Spå dig!

0939-1147148

19.90 kr/min 

 

 
Maria, Medial vägledning, Spådamer, Spådam, Synsk, Spåkvinna,

Maria

Medial vägledning, Spådamer, Spådam, Synsk, Spåkvinna

Ring till Maria hon kan hjälpa dig med vägledning och kanalisering på livet. Hon är synsk och kan se din framtid.
 
Klicka här för att ringa nu!
 

Hallå! Mitt namn är Maria och jag kan ge dig stöd men också vägledning i livet. Jag får budskap i från andra sidan och jag kan se vart i livet du står någonstans. Med hjälp utav andlig vägledning så kan jag visa den rätta vägen framåt. Genom mitt inkännande och klarseende så kan jag se ljusets väg när det känns som mörkast. Jag är en god lyssnare och med mitt arbete så kan jag inte hjälpa och hindra allt ont i världen men jag kan hjälpa just dig och få din kropp och själv till ljusare väg igen. Jag jobbar med hjärtat och inga frågor är för svåra för mig. Du kan känna dig trygg när du ringer till mig jag kommer att göra allt för att hjälpa dig på det just du tycker är viktigast och svårast i livet. Jag kan med hjälp av unversiums krafter visa dig hur du ska kunna ta dig ur din svaka och blicka framåt. Jag är synsk och vill du ha hjälp med spådom kan jag spå dig i dåtid, nutid och framtid, jag kan även ge dig stöd för vad framtiden har att erbjuda. Så tveka inte ring redan i dag och få svar på dina frågor. Du är alltid lika välkommen!

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Medial överlevnad tips

Medial överlevnad tips

2088 visningar
Det finns vissa saker du kan göra för att ändra en situation.
 
Allt har en tid och en plats

Allt har en tid och en plats

15146 visningar
Mitt liv har inte alltid varit lätt att leva. Jag har varit en väldigt negativ människa, fylld av hat, förakt, sorg och negativitet.
 
Spår i snön

Spår i snön

12348 visningar
Min treåriga son försvann på en sekund. Det börjar bli mörkt, vinden viner, och det är flera minusgrader ute. Jag fick hjälp på ett oväntat sätt.
 
Medial rådgivning - är du född medial?

Medial rådgivning - är du född medial?

15379 visningar
Medium är födda med sin intuition, men ibland kan något trigga igång gåvan. Här är några tecken på att du är född spåkvinna.
 
Den spökande munken

Den spökande munken

12009 visningar
Jag har välsignats med olika gåvor. En av gåvorna är att jag är ett medium. Om någon behöver hjälp med att rena sitt hem erbjuder jag experthjälp.
 
Reningsritual för hemmet

Reningsritual för hemmet

13607 visningar
Jag arbetar som medium, sierska, spåkvinna samt synsk och har många gånger fått frågan om jag kan rena ett hem från negativa energier.
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar