Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-7575 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Spå dig!

0939-7575

19.90 kr/min

Comviq/Tele2 (även kontant) 0939-1600222

 

 
Ninni, Pendel, Synsk, Sierska, Änglakort, Medium, Klarkännande,

Ninni

Pendel, Synsk, Sierska, Änglakort, Medium, Klarkännande

Ninni har varit medial så långt tillbaka hon kan komma ihåg. Hon finns här med sin träffsäkerhet och känsla för att hjälpa där hon behövs.

Comviq/Tele2 (även kontant): 0939-1600222

 
Klicka här för att ringa nu!
 

Min förmåga att kommunicera med andevärlden har jag haft sedan liten. Med stor respekt och kärlek för jag fram de budskap som den har till dig. Förutom att jag kanaliserar, får jag också svar genom mina olika verktyg som t.ex. tarot, änglakort och pendel. Det medföljer ett stort ansvar att arbeta som medium och därför är det viktigt för mig att du får tydliga meddelanden och svar på dina frågor. Livet går upp och ner, och ibland känns det som att man aldrig kan ta sig upp igen. Men vi måste alltid ta oss mot ljuset och fortsätta kämpa på. Jag kan se vad som kommer hända i framtiden, men också det som du lämnat bakom dig. Därför kan jag, med hjälp av andevärlden, ge dig bra råd om hur du kommer vidare i livet. Inga frågor är dumma eller banala och jag hjälper dig gärna med det som är möjligt att svara på. jag väntar på ditt samtal.

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Sonja skriver:

Ninni är jätte duktig och jag är mycket tacksam för den tid jag har pratat med Ninni. Första gång i mitt liv, var någon kunde berätta om vad som har hänt då jag var barn..... stort kram til Ninni och vi hörs igen Tack


Skrivet 05 april, onsdag 17:09
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 
 
 
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-7575 19.90 kr/min