Spå dig!

0939-1147148

19.90 kr/min 

 

 
Mia, Medial vägledning, Spådamer, Spådom, Sierska, Synsk, Spådam,

Mia

Medial vägledning, Spådamer, Spådom, Sierska, Synsk, Spådam 

Mia använder tarotkort när hon ger vägledning och hon analyserar drömmar när du vill ha hjälp med att förstå vad de betyder.
 
Klicka här för att ringa nu!
 

Hej och välkommen mitt namn är Mia! Mitt arbete är en glädjekälla för mig och väldigt inspirerande. Det är mitt kall i livet att hjälpa andra människor på det andliga planet. Jag använder min intuition och använder tarotkort i en kombination kan man säga. Jag ger vägledning där jag kommunicerar med djur, analyserar drömmar och ger dig budskap om vilka möjligheter du har framför dig. Upplever du att en dröm återkommer med jämna mellanrum eller om du har haft en enda dröm som du inte kan glömma eller släppa taget om så kan jag hjälpa dig att tyda den. Vi människor är vår egen lyckas smed och vi har vår fria vilja att påverka vårt öde skulle jag vilja säga. Men med lite förhandsvisning kan det kännas lättare att göra sina val. Jag kan ge dig budskap om vad som väntar dig framåt i tiden. Vill du ha någon att prata med som är en god lyssnar och tar dig på allvar så har du hittat till ett bra ställe här hos mig. Jag lägger all min energi på att du ska få svaren på dina frågor. Du kan få råd inom alla områden som känns intressanta för dig och det finns i det läget inga konstiga frågor.

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Bästa spådamen i Stockholm

Bästa spådamen i Stockholm

1755 visningar
Den bästa spådamen i Stockholm fanns inte på plats längre, hon hade bytit till att vara spådam online!
 
Allt har en tid och en plats

Allt har en tid och en plats

15234 visningar
Mitt liv har inte alltid varit lätt att leva. Jag har varit en väldigt negativ människa, fylld av hat, förakt, sorg och negativitet.
 
Avslappningstips för mediala

Avslappningstips för mediala

2338 visningar
Du måste ha märkt och upplevt att ibland är du högkänslig utan att du vet själva orsaken bakom din humörsvängning. Precis som i mitten av festen eller mitt bland folk där du njöt av vänner och familj men plötsligt börjar du känna dig negativ och utmattad.
 
Medial rådgivning - är du född medial?

Medial rådgivning - är du född medial?

15960 visningar
Medium är födda med sin intuition, men ibland kan något trigga igång gåvan. Här är några tecken på att du är född spåkvinna.
 
Medial överlevnad tips

Medial överlevnad tips

2206 visningar
Det finns vissa saker du kan göra för att ändra en situation.
 
Tre Energihealing metoder

Tre Energihealing metoder

6728 visningar
Energi healing är en alternativ medicinpraxis som behandlar akut smärta, kronisk smärta och andra hälsoproblem genom att lösa upp blockeringar samt få igång flödet av energi.
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar