Spå dig!

0939-1147148

19.90 kr/min 

 

 
Mia, Sierska, Experthjälp, Medium, Spådam, Spådom, Spåkvinna, Spådamer,

Mia

Sierska, Experthjälp, Medium, Spådam, Spådom, Spåkvinna, Spådamer

Ring gärna till Mia. Hon är en spådam med en mycket stark intuition och kontakt med dina personliga skyddsänglar.
 
Klicka här för att ringa nu!
 

Hej och varma hälsningar från mig. Det är jag som heter Mia. En utav mina specialiteter är husrensning. Detta något som många har behov av, då andarna ibland behöver hjälp att hjälpa människor över till andra sidan. Oavsett om det gäller dem som sitter fast och behöver en "knuff" över men också de som känner att de har gäster i sitt hus eller på sin egendom. Många gånger händer det att jag under till exempel husrensningar får andra budskap från änglarna, eftersom min intuition är stark och jag är en mycket god lyssnare. Jag är erfaren inom detta område, men även många fler. Jag får ofta andra frågor också, som kan röra precis vad som helst. Jag kan hjälpa dig med frågor rörande karriär, kärlek eller vad som än tynger just dig. Min direktkontakt med andarna gör att jag ibland blir överväldigad av all information, men eftersom det är mitt kall att hjälpa andra människor så lyssnar jag på vad de berättar för mig. Jag möter dig alltid med ett öppet sinne och jag är mycket ödemjuk till alla olika sorters människor och problem. Ring mig, så kan jag ge dig en spådom anpassad efter just dig och din situation.

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Den gudomliga dvärgen

Den gudomliga dvärgen

13903 visningar
Vår värld är full av så mycket mystik. Det finns energier i vår värld som inte ens den mest erfarna sierska eller spåkvinna har kunskap om.
 
Allt har en tid och en plats

Allt har en tid och en plats

13617 visningar
Mitt liv har inte alltid varit lätt att leva. Jag har varit en väldigt negativ människa, fylld av hat, förakt, sorg och negativitet.
 
Ceasar den talande hunden

Ceasar den talande hunden

12031 visningar
En gåva som inte är speciellt vanlig är just förmågan att tala med djur. Här berättar ett medium om denna gåva och om hennes upplevelser.
 
Medial rådgivning - är du född medial?

Medial rådgivning - är du född medial?

12574 visningar
Medium är födda med sin intuition, men ibland kan något trigga igång gåvan. Här är några tecken på att du är född spåkvinna.
 
Den spökande munken

Den spökande munken

11031 visningar
Jag har välsignats med olika gåvor. En av gåvorna är att jag är ett medium. Om någon behöver hjälp med att rena sitt hem erbjuder jag experthjälp.
 
Reningsritual för hemmet

Reningsritual för hemmet

12322 visningar
Jag arbetar som medium, sierska, spåkvinna samt synsk och har många gånger fått frågan om jag kan rena ett hem från negativa energier.
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar