Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-7575 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Spå dig!

0939-7575

19.90 kr/min

Comviq/Tele2 (även kontant) 0939-1600222

 

 
Mo, Medial Rådgivning, Sierska, Synsk, Klarkännande, Klarseende, Astrologi, spå, sierska, spåkvinna

Mo

Medial Rådgivning, Sierska, Synsk, Klarkännande, Klarseende, Astrologi

Mo erbjuder dig experthjälp på denna spålinje genom medial vägledning och tarotguiderna. Som spåkvinna är Mo lyhörd, medkännande, noggrann och tydlig.

Comviq/Tele2 (även kontant): 0939-1600222

 
Klicka här för att ringa nu!
 

Jag är en klarseende och klarkännande kvinna som har lång erfarenhet av att hjälpa människor hitta tillbaka till sin inre styrka. Jag har alltid haft en inre styrka att luta mig emot när livet känns svårt. Jag vill hjälpa dig att lyssna till och stärka din egen intution, då jag anser att alla människor bör lyssna mer till sin magkänsla. Jag svarar på frågor kring kärlek och relationer, hälsa och karriär eller vad helst annat du kan tänkas fundera över. Tarotguiderna och pendeln är viktiga redskap när jag läser av dina energier. Jag hoppas att jag som spåkvinna ska kunna hjälpa dig att uppleva den härliga känsla som man upplever när allt i livet plötsligt "faller på plats"! Jag blir lycklig av att hjälpa människor till ett gladare liv och jag ser fram emot att få guida just dig framåt i livet!

Många vänliga hälsningar från din sierska Mo.

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 
 
 
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-7575 19.90 kr/min