Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-7575 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Spå dig!

0939-7575

19.90 kr/min

Även för dig med Comviq/Tele2

 

 
Magnus, Spåman, Siare, Pendel, Klarseende, Tarot, Medium,

Magnus

Spåman, Siare, Pendel, Klarseende, Tarot, Medium

Magnus är oerhört lyhörd och har en skarp känsla för lösningar på problem.

Även för dig med Comviq/Tele2

 
Klicka här för att ringa nu!
 

Vi är inga offer för omständigheter, utan vi har allihop möjlighet att vara regissören i våra egna liv. Men ibland behövs goda råd och klok vägledning. Jag har lång erfarenhet av medialt arbete och inget gör mig så glad som när jag lyckas hjälpa människor att må bra. Rätt som det är kan man tappa fotfästet lite och komma ur balans, men det finns alltid hjälp att få. Jag är en synsk och empatisk spåman som arbetar med tarotkort och pendel. Jag förmedlar andebudskap och svarar på dina frågor. Du kan känna dig trygg med mig och allt vi pratar om stannar mellan oss. Ju mer vi människor fokuserar på vår längtan, våra drömmar och allt det positiva som vi vill ska ske, så kommer det till slut hända!

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

De fruktade och vördade Aghoris

De fruktade och vördade Aghoris

5046 visningar
Det finns människor som lever i annorlunda samhällen och på annorlunda sätt än oss själva. Här får du en inblick i vilka Aghoris är.
 
10 anledningar till att kontakta ett medium

10 anledningar till att kontakta ett medium

4485 visningar
Andlig vägledning kan inte garantera något 100 % men kan vara till stor fördel om du vet vilka frågor du ska ställa och orsaken till att du behöver ta hjälp av en andlig vägledare.
 
Vad kan ett medium hjälpa mig med?

Vad kan ett medium hjälpa mig med?

4570 visningar
När jag började titta på medium och andliga vägledare, visste jag inte att det fanns en skillnad mellan dem. Jag känner att man behöver dem båda även om medium också kan spå om framtiden.
 
Berättelse om rökelse

Berättelse om rökelse

8598 visningar
Här berättar jag om hur olika rökelser används idag, hur känsliga våra hjärnor är för just dofter, samt hur rökelser användes förr i tiden.
 
Den magiska kitteln

Den magiska kitteln

6163 visningar
En kittel har varit en symbol för häxor i många generationer. Här får du en informativ förklaring till varför kitteln har den symboliken.
 
Reningsritual för hemmet

Reningsritual för hemmet

7631 visningar
Jag arbetar som medium, sierska, spåkvinna samt synsk och har många gånger fått frågan om jag kan rena ett hem från negativa energier.
 
 
 
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-7575 19.90 kr/min