Spå dig!

0939-1147148

19.90 kr/min 

 

 
Mia, Medial vägledning, Spådamer, Spådom, Sierska, Synsk, Spådam,

Mia

Medial vägledning, Spådamer, Spådom, Sierska, Synsk, Spådam

Mia använder tarotkort när hon ger vägledning och hon analyserar drömmar när du vill ha hjälp med att förstå vad de betyder.
 
Klicka här för att ringa nu!
 

Hej och välkommen mitt namn är Mia! Mitt arbete är en glädjekälla för mig och väldigt inspirerande. Det är mitt kall i livet att hjälpa andra människor på det andliga planet. Jag använder min intuition och använder tarotkort i en kombination kan man säga. Jag ger vägledning där jag kommunicerar med djur, analyserar drömmar och ger dig budskap om vilka möjligheter du har framför dig. Upplever du att en dröm återkommer med jämna mellanrum eller om du har haft en enda dröm som du inte kan glömma eller släppa taget om så kan jag hjälpa dig att tyda den. Vi människor är vår egen lyckas smed och vi har vår fria vilja att påverka vårt öde skulle jag vilja säga. Men med lite förhandsvisning kan det kännas lättare att göra sina val. Jag kan ge dig budskap om vad som väntar dig framåt i tiden. Vill du ha någon att prata med som är en god lyssnar och tar dig på allvar så har du hittat till ett bra ställe här hos mig. Jag lägger all min energi på att du ska få svaren på dina frågor. Du kan få råd inom alla områden som känns intressanta för dig och det finns i det läget inga konstiga frågor.

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Bästa spådamen i Stockholm

Bästa spådamen i Stockholm

1156 visningar
Den bästa spådamen i Stockholm fanns inte på plats längre, hon hade bytit till att vara spådam online!
 
Allt har en tid och en plats

Allt har en tid och en plats

15146 visningar
Mitt liv har inte alltid varit lätt att leva. Jag har varit en väldigt negativ människa, fylld av hat, förakt, sorg och negativitet.
 
Hur du vet att ditt hus är hemsökt

Hur du vet att ditt hus är hemsökt

12219 visningar
När det händer saker i ditt hus som inte kan förklaras på ett naturligt sätt kan du ha en närvaro där från andra sidan. Omfattningen av händelserna kan vara stora.
 
Reningsritual för hemmet

Reningsritual för hemmet

13607 visningar
Jag arbetar som medium, sierska, spåkvinna samt synsk och har många gånger fått frågan om jag kan rena ett hem från negativa energier.
 
Den spökande munken

Den spökande munken

12009 visningar
Jag har välsignats med olika gåvor. En av gåvorna är att jag är ett medium. Om någon behöver hjälp med att rena sitt hem erbjuder jag experthjälp.
 
Spår i snön

Spår i snön

12347 visningar
Min treåriga son försvann på en sekund. Det börjar bli mörkt, vinden viner, och det är flera minusgrader ute. Jag fick hjälp på ett oväntat sätt.
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar