Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-7575 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Spå dig!

0939-7575

19.90 kr/min

Även för dig med Comviq/Tele2

 

 
Melissa, Borttappat, Healing, Drömtydning, Synsk, Tarot, Spådam,

Melissa

Borttappat, Healing, Drömtydning, Synsk, Tarot, Spådam

Melissa är ett duktigt medium som finns här hos oss för att hjälpa dig att hitta borttappade saker, tolka dina drömmar, ge healing och rådgivning.

Även för dig med Comviq/Tele2

 
Klicka här för att ringa nu!
 

Vet du inte vilken väg du ska ta? Minns du dina drömmar och vill få hjälp med dem? Har du tappat bort någonting som du håller kärt? Eller är du i behov healing? I så fall finns jag här för dig. Mina andliga gåvor har växt sig allt starkare och starkare med åren. Det räcker oftast med en röst, eller en kort beskrivning av situationen, för att jag ska få upp bilder eller information inom mig. Jag använder mig inte av några hjälpmedel utan litar fullt och fast på det jag får till mig. Du kan fråga mig om allt som rör kärlek, relationer, ekonomi osv. Jag har lång erfarenhet av att arbeta som medium och inga frågor är konstiga eller fåniga. Hör av dig till mig, så ska jag hjälpa dig med svar. Slå en rignal till mig.

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Spår i snön

Spår i snön

8400 visningar
Min treåriga son försvann på en sekund. Det börjar bli mörkt, vinden viner, och det är flera minusgrader ute. Jag fick hjälp på ett oväntat sätt.
 
Berättelse om rökelse

Berättelse om rökelse

11771 visningar
Här berättar jag om hur olika rökelser används idag, hur känsliga våra hjärnor är för just dofter, samt hur rökelser användes förr i tiden.
 
Hästskon

Hästskon

8667 visningar
Se dig själv promenera längs en skogsstig under en solig dag. Titta dig omkring och fundera över vad för slags symboler du hittar på stigen?
 
Den spökande munken

Den spökande munken

8234 visningar
Jag har välsignats med olika gåvor. En av gåvorna är att jag är ett medium. Om någon behöver hjälp med att rena sitt hem erbjuder jag experthjälp.
 
Medial rådgivning - är du född medial?

Medial rådgivning - är du född medial?

9136 visningar
Medium är födda med sin intuition, men ibland kan något trigga igång gåvan. Här är några tecken på att du är född spåkvinna.
 
Den magiska kitteln

Den magiska kitteln

7647 visningar
En kittel har varit en symbol för häxor i många generationer. Här får du en informativ förklaring till varför kitteln har den symboliken.
 
 
 
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-7575 19.90 kr/min