag om hur olika rökelser används idag, hur känsliga våra hjärnor är för just dofter, samt hur rökelser användes förr i tiden.
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar