Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-7575 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Spå dig!

0939-7575

19.90 kr/min

Comviq/Tele2 (även kontant) 0939-1600222

 

 
Melissa, Borttappat, Healing, Drömtydning, Synsk, Tarot, Spådam,

Melissa

Borttappat, Healing, Drömtydning, Synsk, Tarot, Spådam

Melissa är ett duktigt medium som finns här hos oss för att hjälpa dig att hitta borttappade saker, tolka dina drömmar, ge healing och rådgivning.

Comviq/Tele2 (även kontant): 0939-1600222

 
Klicka här för att ringa nu!
 

Vet du inte vilken väg du ska ta? Minns du dina drömmar och vill få hjälp med dem? Har du tappat bort någonting som du håller kärt? Eller är du i behov healing? I så fall finns jag här för dig. Mina andliga gåvor har växt sig allt starkare och starkare med åren. Det räcker oftast med en röst, eller en kort beskrivning av situationen, för att jag ska få upp bilder eller information inom mig. Jag använder mig inte av några hjälpmedel utan litar fullt och fast på det jag får till mig. Du kan fråga mig om allt som rör kärlek, relationer, ekonomi osv. Jag har lång erfarenhet av att arbeta som medium och inga frågor är konstiga eller fåniga. Hör av dig till mig, så ska jag hjälpa dig med svar. Slå en rignal till mig.

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 
 
 
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-7575 19.90 kr/min