Spå dig!

0939-1147148

19.90 kr/min 

 

 
Magdalena, Healing, Medium, Pendel, Tarot, Medial vägledning, Spådam, tarotguiderna, sierska

Magdalena

Healing, Medium, Pendel, Tarot, Medial vägledning, Spådam

Magdalena är en spåkvinna som har lång erfarenhet av medial vägledning. Behöver du experthjälp och medial vägledning så är du varmt välkommen att ringa Magdalena, som är en förbindelse mellan de synliga och icke synliga.
 
Klicka här för att ringa nu!
 

Jag har kontakt med nära och kära som gått över till andra sidan. Eftersom jag har kontakt med andevärlden kan jag ge dig klara svar på dina frågor. Jag hjälper dig komma fram till vad du behöver göra för att må bättre i ditt liv och som sierska kan jag hjälpa dig med de flesta frågor du har som rör till exempel din ekonomi, ditt kärleksliv och ditt yrkesliv. Jag använder mig av tarotguiderna, pendeln och min starka intution när jag på denna spålinje guidar folk till bättre liv. Du är alltid varmt välkommen att ringa mig och jag ser fram emot att höra från dig! Varma hälsningar från din sierska Magdalena.

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Gerry skriver:

Träffsäker och mycket ärlig Rekommenderas verkligen


Skrivet 23 februari, lördag 07:09
Rosé-Marie skriver:

En mycket trevlig och duktig kvinna. Har pratat med henne flera ggr och hon är alltid till stor hjälp. Rekommenderas varmt


Skrivet 16 november, fredag 17:00
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Tre Energihealing metoder

Tre Energihealing metoder

6608 visningar
Energi healing är en alternativ medicinpraxis som behandlar akut smärta, kronisk smärta och andra hälsoproblem genom att lösa upp blockeringar samt få igång flödet av energi.
 
Kontakt med andar

Kontakt med andar

1333 visningar
Även om många människor kanske inte har sett spöken fysiskt, men fortfarande vet de om dem och har sin tro på andlig existens. Det är lite som att vara ett medium. Så en person, som blir en väg eller en kommunikatör mellan andarna och den verkliga världen, förvärvar ett mediums färdigheter.
 
De fruktade och vördade Aghoris

De fruktade och vördade Aghoris

8561 visningar
Det finns människor som lever i annorlunda samhällen och på annorlunda sätt än oss själva. Här får du en inblick i vilka Aghoris är.
 
Allt har en tid och en plats

Allt har en tid och en plats

15103 visningar
Mitt liv har inte alltid varit lätt att leva. Jag har varit en väldigt negativ människa, fylld av hat, förakt, sorg och negativitet.
 
Hästskon

Hästskon

12261 visningar
Se dig själv promenera längs en skogsstig under en solig dag. Titta dig omkring och fundera över vad för slags symboler du hittar på stigen?
 
Attrahera lycka

Attrahera lycka

9976 visningar
Du har en viss kontroll över ditt eget öde kan man säga, känns inte det kraftfullt? Att genom att vara en proaktiv deltagare i ditt eget liv så kan du locka din egen lycka till dig?
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar