Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-7575 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Spå dig!

0939-7575

19.90 kr/min

Comviq/Tele2 (även kontant) 0939-1600222

 

 

Luna

Runor, Pendel, Änglakort, Häxa, Tarot, Spådam

Medial rådgivning, runor, tarot, pendel, healing, orakelkort. Luna är en erfaren spådam och healer som hjälper dig få svar på dina frågor och dilemman.

Comviq/Tele2 (även kontant): 0939-1600222

 
Klicka här för att ringa nu!
 

Sitter du fast i ett problem? Har du kärleksbekymmer? Får du inte ekonomin att gå ihop? Är du trött och känner dig tom på energi? Livet kan vara en bergochdalbana ibland men det mesta går att lösa. Jag kan inte hela dig, ”trolla bort” dina bekymmer eller ”trolla fram” en kärlekspartner. Däremot tar jag dig på allvar och är en god lyssnare. Med vägledning från dina guider kan jag hjälpa dig att hitta lösningen på dina problem eller svaren på dina frågor. Jag ger dig viktiga redskap och sprittande livsenergi. Allt för att du ska orka förändra det du vill, våga ta nya steg på okänd mark och börja skapa din framtid. Ingenting är beständigt eller ödesbestämt. Det är du som är regissören i ditt eget liv. Jag är seriös, har bred kunskap och finns här för att hjälpa dig. Du kan känna dig trygg med mig och vara säker på att allt vi pratar om stannar mellan oss. - Nu har du chansen. Hoppas du tar den.

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
Luna, Runor, Pendel, Änglakort, Häxa, Tarot, Spådam,
 
 
 
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-7575 19.90 kr/min